Hirdetés

  • Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska

    lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)

  • Elvörösödik az Xperia 1 VI

    ma Újabb kiszivárgott képek, pontosított specifikációk a japán csúcstelefon kapcsán.

  • TopSpin 2K25 teszt

    gp Djokovic nélkül ugyan, de bő évtizedes kihagyást követően visszatért a TopSpin-széria – itt van minden Grand Slam, de vajon a játéknak mekkora esélye van a világelsői címre?

Új hozzászólás Aktív témák

  • vadkörte

    addikt

    válasz Zotya84 #25821 üzenetére

    "...Ezt a kilencezret nekem is megéri."
    Ennyit igen. Talán többet is, de nem nekem... :U

    "Amikor megveszem, akkor a kódot veszem meg, vagy előtte mindenképp fel akarja telepíteni a gépemre? (MS honlap szokás szerint ezt így nem közli. Vagy nagyon vak vagyok.)"
    Nem vagy vak. Az Upgrade Advisor-os frissítéssel a kódot veszed meg, de a végén ad/küld egy linket, amiről a frissítő ISO-t tudod letölteni.

    "A második: jól gondolom-e, hogy a kódot simán megeszi a mezei telepítő is, nem kell egy estleges telepítésnél felraknom előtte a 7-emet is?"
    Elvileg a netről letorrentezett telepítőnek is meg kell ennie, de én inkább azt használnám amit au UA-ral "kapsz". Ki tudja a torrentes (virágboltos) telepítővel mit mókoltak. Amit letölthetsz az meg tudi Neked való. Mehet a W7-re is, de a sima "szűz" telepítésnek is működnie kell. Nem feltétlenül muszáj alatta lennie a frissítendő rendszernek.

    "A harmadik: Mivel a 7 Pro-m dobozos verzió, én elolvasás után úgy értelmeztem, hogy mivel a 8 upg átvihető egy jogtiszta alappal bárhova, így effektíve mintha lenne egy dobozos 8 Pro-m. Jól értelmeztem?"
    Szerintem jól.

    Üdv. V. Körte

Új hozzászólás Aktív témák