Akkor ez szopacs,vehetek másikat..
Köszi azért
A dohányosok korábban halnak,késöbb rájának vagy polipnak öltöznek farsangkor..."Olyan vagyok mint egy hal.Fejem is van,de a farkam irányít"

Akkor ez szopacs,vehetek másikat..
Köszi azért
A dohányosok korábban halnak,késöbb rájának vagy polipnak öltöznek farsangkor..."Olyan vagyok mint egy hal.Fejem is van,de a farkam irányít"

Sziasztok!
Adott egy MS vx-6000 webcam és egy 64 bites w7 Enterprise.
Feltelepítem a cam-et, ahogy kell, letlöti a legújabb csilli-villi szoftvert, de a képe teljesen ködös. A kamera 2 évig állt a szekrényben, látszólag semmi baja. Egyből felismerte a w7, a lencse tisztának, karcmentesnek látszik.
Olyan, mint ha párás lenne, de nem az.
Valakinek volt már dolga ilyennel?
Az interaktív tábla elődjeként vettük, CamBoard néven.
Bárkinek is bármilyen ötlete, tapasztalata van, előre is köszönöm.
- Errare humanum est -
(#453) DoItYourself válasza liquidmoon (#440) üzenetére

Media Player Classic Homecinema?

Windows 7 alá milyen webkamerát érdemes venni manapság? Ide is betört a HD - érnek ezek valamit? Olyasmit is olvasatam, hogy némelyik processzort is tartalmaz, és tömöríti is a felvett jelet.
Auto fókusz, és hasonló nyalánkságok? Nem találtam túl sok idevágó tesztet itt a PH!-n és máshol se túl nagy a felhozatal...
Esetleg nem lehet manuális zoom-ot használni? Nálam volt hasonló a Genius Webcam i-Look 300-nál. Próbáld meg tekergetni az objektíveket.

Hali, van egy Logitech HD c270 webkarám, win7 x64 el haszáltam de ma jött egy logiteches soft&driver frissités és telepítés közben kékhalállal újraindult. Visszaraktam volna a müködő verziót de az is driver telepítésénél kihalt. Végül leszedtem a logitech cuccokat mert a win7 alapból felísmeri a kancsikát. De kiderült hogy a HD Audió driverrel van gond, eszközkezelőbe driverfissitésnél kétvdriver volt. Az usb audio és a hd c270 webkamera volt, és az utóbbi telepítésénél kékhalálal restartolt a gép. Mi lehet a gond, más már tapasztalt ilyet?
Nexus S, Omnia W

C270-et vettem ma, de még épp csak kipróbáltam, működik-e. Win7 32bit, driver nélkül is működött (Skype). Azóta felraktam a cd-ről a hozzáadott szoftvereket (a csevegőklienst kihagytam), és még működik. Telepítéskor mintha töltött volna le magának ezt-azt, de nem nagyon figyeltem.

Végül is annyira nem érdekel a dolog, mert a win7 alapból felismeri. Csak kíváncsiságból kérdeztem.
Nexus S, Omnia W

Udv. Tud vki olyan szoftot ami csak akkor vesz,ha mozognak elotte?!
Microsoft hd 5000 cameram van..
Thx

Sziasztok.
Lenne egy kis gondom.
A barátnőm testvérének van egy webcamerája.Az eszközkezelő azt írja,hogy : zsmc usb pc camera.
Eddig win7 prof 32 bit-es rendszer volt rajta és működött.Most nem rég 64 bit-est tettem rá a gépre és nem akar elindulni a webcamera.A driver telepítése után valami olyat ír,hogy nem tudja a windows leellenőrizni az aláírást.
Skype-hoz kellene a kis srácnak.
Előre köszönöm a segítséget.
Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.

A win7 nem talál rá drivert online? Nz szét a gyártó oldalán hogy nincs e hozzá 64 bites driver.
[ Szerkesztve ]
Nexus S, Omnia W

sziasztok!
van egy webkamerám, de driverre lenne szükségem!
Pc Camera AST-C504 típusú..
Ha valaki tudna nekem linkelni egy letöltő oldalt, azt megköszönném.. sokat próbáltam már, de egyik sem működött :S

Sziasztok!
Érdekes problémával találtam szembe magam.
Van egy spy cam #11 mini kamerám, amit webkameraként használnék, de gondok vannak vele nálam win7 64bit alatt.
Azt csinálja, hogy fekete kép van (USB PC Camera driverrel van fent), kivéve, mikor az ujjamat elé teszem, mert akkor mintha mozgást detektálna elindul a kép.Ahogy elveszem az ujjam 1cm távolabb, rögtön leáll és újra fekete képet közvetít a program.
Másik gépen kipróbáltam win 7 alatt és rendben működik, igaz 32 biten, de nem hinném, hogy ez számít!
Valami kodek hiba, vagy mi lehet ez?
Több USB porton próbáltam már ezen a gépen mindehol ua az az eredmény.
Máshol gond nélkül működik!

na én is kíváncsi lennék,nem borsos áron kapható minőségibb kameraajánlásokra

Természetesen segítsége szeretnék kérni.
Felállás:
- IP kamera
- mjpeg stream
- web link,weboldalon nézhető, egy kis ablakban nyílik meg (*.shtml)
Probléma:
- a kép szétesik és a szivárvány minden színében játszik és kis kockákat is produkál
Ha megállítom a streamet, akkor az utolsó kép hibátlanul megjelenik.
Böngészők:
- IE8: AXIS media controll activeX telepítését kéri, megtörtént de fekete képet ad
- Firefox: fent "Probléma:"
- Google Chrome: fent "Probléma:"
6 különböző gépen megnéztem, melyek különböző telepítettséggel rendelkeztek, opredszer, böngésző, kodekek, egyéb szoftverek terén. Mindenhol működött a megjelenítés.
Próbáltam már:
- Kodek telepítését
- Pluginek telepítését, kikapcsolását
- Video driver újratelepítését, illetve újabbat is
- Router kiiktatását a hálózatból
Kérlek segíts!
Dr.Adam520
Sziasztok!
Lenne egy ilook 300-as webkamerám ami nem működik windows xp alatt! Több driver-t is tettem fel, de van mikor jó van mikor nem, ha újra indul a gép akkor eltűnik a kamera és nem tudom használni! Mi lenne a megoldás, segítsetek!
Gábor
Samsung Galaxy S (i9000) >>> TsunamICS 1.9 | Devil2_079_VC_XL

Sziasztok!
Van egy MICROSOFT LifeCam Studio webcamom és az lenne a problémám, hogy ha usb hosszabbítóra rakom akkor leveszi a felbontást minimumra.Lehet hogy tönkre vágja a jelet az 5méteres hosszabbító.
Miként lehetne megoldani hogy a szoba másik felében is használható legyen a kamera?
Köszönöm!
Üdv.

Sziasztok.
Van egy Microsoft Lifecam VX-800[ típusú webamerám.
Be van kötve az USB portba, viszont csak a mikrofon része megy, képet nem közvetít a géphez.
Sőt, pl. a skype nem is érzékeli a jelenlété.
Mi lehet a hiba?
Ha az élet nem egyszerű, tedd bonyolultabbá.... :P

Sziasztok.
Van egy Microsoft Lifecam VX-800[ típusú webamerám.
Be van kötve az USB portba, viszont csak a mikrofon része megy, képet nem közvetít a géphez.
Sőt, pl. a skype nem is érzékeli a jelenlété.
Mi lehet a hiba?

Driverfrissítés?
May The Force Be With You!

Nem is volt driver!
De egyébként csak másik portba kellett átdugni.
Mondjuk furcsa, hogy a driver nem érzékeli, viszont a skypeban tökéletesen megy.

Volt ott driver, csak gondolom a windows-ba integrált microsoft driver 
[ Szerkesztve ]
May The Force Be With You!