Köszönöm
Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? /Ronald Reagan/

Köszönöm
Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? /Ronald Reagan/

Szívesen! 
Közben láttam ott egy 320x240-es verziót is, az a legújabb verzió. [link]
A jelszó ugyan az. 
[ Szerkesztve ]
http://igo.forumx.hu .. regisztrálás után sok hasznos információ az iGO-ról.

Üdv!
Pár oldallal ezelőtt írtam arról a problémámról, hogy bezavarja a rádiót az X820bt töltője. Ajánlottátok, hogy próbáljam USB átalakítós töltővel. Szereztem hozzá egy olyan csomagot, ami Iphone szett, autós és háló töltővel. Az Iphone kábel helyett rendes USB kábelt használok. A háló töltő frankón tölti, de az autós töltő UGYAN ÚGY bezavarja a rádiót és amikor beledugom USB kapcsolatnak látja a navi, de ha kilépek belőle tölti rendesen!!! Ez mért van gyerekek? Próbáljam egy másikkal, vagy keressem máshol a hibát???

Tedd az usb kapcsolat típusát activesync-re és nem lesz ilyen gond!
A rádió zavarásról: én mutattam hogy milyen töltőt használok ami nem zavarja a rádiót!
A hosszúkás alakú, sima usb porttal rendelkezőkkel viszont érdemes vigyázni, én egy 1000mA-s ilyen hosszúkás töltőt is próbáltam és kb 2 perc után elkezdett füstölni!!!!!!!!
E=MZ²

Sziasztok ha activesync kapcsolatra teszem a 820bt szerintetek mikor kihuzom a sz-gépből elötte leválasszam? Vagy nem lessz semmi baja hacsak kihuzom?

Remélem nem vág tönkre semmit, ez még nem füstölt
. Keresek más fajtát, kipróbálom azzal is, hátha javul a helyzet. Más! Valaki nem küldene nekem egy darabot egy olyan videóból, ami nem szaggat az Ő gépén? Nem boldogulok ezzel a dologgal sem, mindegy milyen kódekkel, mindegy milyen bitrátával de szaggat folyamatosan amivel kipróbáltam. E-mail címem: bgyozo@vipmail.hu
Előre is köszi!

Hiaba,szagat akkarmit is csinalsz,viszont egy sima X820-on,64 ram,nem szagat! 

De mért van ez??? 

Üdv kedves fórumtársak!!!
Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy akinek megvan ezen fórum 1. és 1000. hozzászólása az kérem jelezze nekem privátban, mert nagyon szeretném ha meglenne nekem is.
Köszönöm.

nekem sima x820-asom van, minden szaggat rajta, akármit csinálok! arra vagyok kíváncsi, hogy másnak hogy mehet jól valami, ami nálam sehogy sem....
SonyEricsson Xperia X8 - I'm lovin' it!

Sziasztok!
Nekem ActiveSync problémám van a frissen beszerzett készülékkel. Amikor csatlakoztatom az x820BT-t a géphez, az Active Sync a következő üzenetet dobja fel:
"Nem ellenőrizhető az eszközön futó ActiveSync verziója. Valamilyen program például tűzfal zárolja az ActiveSync által az eszközhöz való csatlakozásra használt portot, vagy a számítógépen frissíteni kellene az ActiveSync újabb verziójára".
A tűzfal ki van kapcsolva, és a 4.5-ös ActiveSync van fent és természetesen át van állítva AS módba a pna.
Próbáltam másik gépen is.
Lehet magával a készülékkel van gond?
Üdv.
A fenti hozzászólás nem mindig tükrözi híven a véleményem, néha nem tudom, hogy mit beszélek/írok...

