Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • boty1x

    csendes tag

    válasz paroczi #6151 üzenetére

    Végre visszakaptam a jan.6-án leadott 820bt-t az elektrodokitól. ha emlékeztek az volt a baja, hogy nem töltött autós töltőről. (aminek az oka valszeg egy lehajlott usb láb volt)

    Egyszer már "megcsinálták"... felhívtak hogy elkészült usb aljzat javítása történt. amikor érte mentem kiderült hogy továbbra sem tölt, így át sem vettem, hanem visszakuldtem.

    Most a napokban ismét elkészült, ezúttal kicserélték az usb aljzatot. DE!!! felhivtak a figyelmem arra, ha legközelebb hasonló problémával ismét szervízbe kerül, azt csak pénzért csinálják meg!! mondván hogy nem rendeltetésnek megfelelően használtam, ezért romlott el...

    1.Eleve nem használtam a készüléket, mivel nem lehetett feltölteni.
    2.Ez az első GPS-em, amit ráadásul ajándékba vettem, szal kb kesztyűs kézzel érek hozzá
    3.Amikor visszaküldték először, azt írták h USB aljzat javítása, és hogy készen van, megcsinálták, működik. Tehát nem állapítottak meg semmilyen más problémát ezzel kapcsolatban. Ezután én át sem vettem... visszakuldtem...és megállapították hogy nem rendeltetsszerűen használtam.
    Tehát a két időpont közt, amikor azt állították, hogy JÓ, és utána már hogy "elrontottam", eközben a készülék nem járt nálam!!!

Új hozzászólás Aktív témák