Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#4001) Luissimo válasza cultfeca (#4000) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

De van ResidentFlash , ugye?
Namármost, arra a sorra ráböksz ahol azt látod, addig amig engedi majd szerkeszteni és akkor utána irsz egy 2-est és máris enter és kopogás nélkül benyitsz !!
Türelem, de menni fog az !! :K

(#4002) snowdog válasza cultfeca (#4000) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Senkinek sincs benne. Pont az előbb írtam le hogyan lehet hozzáférni! :W

http://igo.forumx.hu .. regisztrálás után sok hasznos információ az iGO-ról.

(#4003) Olutin

Olutin
(újonc)

A problémám csak az , hogy azok a kütyük amiknél van ájgós illetve ájgó nélküli verzió is valahogy mintha nem léteznének 40-50 ezer Ft alatt (és itt a nélküliekre gondolok)
És ami külön bosszantó , hogy ezek a kütyük nem jobbak , sőt valószínűleg rosszabbak az éppen aktuális WayteQ-nál.

A tapasztáshoz tisztának kell lennie a tapadókorongnak , és a felületnek is amire tapasztani akarsz . És lehetőleg ne legyen nagyon íves. Ja és jó rá kell nyomni (ha megfiyeled pl az üveg másik oldalán jól látszik az érintkezési felület) , és csak ezután vákumoztasd.

Amúgy már lehet találni a neten gyári tartót (kb 2000) , sőt ha jól emlékszem külön bölcsőt is , pótakut (kb 1500) , hálózati töltőt stb.

Nekem működik a számológép , bár én még nem használtam olyan nagyon sokat ugyhogy lehet , hogy én még nem értem el a húsvéti tojásig :)

(#4004) AMILO1510

AMILO1510
(újonc)

Köszi a segitséget de nekem se nagyon tetszik ha valaki elküldené azerdeti jól mükődőt nagyon megköszönném és kicserélném

(#4005) cultfeca

cultfeca
(kvázi-tag)

Nekem is sikerült! Köszönöm a segítségeket!!Kicsit figyelmetlen voltam de sikerült!Ha jól gondolom akkor ugyanígy kell felrakni rá játékot is utólag?

Galaxy S2

(#4006) AMILO1510

AMILO1510
(újonc)

Persze gondolom ha ezt észreveszik akkor a garinak löttek ezért kellene megszerezni az eredeti jolmükődöt!

(#4007) snowdog válasza cultfeca (#4005) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Ha csak leakarod cserélni a gyári játékot, akkor igen. De ha újat akarsz hozzáadni, akkor már át kell írni a shell-t, ami azért nem fog ilyen könnyen menni.

(#4008) Orizen válasza AMILO1510 (#4006) üzenetére

Orizen
(újonc)

Vazzer, ha nagyon akarod, visszateszed a régi exe-t és kész. Mit vesznek észre? Ugyanmár.

Addig olvasd el, amíg még el tudod.

(#4009) AMILO1510

AMILO1510
(újonc)

oké visszateszem ha tudom de ha estleg nemtudom bekapcsolni olyan baja lenne akkor nem megy!!

(#4010) snowdog válasza AMILO1510 (#4009) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

És akkor hogy veszik észre, ha nem indul el. Egyből ROM-ot fognak frissíteni, ami meg mindent törölni fog (legalábbis az RF2-ből).

(#4011) cultfeca válasza snowdog (#4007) üzenetére

cultfeca
(kvázi-tag)

Újakra gondoltam,de nem minden áron.Túl új még a kütyü ahhoz ,hogy elb.....m egy játék miatt.Ha majd tanulmányoztam a témát és a pna-k világávakl teljesen tisztába vagyok akkor megpróbálom.

Galaxy S2

(#4012) AMILO1510

AMILO1510
(újonc)

Oké igazad van azért ha valaki zud eredeti jol mükődőt lecserélném

(#4013) Luissimo válasza cultfeca (#4011) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

basszus, lehet hogy rokonokvagyunk?
mint két tojás !! :)) :DD :C :Y :F

(#4014) epdob

epdob
(újonc)

Üdv mindenkinek!

Ma kézhez kaptam én is a 820Bt-t, szorgalmas olvasgatás után lassan összeáll a kép, hogy hogyan is navigáljak...köszönöm... :R
A kérdésem az lenne - amire nem találtam eddig választ -, hogy lehetséges-e az eredeti kezelőfelület alatt futtatni az IGO-t?
Jelenleg a WINCE alatt futna, de "térkép-inicializási hiba"-t kapok, mert elavultak a térképeim... :(( ..esetleg PÜ ehhez a gondhoz...

(#4015) cultfeca válasza Luissimo (#4013) üzenetére

cultfeca
(kvázi-tag)

Lehet! De nem vágom miért is.(nagyon lassú ma az agyam)

Galaxy S2

(#4016) Luissimo válasza epdob (#4014) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

naná, arra van kitalálva a navi ut nevű menűpontja, ott betallozod az exe-t és elmented a kis floppyjellel, ÉS VÉLETLENÜL SE PIPÁLD BE AZ NAVIGÁCIO AUTOMATIKUS INDÍTÁSA NEVŰ MENŰPONTOT !!

[...]

[ Módosította: Viktor0610 ]

(#4017) Luissimo válasza cultfeca (#4015) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

hasonlítanak a fényképeink kissé , nemdebár??? :DD :Y

(#4018) snowdog válasza cultfeca (#4015) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Ha megnézed mindkettőtök ábrázatát, akkor csukott szemmel is látni fogod a hasonlóságot! :D

(#4019) cultfeca

cultfeca
(kvázi-tag)

Luissimo,Snowdog! Igazatok van! :K :DD Mondom nem vagyok képbe! Ez nem az én napom!! :))Megyek is lefekszek.Hátha holnap jobb formába leszek!!
További jó szórakozást mindenkinek!!

[ Szerkesztve ]

Galaxy S2

(#4020) Orizen válasza cultfeca (#4011) üzenetére

Orizen
(újonc)

Nem sok esélyed van arra, hogy vmi játékkal elcseszd. Fogsz egy marék gémet, felmásolod őket pl. az SD-re, bebootolsz WinCE-vel aztán elkezded indítgatni őket, amelyik szeretni fogja az új 6.0-ás WindowsCE-t, azok menni fognak. Amelyek nem, azok nem, esetleg GAPI hiány miatt. Reset és jöhet a következő. Amelyek futnak és tetszenek, azokat berakod pl. egy games.ini-be, akár a calculator ikonnal indíthatod is ezt a shellt:)

egyébként tényleg hasonlít Cultfeca Lui-ra, mint 2 tojás, megdöbbentő! :)

[ Szerkesztve ]

Addig olvasd el, amíg még el tudod.

(#4021) snowdog válasza Orizen (#4020) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

egyébként tényleg hasonlít Cultfeca Lui-ra, mint 2 tojás, megdöbbentő!

De csak húsvétig, mert aztán jön a meglepetés! :D

[ Szerkesztve ]

(#4022) epdob válasza Luissimo (#4016) üzenetére

epdob
(újonc)

Köszi a gyors választ :R

[...]

Köszi

[ Módosította: Viktor0610 ]

(#4023) Viktor0610 válasza epdob (#4022) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

No warez!!! :(((

Ez neked és a másik félnek is szól!

...

(#4024) Luissimo válasza Viktor0610 (#4023) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

Jaja, oké , igazad van, mikor leírtam és elküldtem már láttam, hogy határeset, de gondoltam azért még éppen belefér, ha nem konkrétan, csak rébuszokban válaszolok neki, aki akarja igy is megérti !!
Mi az a WAREZ ?? :F :DD :R :Y :W

(#4025) cultfeca válasza Luissimo (#4024) üzenetére

cultfeca
(kvázi-tag)

Hello alteregóm!
http://hu.wikipedia.org/wiki/Warez
Apropó valaki tud olyan oldalt linket,vagy olyan emberkét aki érti a sys.txt-t? Ki gugliztam de nem sok infót tudtam meg,van érdekes dolog de mivel elég nehéz eset vagyok :)) ,ezért engem mélyrehatóbban érdekelne a dolog.
Valaki használja a riks féle skin-ekben az oázis funkciót? Mi az? Mit tud?

[ Szerkesztve ]

Galaxy S2

(#4026) Moon70

Moon70
(tag)

Találtam egy régebbi X820-ast, melyen rendben működött a számológép, ( calculator.exe 50.5 Kbyte ), bemásoltam a sajátom helyére, a \ResidentFlash2\Yfapp\Toolbox mappába ( az enyémben lévő méretében eltér, csak 42.5 Kbyte ), de csalódnom kellett, indításakor kifagyott.
Ugyanez a helyzet a konvertálóval is, az is nagyobb volt méretében mint az enyémen lévő és az sem működik.

(#4027) AMILO1510

AMILO1510
(újonc)

szia irtam a wayteq-nak hogy küldjék el a jó calkulátort exe kiváncsi vagyok mit lépnek?

(#4028) snowdog válasza cultfeca (#4025) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Apropó valaki tud olyan oldalt linket,vagy olyan emberkét aki érti a sys.txt-t?

Itt [link] elég sok infó van róla. De hogy neked elég lesz-e azt nem tudom. :)

(#4029) snowdog válasza Moon70 (#4026) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Találtam egy régebbi X820-ast, melyen rendben működött a számológép, ( calculator.exe 50.5 Kbyte ), bemásoltam a sajátom helyére, a \ResidentFlash2\Yfapp\Toolbox mappába ( az enyémben lévő méretében eltér, csak 42.5 Kbyte ), de csalódnom kellett, indításakor kifagyott.

Találtam két shell-t (84a yfapp, 84a3 yfapp), és mindkettőben azonos méretű a Calculator.exe exe (51.712). Ha gondolod feltöltöm valahova, és kipróbálhatod. Én nem tudom kipróbálni.

(#4030) snowdog válasza Moon70 (#4026) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Találtam két shell-t (84a yfapp, 84a3 yfapp), és mindkettőben azonos méretű a Calculator.exe exe (51.712). Ha gondolod feltöltöm valahova, és kipróbálhatod. Én nem tudom kipróbálni.

A SoftwareVersion viszont nem azonos:
84a yfapp: V3.6.E502.6.11
84a3 yfapp: V3.6.E50.5.11

Már megind döglődik a fórum. Állandóan ez jön fel:
503 Service Unavailable
No server is available to handle this request.

(#4031) Luissimo válasza cultfeca (#4025) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

Rendes vagy ezzel a warez linkkel, de ugye nem gondoltad komolyan ??

Az oazis funkcio, az a médialejátszót takarja, MP3 stb, kell hozzá egy olyan exe, ami azt támogatja !!
sys-re :[link]

(#4032) Moon70 válasza snowdog (#4030) üzenetére

Moon70
(tag)

Szia, nyomhatod a data.hu -ra és küld el a linket.
A kütyüm ( X820BT ) ROM-ja : 84A.YF.5.A.0828, SW: v.3.6.E08.9.10

Kösz!

(#4033) cultfeca válasza Luissimo (#4031) üzenetére

cultfeca
(kvázi-tag)

Nem gondoltam komolyan!!Csak vicc volt!Használod az oázist?Nekem a verziószámom:8.3.2.91972,ha ezt felülíratom a szükséges:8.3.1.53558-al akkor valami galiba keletkezhet??Köszi a sys-es linket!!Két dolog miatt kéne valami átfogó:-az órám ha belépek a naviba és utána kilépek egy órával többet mutat,-meg a háttérvilágitás hiába átállítom energiatakarékosra ki-be kapcsolás után folyamatosra állítódik vissza Asszem ehez már megtaláltam a megfelelő sort de nem merem kipróbálni:
POWER
BACKLIGHT_SYNC_WITH_OS=1
Szerintetek ez a háttérvilágítás problémára a megoldás?

[ Szerkesztve ]

Galaxy S2

(#4034) snowdog válasza Moon70 (#4032) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Parancsolj [link]

u.i. Kipróbáltam a linket, és ezt kaptam: "Az adott fájl nem létezik. Valószínűleg a tulajdonosa már törölte rendszerünkből."

Ez hülyeség, most tettem fel, és nem töröltem. :W

Felteszem máshova. Itt megtalálod [link]

[ Szerkesztve ]

(#4035) Moon70 válasza snowdog (#4034) üzenetére

Moon70
(tag)

Letöltöttem, kösz, de ez sem ment..

(#4036) Luissimo válasza cultfeca (#4033) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

Ne írd felül, visszafelé ne, inkább rakd fel azt a verziot is külön, és tallozd be mikor melyiket akarod indítani, eccerűbb !
Az 53558 az egy nagyon jó kis stabil verzio, és az extrák menűpont alatt tud olyasmiket egyenesen az Igoból, mint zene lejátszás, video lejátszás, képek nézegetése, fájlkezelés, utazás(átváltások, melltartó és egyéb ruházati termék különböző mértezésének átszámitása (pl. egy japán 38-as melltartó mekkorának felelne meg braziliában, illetve a 10,5 - ös NIKE cipő, mekkora a mi cipőboltunkban )):) illetve van benne beépített számológép.
itt egy kép róla:

A háttérvilágítást meg áálítgassad neki nyugodtan próbálkozzál, max ha nem jó a sor , akkor teszel elé egy # -ot vagy egy ;-t és akkor azt nemveszi majd figyelembe.
Az időre pedig próbáld ezt beírni a sys-be:
[gps]
set_messages=0

(#4037) Luissimo válasza cultfeca (#4033) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

A háttérvilágításra próbálhatod ezt is a sys-be varrni, ezer megoldási variácio van, kinél mi jön be:
[power]
backlight_manage_values = 0
backlight_manage_keys = 1
backlight_min = 1
backlight_max = 10
backlight_reverse = 0
backlight_key_timeout_BA = "BatteryTimeout"
backlight_key_timeout_AC = "ACTimeout"
backlight_key_ontap_BA = "BacklightOnTap"
backlight_key_ontap_AC = "ACBacklightOnTap"
backlight_key_on_BA = "OnOff"
backlight_key_on_AC = "ExtOnOff"
backlight_methods = 5
backlight_events = 1

(#4038) gs20

gs20
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Tegnap beszereztem egy x820BT -t, egyelőre ismerkedek vele.
Amikben segítséget kérnék:
1.) Van egy HTC TyTn PDA-m, vodás mobilnettel. Az megoldható hogy a netet Bluetoothon átlőni a navira és azon netezni pl Opera Mobile-lal? Hiába próbáltam összepározni őket, illetve a pda-n az internet sharing-et (ahogy laptopra is átlövöm a netet bt-n) ezzel nem ment. A 820-ast csak mint headset-et látta a pda.
2.) További progikat hogy lehetne rápakolni? Csak a WinCE-ből lehet futtatni?Esetleg a gyári menü helyett mit lehetne használni ami jól testreszabható (vmi hasonló mint a pda-n az SPB Mobile Shell)?
3.) WinCE-ben kiraktam dolgokat az asztalra, de újraindítás után eltűntek. Hogy oldható meg hogy a linkek megmaradjanak valahol?
(Bocs, ha hülye kérdéseim vannak, de ez első PNA-m, eddig még csak a HTC lelkivilágát ismertem, úgy-ahogy)
Köszi a segítséget előre is!