Sziasztok !
Segítséget vagy legalább is valami ésszerű magyarázatot kérnék a következő jelenségre:
Adott egy WayteQ x830 tökéletesen működő turbósított Igo Amigó-val és adott egy RTA 300 TMC vevő, ami USB porton laptophoz illetszve - itt a Fórumon leírt
sys.txt beállítással - látja egymást és működne is, ha nem Fehérváron lenne midez, itt az FM1 Budapesti adás és a Kabhegyi egyformán men jön be - ez legyen az én bajom- de látszik, hogy dolgozik mint az állat, keresi a cstornákat, de csak néha talál egy kevés jelet, de nem ez a gond, a problémám akkor keletkezik, amikor ezt az egészet a kocsiban
szeretném használni, kocsitöltővel összedugva nem történik semmi, nem kap elég töltést vagy nem tudom mi van, de az x820-on nem jelenik meg a töltés, és a készülék sem ismerifel a vevőt, mert ugyebár a vevőhöz töltés kell, ha kiiktatom a vevőt, akkor van töltés és működik minden. USB töltőt már többet is póbáltam, nem azzal van a gond. A kocsi Ford Mondeo. Megköszönném, ha valakinek lenne valami tippje.
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
(#5014) makosrepas válasza makosrepas (#5012) üzenetére

Válaszolok magamnak 
Mégiscsak a gépekkel volt probléma. Úgy néz ki hogy a mobil internet usb drivere miatt nem tudott csatlakozni ActiveSync módban.
A fenti hozzászólás nem mindig tükrözi híven a véleményem, néha nem tudom, hogy mit beszélek/írok...

A következőképpen kell őket összekapcsolni: szivargyújtó egyik fele a kocsi szivargyújtójába dugva, a másik fele RTA 300 TMC vevő anya csatlakozójába, a TMC vevő másik fele pedig a Wayteq-be. És persze a TMC vevőbe legyen bedugva az antenna vezeték (egy darab drót).
Ha TMC vevő laptopról megy, és a gép az autós töltővel működik, de ebben az összeállításban mégsem működnek, akkor nálad valami nagyon rafinált hiba állt elő.
...nem kap elég töltést vagy nem tudom mi van, de az x820-on nem jelenik meg a töltés...
Gondolom a töltést egy LED jelzi. Nézd meg hálózati töltővel.
[ Szerkesztve ]

"A fórumodban kérdeztem valamit az IGO8 skineknél a diMkaWertVRV 1.1.11.8-vel kapcsolatban, ha van időd légyszíves nézd meg és ha tudsz válaszolj! üdv."
Többször kértelek rá mi az oka hogy figyelmen kívül hagyod?

Nem hagyom figyelmen kívül, csak
- nem erre a fórumra tartozik,
- ott meg csak arra válaszolok, amire tudom a választ.
Megjegyzem nem is tudom melyik kérdésre/hozzászólásra gondolsz. Megnéztem, de nem tudom hova tetted.
Megnéztem a regisztrációs adataidat, és ezt látom: Összes hozzászólása: 0
Akkor mit is kérdeztél? 
[ Szerkesztve ]

Gondolom ez te vagy:
papsoka adatlapja
Összes hozzászólása: 0
[Az összes 0.00%-ka / Naponta 0.00 hozzászólás]
Biztos vagy benne, hogy az én fórumomról van szó? [link]
[ Szerkesztve ]

"qbasic" alatt van az utólsó hozzászólás dimka ügyben.

Megválaszoltam. Csak halkan kérdezem, honnan kellett volna tudnom, hogy az is te vagy? 
[ Szerkesztve ]

Bocs! A verziószámból, meg azt hittem néha benézel oda is! Most megint kérdeztem!

snowdog!
Van egy olyan érzésem, hogy neked megvan az első és az 1000. fórum hsz.
Ha jól gondolom kérlek küldd el nekem.
Jelezd privátban.

Én válaszoltam Neked, ha tőlem is elfogadod !! 

Ezt már az elozo alkalommal se értettem, ezek neked is megvannak, csak lapozz oda !:

első hozzászólás:
http://prohardver.hu/tema/wayteq_x820/hsz_1-50.html
1000 hozzánkszólás:
http://mobilarena.hu/tema/wayteq_n770_bt/hsz_951-1000.html
"Már nem a tiéd! Lenyúltam, és most már az enyém lett az 1000. hozzászólás! 
sleep üzemmódban merül az aksi? Mert nekem az a gyanum, hogy igen, de így kényelmesebb használni, mert ki sem lépek az igo-bol és az igo menüjéböl mindent elérek amire szükségem van.
Természetesen, és minél több program fut a háttérben, annál jobban merül. Ha azt hiszed, hogy már semmi sem fut, mert mindent leállítottál, még akkor is lesz fogyasztás. 
Csak akkor nem merül az aksi, ha teljesen kikapcsolod a gépet.
Kellemes Ünnepeket kívánok!"

