Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#251) Tomocop

Tomocop
(lelkes újonc)

Hello!
Vettem 1 logitech e 2500 camot nah az istenért se akar az fps 5röl pozitiv irányba billenni azt olvastam h valakiknek sikerült 5let h hogyan lehet?:) köszii :)

Üdv tomo

a

(#252) N0zer0

N0zer0
(kvázi-tag)

Nekem egy Genius VideoCAM Look webkamerám van. Alapvetően nincs vele semmi baj. Működik meg minden.

Azt viszont nem tudom, hogyan lehetne vele videót hanggal együtt felvenni. Elvileg a hozzá járó VideoCAM Look progi tud hangot is rögzíteni. A windows-ban a bemeneti eszköznél kiválasztottam az "USB cam" hangeszközt. De valamiért nem működik a hangfelvétel. Az eleve gyanús, hogy az "USB camera" eszköznél nem lehet szabályozni a hangerőt, mert szürkék a beállítások. Ez lehet a hiba?

http://idegennyelvor.blog.hu | http://elmexicano2010.blogspot.com

(#253) N0zer0 válasza N0zer0 (#252) üzenetére

N0zer0
(kvázi-tag)

Azt még kifelejtettem, hogy a mikrofon működik, mert hangszerkesztővel sikerül felvennem vele hangot. Csak a saját progija nem rögzít hangot a videó mellé. Sikerült ez valakinek?

(#254) N0zer0 válasza N0zer0 (#253) üzenetére

N0zer0
(kvázi-tag)

Azóta megoldottam. A VirtualDub felveszi a hangot is.

(#255) LordVader80 válasza N0zer0 (#254) üzenetére

LordVader80
(őstag)

akkor szoftveres volt a gond :R örülök, hogy megoldódott

May The Force Be With You!

(#256) ranger13

ranger13
(újonc)

sziasztok!! van egy winbook su38 as márkájú webkamerám és nincs meg hozzá a telepítő CD.és interneten is próbáltam utána keresni hátha le tölthető de sajna nem találtam hozzá a szoftvert.ha valaki tudna segíteni az nagyon jó lenne.előre is köszi. SÜRGŐS LENNE !!!

(#257) loki22

loki22
(tag)

Sziasztok!

Itthon szeretnék összeépíteni egy figyelő rendszert IP kamera által és az lenne a kérdésem,hogy milyen alkotórész szükséges a kamerán kívül ennek az egésznek a működéséhez.Megköszönném ,ha valaki úgy egészében leírná,mert teljesen nem értek hozzá

Köszönöm!

(#258) LordVader80 válasza loki22 (#257) üzenetére

LordVader80
(őstag)

BB vagy VV? ;] viccet félretéve, szerintem nem kell sok hozzá, egy webcam, meg egy kis fogyasztású gép, mondjuk egy P3-as, és persze egy korlátlan netkapcsolat. A szoftveres részt én sem vágom :B ami biztos, hogy a webcamnek folyamatosan menni kell, és a képet továbbítani a netkapcsolaton keresztül. :U

(#259) LordVader80 válasza ranger13 (#256) üzenetére

LordVader80
(őstag)

talán itt találsz, de amúgy kemény dió :W

(#260) loki22 válasza LordVader80 (#259) üzenetére

loki22
(tag)

Köszi,de sima webcamerával én is meg tudom oldani tegnap teszteltem.csak valami olyan rendszer kéne amihez nem kell állando gép(gyulladás veszély és egyebek)

(#261) ranger13

ranger13
(újonc)

sajnos nem találtam meg akkor se a illesztő progit hozzá.de azért kösz !!!

(#262) LordVader80 válasza loki22 (#260) üzenetére

LordVader80
(őstag)

ja értem, az más :R
én így indulnék :B aztán csak talál valamit az ember :K

(#263) loki22 válasza LordVader80 (#262) üzenetére

loki22
(tag)

Köszi,de ezen is túl vagyok,csak gondoltam megkérdezem itt ph-n hátha van aki keni vágja ezeket,csak mert az ilyen telefonálgatások "szakemberekkel" mindig csalódást okoztak.Úgyhogy marad a személyes kontakt.

Azért Kösz!

(#264) rup1u5

rup1u5
(PH! kedvence)

Sziasztok!

Adott egy Trust Webcam 14823-as amit nem tudok Vista alatt beüzemelni. A CD-jén lévő drivertől meghülyült a Vista, eltüntek az optikai meghajtók és újraindításkor nem akart leállni a gép. Keresgéltem neten de semmi érdemlegeset nem találtam. A gyártó oldalán megtalálható ez a típus és van is hozzá driver amit le lehet tölteni Vistához de telepítéskor kiderül, hogy ez mégsem ehhez hanem a CP-2300-as webcamhoz van. Ez egyrészről baromi nagy blama a Trustól, másrészt természetesen ezzel sem akar működni. :(((
Bátyámnál ez a kamera tökéletesen megy XP alatt.
Tudna nekem valaki segíteni?
Fontos lenne, hogy működésre bírjam Vista alatt!
:R

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#265) LordVader80 válasza rup1u5 (#264) üzenetére

LordVader80
(őstag)

Szerintem sajnos nem fog menni :(

(#266) rup1u5 válasza LordVader80 (#265) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

ehhh
megyek veszek egy újat.

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#267) LordVader80 válasza rup1u5 (#266) üzenetére

LordVader80
(őstag)

vagy kérd meg tesódat, hogy vegyen ő egyet, aztán cseréltek ;)

(#268) Immy

Immy
(senior tag)

Üdv

Webcam stream-hez létezik magyar "normális" leírás valahol? Sok progival próbálkozok, de valamiért interneten csak nem jelenik meg....

Üdv: Immy

Mail!

(#269) Feritas

Feritas
(újonc)

Sziasztok!

Vettem egy Genius iSlim 312R webkamerát. Ahhoz hogy a gép felismerje telepíteni kellett az sp3-at az xp-hez. Ezek után sikeresen települt van kép, de a kép fejjel lefelelé jelenik meg.
Tudna valaki segíteni ebben?
Mi lehet a probléma?

Előre is köszi, Feritas.

(#270) Feritas

Feritas
(újonc)

321R, nem 312R

(#271) Alex91 válasza Feritas (#269) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Meg kell forditani :). Mar a kepet, nem a kamerat. Valahol elo lehet hozni abeallito menujet biztos, es ott flip...

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#272) Feritas

Feritas
(újonc)

Sikerült beállítani

(#273) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

üdv,

sepia spa-400 hoz kéne xp driver de hiába googlizom nem találok :(

köszönöm!

(#274) horvathpeter

horvathpeter
(lelkes újonc)

Hello mindenki! Az lenne a problémám, hogy egyszerűen nem találok megfelelő drivert a webkamhoz! (Microsoft Lifecam VX-3000) Eddig a Win 7 RC (64bit) volt fent ment vele tökéletesen, most a Win 7 RTM (64bit) van fent és itt az a probléma, hogy az eszköz kompatibilitási probléma miatt blokkolva! Van erre valami orvosság? Felraktam már jópár drivert de mindegyiknél ezt írja ki! Ja és olvastam valami olyat hogy vx3000.sys-el kell valamit csinálni!? A kép

ASUS P5K, INTEL C2D E7300, 4GB DDR2/800, ASUS EN9600GT, 550W HKC USP 5550

(#275) ibor90

ibor90
(lelkes újonc)

Helló!
ASUS K50AB notebokban a webkamera képe fejjel lefelé van
mi a teendő?

(#276) fradi81 válasza ibor90 (#275) üzenetére

fradi81
(őstag)

hello, a szoftverében kéne szétnézni hátha meg lehet fordítani. Amúgy meg gari, bár nem valószínű hogy fordítva került bele a lencse de ki tudja. :)

sportfogadás blog: http://balazstippek.blogspot.com/

(#277) ibor90 válasza fradi81 (#276) üzenetére

ibor90
(lelkes újonc)

driver baja volt
most elvileg jó

(#278) tincho

tincho
(újonc)

Sziasztok. Van egy új Microsoft VX-3000-rem, és az a problémám hogy driver telepítve van ( Vista 64bit ) de a LifeCam szoftver nem látja a csatlakoztatott kamerát, ami a cd-n volt azsem, a legújabb sem. A mikrofonját egyáltalán nem lehet használni. :(

(#279) Sunyer

Sunyer
(újonc)

Sziasztok!
Nekem Genius VideoCAM Messengerem van.
Újratelepítés után hiába tettem föl a gyárilag kapott divert (VideoCAM Look), ha bedugom az usb-t kiírja, hogy új USB Cam.
Ha meg megnyitom a drivert aztírja hogy nincs csatlakoztatva.
Eszközkezlőben kitöröltem az összes usb-t, rebottnál újrarakta a gép őket ,de igy sem lett jó. Próbáltam az usb-t másikba dugni de egyiknél sem jó...
Mi lehet a gond? Előre is köszi a válaszokat!

"Megoldás --> START\Programok\Kellékek\Parancssor -> FORMAT C:"

(#280) LordVader80 válasza Sunyer (#279) üzenetére

LordVader80
(őstag)

Nem lehet, hogy először a drivert kell indítani, és utána kell bedugni a webcamet usb-be, amikor kéri a telepítésnél? (Logitechnél így van)

(#281) Sunyer válasza LordVader80 (#280) üzenetére

Sunyer
(újonc)

Igen ismerem. Előbb drivert tettem fel aztán dugtam be és akkor írta h uj kamera...

(#282) Sunyer válasza LordVader80 (#280) üzenetére

Sunyer
(újonc)

A telepítő nem kéri hogy csatlakoztassam.
Csak hogy távolítsam el előtte.
A végén befejezés azt kész...:F

(#283) Sunyer válasza LordVader80 (#280) üzenetére

Sunyer
(újonc)

Ha meg bedugom kiírja az új kamerát, meg hogy új hardver telepítése, de hiába megyek rá hogy illesztőprogram CD-ről... Megpörgeti és közli hogy nem talált

(#284) LordVader80 válasza Sunyer (#282) üzenetére

LordVader80
(őstag)

nem kéri? :F ez fura :U

(#285) Sunyer válasza LordVader80 (#284) üzenetére

Sunyer
(újonc)

A gép újratelepítése előtt sem kerte soha és telepítés befejeztével bedugva tökéletesen működött... Hát most nem.
Valami egyéb drivert kéne fölrakni?? Melyik driver kezeli az usb portot?
Mert hátha ott a gond

(#286) Sunyer

Sunyer
(újonc)

Bár megy a pendrive és az usb-s egér, és még a telefonomat is felismeri (driver nélkül).
Bocsi eddig nem írtam: Albacomp m660se lapi, 1.66Ghz, 110GB hd, 1GB ram - XP

(#287) LordVader80 válasza Sunyer (#285) üzenetére

LordVader80
(őstag)

az úrjatelepítésen átsiklottam :B , akkor viszont tényleg szoftveres a gond, ha előtte működött.... eszközkezelőben nézd meg, hogy minden alaplapi driver telepítve van-e

(#288) Sunyer válasza LordVader80 (#287) üzenetére

Sunyer
(újonc)

Már megnéztem és nem tudom hogy van -e köze ehhez,de minden rebootnál kiírja hogy új hardver: Motorola...modem
Pedig semmi sincs csatlakoztatva!!!
Töröltem az eszközkezelőből is mert nem telepítette.
Mit néz ez motorola modemnek??? :F

(#289) LordVader80 válasza Sunyer (#288) üzenetére

LordVader80
(őstag)

passz, nem lehet, hogy a lapodra van integrálva?

(#290) Sunyer válasza LordVader80 (#289) üzenetére

Sunyer
(újonc)

passz
tudomásom szerint minden drivert föltettem, de a vétel óta először telepítettem újra.
Mért lenne pont motorola? ha legalább azt irná ki hogy albacomp...valami
A kamerára nincs más tipped?? :F

(#291) LordVader80 válasza Sunyer (#290) üzenetére

LordVader80
(őstag)

:(

(#292) laceee01

laceee01
(újonc)

Sziasztok!

Már volt - hasonló - megoldás a problémámra, de mégsem az igazi...

Vettem egy S&D MG-P003 típusú webkamot, adtak hozzá CD-t is.
Ezzel nincsen is probléma, inkább az, hogy a CD-re ugyebár nem nyomtatták rá a 64bites Windows 7-hez a drájvert :DD

Tudom, hogy hardver pid alapján lehet keresni hozzá alkalmatos - vagy legalább hasonlító - drivert, azonban kívani vagy japán eredetű problémába ütköztem...

Nagyon megköszönném annak a bátor és segítőkész emberkének, aki a japán eredetű oldalakon lelne nekem egy használható drájvert! :R

Itt a PID azonositó(vagy mi a kotera):

USB\VID_0AC8&PID_307B&REV_0100
USB\VID_0AC8&PID_307B

Köszöntem előre is, üdv, Laceee:-)

(#293) keira12 válasza ibor90 (#275) üzenetére

keira12
(újonc)

Szia,neharagudj a zavarásért, csak kivancsi lennek hogy sikerült e megoldanod a webcam problemat,mert nekem is olyan laptopom van (ASUS K50AB) és szintén forditva van a kép.Ha tudnal segiteni megköszönném !!
Előre ia köszi
:R :R

(#294) gabyyy

gabyyy
(újonc)

hello! msnen akarok a lapimmal webcamozni,de amint elfogadják/om másét, eltelik 10 másodperc és kilép,de úgy hogy se a másik nem lát engem,sem én őt...mi lehet a baj?

(#295) intuicio

intuicio
(tag)

Szaisztok!
Lenne egy kis problémám...
Van egy USB20 PC Line-300K webcamom.. Anno 2e ft vettem, és jobb képet ad mint bármelyik logi,vagy akármilyen nagy márka.. Na szóval Xp-n,Vista 64-en kiválóan működött.. Viszont most feltettem a win7 64bites rendszert, és egyszerüen nem lelek driver-ra... Na ilyenkor mi a teendő? vennem kéne egy másik camot? Vagy várni egy driver-re???
Köszönöm előre is a segítséget.

Gigabyte GA-MA770T-UD3P^^AMD Phenom II 720BE@3.5GHz^^Artic Cooling Freezer 64 Pro^^KINGMAX TinyBGA 2*2048Mb DDR3 1333MHz^^Gigabyte GTX260OC 896MB^^WD 640GB^^Pioneer DVR-216DBK^^CORSAIR VX450W

(#296) rebugra válasza intuicio (#295) üzenetére

rebugra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát várni kell driverre, rá lehet erőltetni a Vista 64 Drivert hátha működik, de ha nem, akkor várni kell.

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

(#297) Devdi

Devdi
(senior tag)

Sziasztok. Nem pont ide illik a kérdés, de a skypes fórum meg van halva :)
Az a problémám, hogy amikor videóbeszélgetek skypen akkor egy olyan 50mp után megfagy mindkét webkamerakép. Nálam az övé nála az enyém... Ha pl. az msn megy nálam akkor néha tovább küldi a képet és akkor nincs vele gond én jól látom őt, de a másik képen én meg vagyok fagyva. Nála nem működik ez az msn "bug", de nálam se mindíg.... :S Valakinek valami ötlete?

I'm here I'm there I'm fuc*ing everywhere!

(#298) nagymacy

nagymacy
(újonc)

Sziasztok!

A Következő Webkamerához keresnék drivert 64-bites Windows7-hez

KÖNIG CMP WEBCAM21

Ha valaki találkozott vele kérem jelezze.

(#299) ecology_83

ecology_83
(lelkes újonc)

Hali!
Nekem olyan gondom van, hogy a Canon MV690 videókamerám használható webkameraként. De Win7 alatt nem akar működni, vagyis megy, csak nagyon kockás a kép. Olyannyira, hogy fel sem lehet ismerni. Pl a fogaimat a homlokomra rakja.... a szemem pedig a számon :D
XP-n és Vistán tökéletesen ment. Én vmi kodekre gyanakszok. Írtam canonnak, de azt írták, hogy túl régi a kamerám, így jártam....

(#300) brigcsii14

brigcsii14
(újonc)

Sziasztok. nekem olyan problémám lenne hogy vettem egy laptopot acer aspire 5732Z és tegnap camoztam vele simán meg ma délelőtt is és elkezdtem unokatesommal camozni és nála elkezdett akadni és folyamatosan megszakadta camos kapcsolat. azota nemtudok senkivel sem camozni. mert elfogadják és nem jön be a kép hanem megszakad a kapcsolat. ez miért van???

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.