E=MZ²

(#4039) DM43 válasza DM43 (#3920) üzenetére

DM43
(senior tag)

Irásbeli bejelentésemre számológép ügyben a következő választ kaptam:
"Juttasd el a készüléket a szervizbe, a hibát meg fogják oldani."
No comment
(http://www.gpsmarket.hu/index.php?scn=122&pc_id=10&pi_id=108&ppt=0)

Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? /Ronald Reagan/

(#4040) bcbeci

bcbeci
(újonc)

Én is megleptem magam egy x820bt-vel. Remek kis készülék. Sokat segített ez az oldal a választásban és a programok telepítésében.

Mindenkinek köszönöm a sok segítséget!

Elég körülményes a főmenüből változtatgatni, hogy igo8 vagy amigo fusson. Kreáltam erre egy kis programot amelyet elindítok a gps gombbal. Így éppen a kedvemnek megfelelő navigációt indíthatom.

Ha valakit érdekel, feltöltöm valahova.

(#4041) AMILO1510

AMILO1510
(újonc)

A Wayteq megküldte hivatalosan a calculator exe fájt ez sem olyan mint az eredeti de tökéletesen számol

(#4042) DM43 válasza bcbeci (#4040) üzenetére

DM43
(senior tag)

Én elkérném, ha megkaphatom - köszi

Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? /Ronald Reagan/

(#4043) compi.hu

compi.hu
(fanatikus tag)

Ha mar a sajat fejleszteseknel tartunk, ajanlom figyelmetekbe az en "csodamenumet":

A progi doksija a kepre kattintva elvileg elolvashato, a doksiban van link a binarisokra, es (ha valakit erdekel) a forraskodokra is. A progi szabadon terjesztheto es modosithato a GPLv3 feltetelei szerint.
Az elso kiadas ota eleg sok bugfix meg uj ficsor kerult mar bele, jovo heten lesz idom es kiadok egy ujabb verziot.

Hasznaljatok egeszseggel.

[ Szerkesztve ]

http://gpsforum.hu - Navigációról szájkosár nélkül

(#4044) Luissimo válasza DM43 (#4042) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

Tyű , de jóképű legény jelent itt meg !! :Y :C :DD :)) :K :U
minket érdekel bizony , minden okosság!!

(#4045) AMILO1510

AMILO1510
(újonc)

javascript:void(0);innen letölthetö a küldött calculator

(#4046) AMILO1510

AMILO1510
(újonc)

http://data.hu/get/1786000/Calculator.exe bocsi valamit rosszul csináltam talán igy jolessz

(#4047) cultfeca válasza Luissimo (#4044) üzenetére

cultfeca
(kvázi-tag)

Köszi a tippeket!Mindenképpen megpróbálom!

Galaxy S2

(#4048) Stofl85

Stofl85
(lelkes újonc)

Sziasztok! A számológépemet szeretném lecserélni. Addig jutottam, hogy TC-ben látom az eszközt, a ResidentFlash-be is betudok lépni, de a ResidentFlash2-be nem. Szerintem megőrültem, de nem találok olyan elérési útvonalat a TC-ben amibe betudnám írni a 2-est a végér. "Ott fönt" nekem nem enged beírni semmit. (Aktuális könyvtár hozzáadás meg beállítások lehetőség jön elő, ha rákattintok.) TC7.50a verzióm van. Légyszíves segítsetek! Előre is köszönöm!

(#4049) Stofl85

Stofl85
(lelkes újonc)

Ejjjjj! Hát már rájöttem. Bocsánat!

(#4050) DM43 válasza Stofl85 (#4048) üzenetére

DM43
(senior tag)

Ha PC-n belépsz a ResidentFlashbe, akkor "felül", kék alapon ezt látod:
\\\WinCE Device\ResidentFlash\*.* .
Oda kell kattintani és ott kell átirni ResidentFlash2-re.

Látom közben megoldódott

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.