Szia!
Sajnos nekem nincs meg, nem mentettem le annak idején. Nem gondoltam hogy ennyire kimoderálják, ha már hagyták átírni. Persze mindenki pontosan tudja mi váltotta ki a törlést.
Lui!
Mivel tudom rólad, hogy ok nélkül nem szoktad hergelni a fórumozókat, ezért joggal feltételezhetem, hogy annak idején nem olvastad az említett két EREDETI hozzászólást. Az iGO telepítéséről volt bennük szó, de egy hatalmas vitának (veszekedésnek, feljelentésnek?) áldozatul estek.
[ Szerkesztve ]

Kedves Lui!!!
Az eredeti 1. és 1000. hsz kitörlésre került sajnos.
Nem is értem hogyan feltételezhetted rólam, hogy ennyire buta lehetek.

Hogy tudom eljuttatni?

Írtam privátot.

Bocsi mindenki!
Tudjatok egy ujszülöttnek minden uj, én az ittlétem rövid okán nemvoltam képben, ez jól látszott a hozzászólásomból is , hogy nem is értem a problémádat !
Tehát Mea Culpa, Sorry és Pardono Mio !!
ne vegyétek okoskodásnak inkább alulinformáltságnak !!

Megkellmondjam ezekután mostmár énis nagyon kíváncsacsi vagyok azokra franya hozzaszolasokra 

se nem mentségül, se nem mentegetőzésül, de sehol nem láttam azt a rövid szócskát odabiggyesztve hogy "eredeti"
És isten ments hogy butának néznék bárkit is, hogyjönnék én ahhoz

Hmm... 
windows seven for your pna
Ez működik rendesen a 820ason?
ÚÚÚAAAAÁÁÁHHHRRRRGGGGHHÚÚÚÚÚŰŰŰŰŰ /Chewbacca/

Nem tudom, mert nincs ilyen gépem, és ebből következően kipróbálni sem tudom. Azoknak tettem be a linket, akiket érdekel a téma.
Egyébként ez egy általános SI felület, ami eddig még minden gépen működött, gondolom a 820-on is működni fog. Az más kérdés, hogy a gombokat, felíratokat nyilván a géphez kell illeszteni.

aha
ÚÚÚAAAAÁÁÁHHHRRRRGGGGHHÚÚÚÚÚŰŰŰŰŰ /Chewbacca/

És még mielőtt bárki félreértené semmi köze a Windows7-hez. A szerző csak a külső jegyekre gondolt, mikor ezt a nevet adta neki. Tehát az ikonok Win7 kinézetűek, de csak ennyi. Legalábbis amit én láttam belőle, az csak ennyi volt.

Az összedugással nincs gond, csak egyféleképen lehet, az antenna nem játszik szerepet, a vétel erősítésére van. Visszajelző led nem világit összedugás után sem a szivargyújtónál, sem az x800-on, ha kihagyom a TMC veőt, akkor mindkettő jelzi a töltést.
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.

Bocs, még annyi, hogy a TMC vevőn semmilyen jelzés, led vagy bármi más, nem található, amiről megállapítható lenne, hogy él vagy nem.

Az összedugással nincs gond, csak egyféleképen lehet, az antenna nem játszik szerepet, a vétel erősítésére van. Visszajelző led nem világit összedugás után sem a szivargyújtónál, sem az x800-on, ha kihagyom a TMC veőt, akkor mindkettő jelzi a töltést.
Az antennát csak azért írtam, mert azt mondtad nem jelenik meg adat. De ez most valóban nem lényeges.
Ha egy PC USB-jéről hajtod meg a TMC vevőt, ami össze van dugva a PNA-val, akkor tölti a PNA-t, világít rajta a LED?
A szivargyújtó töltő számomra azért különös, mert ha semmit nem kötök rá a LED akkor is világít rajta. Tehát hogy egyértelmű legyen, ha bedugod a szivargyújtót, világít rajta a LED, majd ha bedugod a TMC vevőbe, akkor meg elalszik?
Így látatlanban csak egyetlen okot tudok elképzelni. A szivargyújtó töltő nem tud annyi áramot leadni, hogy a TMC vevőt és a PNA-t egyidőben kiszolgálja.
Próbáld egyenként rádugni őket:
1. bedugod a szivargyújtó töltőt (világít a LED?),
2. rádugod a TMC vevőt (világít a LED?),
3. rádugod csak a PNA-t (világít a LED?),
4. rádugod a PNA-t és a TMC vevőt (erre azt írtad, hogy ekkor nem világít).
[ Szerkesztve ]

A TMC vevő működésének két lényeges feltétele van, az egyik, hogy kapjon áramot, a másik, hogy az antenna kábel be legyen dugva.

Bocs snowdog, az előbb privátban küldtem el a kiséleteimet, nem így akartam.
Tehát az eddigi kisérleteimet összefoglalva:
1. USB porton csatlakoztatva a TMC vevő majd PNA minden rendben és működőképes is lenne a dolog, ha lenne normális vételi lehetőségem. Minden led viágít, aminek világítani kell.
2. Szivargyújtó beduga led zölden világít rajta, PNA rádugva szivargyújtó leg pirosra vált,
PNA led a feltöltésig piros, majd zöld.
3. TMC vevő közbeiktatva szivargyújtó led marad zöld, PNA leg nem világít.
Szivargyújtó aljzatra rámértem rendesen adja tápot, 12,4-et mutatott járó motornál.

Azt írta, ha PC USB-ről táplálja, akkor rendben működik. Tehát a TMC vevő valószínűleg jó.
m.jeno
Akkor ide írom, amit priviben válaszoltam:
Egy kombinációra nem adtál választ. Ha a szivargyújtó töltőre csak a TMC vevőt kapcsolod, akkor milyen szinű a LED. Szerintem piros lesz.
És ha ez így lesz, akkor szinte biztos, hogy a szivargyújtó töltő a kettőt együtt már nem tudja meghajtani, ezért marad zöld a LED.
Elővettem egy saját szivargyújtó töltőt (nem PNA-hoz adták) és a neten ezt írják róla:
PT-019
Car Charger built in Cable
Input : 9 ~ 27 VDC
Output : 5.5VDC, 500mA
Próbáld megkeresni a töltőd adatait, és kiderül mennyit bír.
[ Szerkesztve ]

A TMC evőt teszteltem a TMCDEMO.EXE-vel, megtalálta magát a vevőt a PNA és kereste is az adást, de sajnos Fehérvár pont a Bp-i és Kabhegyi közti területen fekszik és nem elég egyik elerőssége sem.
A TMC vevő USB-n csatlakoztatva Igo Amigó felismeri, csak itt is az adó kereséséig jut el,
de látszik, hogy elméletileg mintha minden rendben lenne.

A PNA-hoz adott töltővel is próbáltam, de úgy sem ment.
Most viszont új fejlemény van, valószínüleg a TMC vevő halt be, mert most USB-n
összekapcsolva sincs töltésem a PNA-n.
Egyenlőre a kösz segítséget, de holnap visszaviszem a vevőt a boltba, majd utánna
jelentkezem.

Hali.Nálam ezt akkor irta mikor zárolt jelszóval védett microsd-t raktam bele

két kérdésem lenne.820bt-ben a fényérzékelő csak a menüben aktív a navigációban nem.Ezzel lehet valamit javítani?Igo8 van rajta belső memóriában.Másik,hogy az fm trans csak akkor működik ha a töltő be van dugva a készülékbe.Ez normális?

Az FM-mel kapcsolatos kérdésedre a válasz határozott nem

wayteq x820 kütyün miopocket alól bekapcsolatam a transcribert. touchscreen nyekk.
mit tegyek. progit még tudok inditani pl. miopocket. a gép mass storagében van, távoli regedit activesyncben menne. mi a teendő. pl full hardver reset és hogyan

Az FM-transmitter antennája a töltő vezetéke (legalábbis nálam CNS-készüléken, valószínűleg máshol is így lehet) Ha ez zavar, akkor csak a készülékbe dugd be a töltőt a szivargyújtóba pedig nem.,

az FM transzmitterek antennája lehet a hozzá csatlakoztatott kütyü( mp3 játszó, stb) audio kábele is , mivelhogy van olyan FM transzmitter, ami két "ceruza"elemmel is müxik.
De a PNA-knál valoszínűleg így van megoldva, hogy a töltő kábele működik antennagyanánt!
Antenna az kell neki !!