Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GG888

    senior tag

    Ehhez én is csak annyit tudok hozzátenni, hogy a még el sem indult hardverforgalmazó oldalam múlt hétvégén lett átültetve a 4. dizájnra, pedig már a 2.-ra is azt mondtam, hogy na ez tuti lesz. Még mindig állítom utána a funkciókat, a héten szerintem mehet live-ba. A fő funkciók elérhetők, mint a
    - regisztráció,
    - login,
    - jogosultsági szintek állítása és az alapján tartalom megjelenítése,
    - szállítási és számlázási cím módosítása, mentése, akár több is.
    - Termékfeltöltés és kategóriába rendezés
    - képek feltöltése és thumbnail-izálása
    - értékelési és hozzászólási rendszer
    - kategória és terménézet, kosár, kiívánságlista, összehasonlítás

    De még meg kell csinálnom a hírek és tesztek aloldalt, kategóriáit, pl. kosárbarakásnál szeretném, ha a gomb zöldre váltana és a kosárikon áttűnéssel pipára változna, majd 500ms után vissza.

    Ja igen, a design ezúttal vásárolt, nem saját készítmény, az oldal többi része viszont kizárólag Sublime Text segítségével készült. Nem használok framework-öt, cms-t semmit.
    PHP főleg procedurálisan van megírva, senki nem tanította ezt nekem, jobban tetszett, mint az OOP és egyelőre mindent meg tudok benne oldani, még ha kevésbé szép is a kód, vagy hosszabb pár bájttal.

    Az oldal össze van kapcsolva egy szintén saját készítésű admin felülettel, illetve fejlesztés alatt van párhuzamosan egy webes számlázó is.

    Az IT és a WEB oldal késznek mondható, még lesz egy Moddinggal foglalkozó, és egy vízhűtéses oldal is.

    Bár kicsit eltértem a tárgytól, de az lenne a lényeg, hogy ha eleget gyakorolsz és folyton kapsz visszajelzést egy maréknyi embertől, akkor semmi sem megoldhatatlan, még ha nem is oktatták.
    Mondjuk tanultam web-programozónak de kiküldtek az órákról, mert mindenbe belepofáztam. Ez a szakág nálam egy hobbyból nőtte ki magát idestova 5 év alatt.

    pcmodding.hu | PC MODDING | Minden, ami modding, verhetetlen árak.

Új hozzászólás Aktív témák