Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ice&Lime

    veterán

    válasz a1200 #29434 üzenetére

    figy. nekem is elsőre furcsa volt a 8, aztán megszoktam, majd rájöttem 1-2hét, hogy jobb lett, mint a win7 volt, ami nagy szó, mert a win7 tényleg jól sikerült a win xp-hez képest a vistát leszámítva, mert az kimaradt az életemből, ami mint kiderült nem is baj.
    én is szerettem régebben az xp-t, elvoltam vele jó 8 évet, azért az nem semmi. de,...sokszor a földhöz is csaptam volna a gépet az xp miatt, mert annyira sok baja volt hogy na, akkoriban még sokat játszottam, zenéltem, nos ezekkel a programokkal nagyjából el is boldogult az xp, de nem volt valami stabil, sokszor lefagyott, sok újratelepítés, stb...kivágtam volna a hóra sokszor úgy ahogy volt egyben-egészben, most ahhoz képest a win8 már teljesen más, igaz, kell hozzá egy kicsit modernebb hardware, de ha az megvan, szerintem egész jó lett a win8. nekem most a 90napos próbaverzió van fent, amire én használom (nem sok mindenre) nekem 5ezer forintot érne, de ezt most hagyjuk, mert nem lennék jó kereskedő vagy sokan szeretnének érte :) , azt mondom, teszteld 1hónapig, ha nem tetszik meg még mindig ott van az xp és nem vesztettél semmit.
    de azt ne hagyd számításon kívül, hogy olyan os, mint az xp már nem valószínű hogy lesz, szerintem a win8 az utolsó, ahol még hasonlít a megszokott környezethez, aztán szerintem tablet meg tepsifon lesz minden és mindenki és szegény maris néni is nyomkodhatja a kínai érintőképernyőt az automata tesco önkiszolgálónál, amin win9-10 lesz...:)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák