Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Kezdő vagyok #57965 üzenetére

    3 napja, az kemény... :Y De nyilván nem érdemes szórakozni vele. Rakd fel EZEKET. Lehet már a legelső is megoldja az első ötből, lehet a többi is kell.

    (#57966) Doky586: mondjuk én legutóbb párszor kíváncsiságból megvártam meddig keres... :DDD De persze közben neteztem, kajáltam, TV-t is néztem. Illetve ok, hogy ha nem nyúlsz hozzá, akkor majd megkeresi magától. Csak azzal is az a gond, hogy nem egyből. Illetve nekem a Win7 nem a fő rendszerem és inkább alkalomszerűen használom. Van, amikor kifejezetten csak a frissítés miatt indítom el, hogy túl legyek rajta. Mert ugye az nem jó, hogy komolyabb munka közben tekeri a gépet a WU, a restart miatt cseszeget stb. Illetve, ha normálisan működne, akkor manuális keresésindítás után pár perccel megtalálná, mint ahogyan a Win8.1/10. Csak ugye az a helyzet, hogy mostanában nem így működik...

    Amúgy vsz jövő hónapban is ugyanilyen xar lesz, de akkor már nem fogok vele vesződni. Na meg az is milyen má', hogy a most júniusi update oldotta meg, ami ugye most alapból feltelepült. De az hiába van fent, a következő hónapban ugyanúgy tekerni fog és egy júliusi kell majd... Tehát a fenti listából felrakom az aktuális 1 db új frissítést, aztán majd utána nyomok a keresésre. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák