Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#251) gtasystem

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

letöltöttem ezt a csodát de nem akarom elhinni hogy nincs benne lejátszási lista.. :F
hogy lehet beállítani hogy elmentse mondjuk a rádió adókat? :U

Magyarország a lehetőségek hazája..Kemény, megfeszített munkával, mindenkinek lehetősége van elérni egy tisztességes pakisztáni kecskepásztor életszínvonalát..

(#252) Ndruu válasza gtasystem (#251) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Van benne lejátszólista már nagyon régóta. Ctrl+L billentyűkombinációval lehet elővarázsolni vagy a Nézet - Lejátszólista, vagy az alsó gombsoron ez a gomb:

Ha a lejátszólistában a Médiatárba pakolod a rádióadókat/zeneszámokat, akkor azokat megjegyzi, eltárolja és legközelebb is megtalálod őket.

sálálé

(#253) gtasystem válasza Ndruu (#252) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

azt tudom hogy van benne csak a mentést nem tudtam..mert anélkül sokat nem érne..
megnézem köszi..

most épp a videoval küzdök real-t nem nagyon akarja.. videokimenetet állítgatom néha kép van néha hang szóval érdekes.. :U

Magyarország a lehetőségek hazája..Kemény, megfeszített munkával, mindenkinek lehetősége van elérni egy tisztességes pakisztáni kecskepásztor életszínvonalát..

(#254) gtasystem válasza Ndruu (#252) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

hát nem egyszerű, megnyitom lejátszólistába teszi, onnan áthúzom médiatárba és akkor megjegyzi..
viszont a címeket már nem, hiába írom át.. szóval nagy tudású lehetett aki ezt kitalálta.. :U

viszont vannak pozitívumok is szóval érdekes.. :U

[ Szerkesztve ]

(#255) Ndruu válasza gtasystem (#254) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A médiatárba is közvetlenül be tudod tenni az stream címét. Ki kell másolni a netről a stream url-jét, aztán a VLC médiatárban Jobb klikk - Speciális megnyitás - Hálózat - Ctrl+V.
A címeket minden lejátszásnál újra lekéri a szerverről és frissíti azt, ezért nem jegyzi meg az átírt neveket/címeket. Ha minden rádióadónak csinálsz egy külön mappát, akkor a mappáknak tetszőleges nevet adhatsz, amiket természetesen megjegyez a médiatár. Ezekbe a mappákba teheted a megfelelő rádióadókat, amiket Jobb klikk - Lejátszás menüponttal közvetlenül lejátszhatsz.

sálálé

(#256) gtasystem válasza Ndruu (#255) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

igen közben már rájöttem, de szerintem eléggé túl van bonyolítva.. :U
végül is megjegyzi a címet is az url-el volt a bibi..
skineket megnéztem vagy 7-et de mind szar, vagy bug-os vagy használhatatlan..még ez az Askin nevű is pedig régen azzal lehetett letölteni gyárilag ha jól emlékszem..

viszont ez a mostani natív egész jó..
de ez a "mindent lejátszik" dolog azért erős túlzás.. :U

[ Szerkesztve ]

(#257) Ndruu válasza gtasystem (#256) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nálam eddig szinte mindent lejátszott, néhány TMPGEnc 3.0-val kódolt videó kivételével, ezeket valamiért nem szereti.
Egyébként nem ezt használom alapvetően, hanem a Media Player Classic-ot ffdshow-val karöltve.

sálálé

(#258) gtasystem válasza Ndruu (#257) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

nekem egy teljesen legálisan letöltött audio album fektette meg.. :U
videoval lehet hogy oké..
viszont ami pozitív hogy ami szakadozik rádióadó mondjuk wmp-n vagy winampon az itt nem vagy messze nem annyira..és sokkal szebben szól alap beállítással, bár lehet hogy csak hallucinálok de úgy tűnik.. :U
összességében nem rossz..

(#259) Ndruu válasza gtasystem (#258) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Csodát nem lehet várni egyik programtól sem. Egyébként teljesen jó kis program a VLC, ingyenes és már viszonylag régóta "piacon" van (mondjuk a magyar fordítást én máshogy írtam volna meg, de más programokban is van pár érdekes fordítás).
Lehetséges hogy a legálisan letöltött albumon valamilyen védelmi eljárást alkalmaztak és ez akasztotta meg a lejátszót.

sálálé

(#260) canniball válasza hoffman_ (#233) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor jó, mert engem konkrétan az ion érdekel, az meg "tulajdonképpen egy 9-es szériás GeForce".

Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

(#261) bAtt001

bAtt001
(senior tag)

Lehet valahogy a felirat beállításait módosítani? gondolok itt a méret, elhelyezkedés, betűtípusra.

(#262) Egorov válasza bAtt001 (#261) üzenetére

Egorov
(fanatikus tag)

Pozíció: Eszközök-Beállítások-Feliratok és OSD- legalul pedig a felirat pozíciójának kényszerítése. Ha film közben állítod, akkor csak a film újbóli betöltésekor lép életbe.
Betűtípust és betűméretet is ebben a menüpontban tudsz állítani.

Szerk.: ha a bállítások megjelenítését MIND-re állítod, akkor pedig Video- Feliratok/OSD menüben nézz szét.

[ Szerkesztve ]

_________________________....Ͼʘ.ʘϿ...._____________________________________

(#263) MATEO6600

MATEO6600
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem tudja valaki, hogy nekem miért nem képes 5.1-es hangot adni?
Elvileg mindent beállítottam mégis csak szeteróban szól... Más lejátszónál van 5.1.

(#264) nfsu17

nfsu17
(őstag)

Üdv.

Tudtok olyan beállítást (ha létezik), hogy minden általam elindított videót betegyen a lejátszólistába (ctrl+L), majd ez a lista mindig legyen elmentve? Most indításkor mindig csak az a videó van benne amit nézek, hozzáadni tudok, de kilépéskor az is elveszik.

Köszi.

(#265) Atlantis

Atlantis
(VIP)

Hello!

Be lehet valahogy állítani, hogy megjegyezze kilépéskor, hol hagyta abba egy film lejátszását?

Kösz.

>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<

(#266) pethYeti

pethYeti
(őstag)

Üdv!

Arra van valami ötlet hogy a hangerőt ne engedje 100% fölé?

"When I eat it is the food that is scared."

(#267) bAtt001

bAtt001
(senior tag)

vlc-nél már hagyomány ez a mikulás sapkás logó :D mintha tavaly is láttam volna

(#268) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Az mitől van hogy a legújabb VLC -t használom és a HD videok akadnak ? És a gépen Win 7 ulti 32bit van és a legújabb Nvidia driver de már a régivel is akadt az 190-es volt.

(#269) DeX89

DeX89
(újonc)

Sziasztok!

Windows XP SP3- at használok a legújabb VLC-vel, és lenne egy olyan problémám, hogy avi film nézésekor egy idő után elkezd a film szaggatni. Csak az oldja meg a problémát, hogy néhány másodpercet visszaugrok a filmben, és ez után egy ideig normálisan játsza tovább. A gépigény nem lehet probléma, mert a fullHD cuccokat is akadás nélkül viszi. A lejátszót alapbeállításokon használom, nem állítottam rajta semmit. Mi lehet a probléma? Előre is köszi a segítséget.

(#270) ludla

ludla
(senior tag)
LOGOUT blog

Olyan gondom lenne hogy a ts fájlokat nem akarja lejátszani :(
erre valakinek ötlet mi lehet a gond?

BlackPanther OS 11.1 KDE

(#271) adodaniel

adodaniel
(tag)

Sziasztok. Be lehet valahol állítani, hogy a hangerő csak 100%ig menjen?

Samsung Galaxy S II stock LP7

(#272) ace05

ace05
(kvázi-tag)

Hello
Valaki megtudja mondani hogyan kapcsolhatnám ki hogy a saját codecjét használja a VLC mert a sajátjával szarul játssza le a hd filmeket.Viszont ha kmplayert használok akkor rendesen lejátssza a hd filmeket , de én nem akarok lejátszót cserélni mert már hozzászoktam a VLChez .

(#273) egykori

egykori
(fanatikus tag)

Ezt a VLC-t nem lehet úgy frissíteni, hogy ne kelljen mindig elölről kezdeni a beállításokat?

A báránytermészetű ember saját bőrén tapasztalja, hogy még nem pusztultak ki a farkasok. (C.H.S.)

(#274) artiny

artiny
(senior tag)

VLC playernal meglehet azt oldani, mint a Gom playernel, hogy automatikassan lejátszási listát készítsen egy mappán belül azonos kiterjesztésű videókból?

[OFF]..ha a kérdésemhez kellene az info,akkor a cuccok az adatlapomban kitöltve...[/OFF]

(#275) canniball válasza artiny (#274) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha arra gondolsz hogy egymás után játssza le őket, akkor összes kijelöl-> lejátszóba beránt a megoldás.

Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

(#276) egykori

egykori
(fanatikus tag)

Hali canniball!

A frissítéssel kapcsolatban nem tudsz egyszerű megoldást? Már ismét van frissebb verzió, de nincs inyemre az állítgatásokat megint elölről eljátszani.

Üdv: egykori

A báránytermészetű ember saját bőrén tapasztalja, hogy még nem pusztultak ki a farkasok. (C.H.S.)

(#277) canniball válasza egykori (#276) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sajna nem tudok ilyenről, ezért is nem szoktam frissítgetni.

(#278) egykori válasza canniball (#277) üzenetére

egykori
(fanatikus tag)

Köszi, hogy mint hozzáértő, megerősíted a tapasztalatomat - tehát nem lehet! Én nem régen használom, de akkor én sem frissítgetem, csak ha valami nem kényszerít rá. :R

(#279) canniball válasza egykori (#278) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Előfordulhat hogy valami spéci megoldással lehet (kimenteni a beállításokat tartalmazó fájlokat, majd visszamásolni, már ha vannak ilyenek), de én nem tudok róla, mivel csak mezei user vagyok és nem "hozzáértő". :N

(#280) egykori válasza canniball (#279) üzenetére

egykori
(fanatikus tag)

Bocsi, csak ebből gondoltam, hogy hozzáértő vagy: Én is "ezer éve használom" (#231) ;)

[ Szerkesztve ]

(#281) canniball válasza egykori (#280) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csak használom, és nem bütykölöm. :)

Viszont most már b@szta a csőrömet, úgyhogy kerestem:
1. itt azt írják a vlcrc fájlt kell kimenteni-visszarakni.
2. itt azt írják az %appdata%\vlc mappát kell kimenteni-visszarakni.

Én (miután tuti ami fix alapon kimentettem az említett mappát) nyomtam neki egy frissítést úgy, hogy az eltávolítás és a telepítés során is kihagytam a beállítások törlése opciót (me'hogy ilyen is van, ezt sem tudtam...) és lám, megmaradtak a beállítások. Hajrá! :)

(#282) egykori válasza canniball (#281) üzenetére

egykori
(fanatikus tag)

Na, most is bizonyítottad, hogy értesz a dolgokhoz. :C

Nekem valahogy eszembe sem jutott, hogy a cég honlapján keressek, és talán rajtam kívül másnak is dühítő lehet az újraállítgatás.

Köszi, és engedd meg, hogy ismét dicsérő szavakat írjak: nagyon ügyes vagy! :K
Igaz, én is szoktam ügyeskedni, de egymástól tanulunk becsülni kell egymásban.

Mégegyszer köszike.

[ Szerkesztve ]

(#283) canniball válasza egykori (#282) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"Nekem valahogy eszembe sem jutott, hogy a cég honlapján keressek..."
Nekem sem, viszont gugli első találata ez volt. :D

És igazán nincs mit, én is okosabb lettem tőle.

(#284) Petyyyyy

Petyyyyy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Üdv hölgyeim és uram!

Csilliárd éve használom a progit, viszont nem most először sikonyált a vírusírtó (AVG...), hogy fertőzött az exe. Jóhiszeműen ráhagytam, mellőztem a riasztást én okostalan mígnem 3 szori újraindulást eredményezett,szal uninstall. Tudna valaki ajánlani egy ehhez nagyon hasonló programot? :F

Szemed az úton, pedál a padlón - Mobil memóriájából adatmentéshez keresek szakembert! -> PM!

(#285) Brutforsz válasza Petyyyyy (#284) üzenetére

Brutforsz
(senior tag)

Szerintem nem kell lejátszót váltanod, csak győződj meg arról, hogy a legjobb forrásból szerzed be a programot. Javaslom, hogy - amennyiben uninstall után megmaradt - töröld le teljesen a VLC könyvtárát, futtass le egy teljes rendszervizsgálatot a víruskeresővel, majd utána telepítsd a fenti linkről letöltött alkalmazást.
Ha erre is jelez az AVG, akkor az téves riasztás kell, hogy legyen, és csak a tiszta VLC miatt nem is indulhat újra a géped.

Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.

(#286) Petyyyyy válasza Brutforsz (#285) üzenetére

Petyyyyy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Letöröltem mindent ami VLC-hez tartozott, tisztítás, re-install tisztán. Muxik :)) Köszi a segítséget :R

Szemed az úton, pedál a padlón - Mobil memóriájából adatmentéshez keresek szakembert! -> PM!

(#287) artiny

artiny
(senior tag)

Miért csak akkor alkalmazza a gyorsbillentyű beállításaimat a VLC,ha globális módnál is beállítom (de az nem jó nekem......mert gépelés közbe nem gépel hanem a VLC irányítja) ?!?

Már megoldottam :U :)) :
Töröltem ami azonos billentyű volt másnál is............

[ Szerkesztve ]

[OFF]..ha a kérdésemhez kellene az info,akkor a cuccok az adatlapomban kitöltve...[/OFF]

(#288) artiny

artiny
(senior tag)

VLC Playerben meglehet oldani, ha megnyomok egy billentyut akkor kilepjen a teljes nezetbol es egy kisebb (pl. negyed akkora) képben játszódjon a video?
ha kettő gyorsat kattintok akkor sokszor majdnem egész képernyö lesz,valmikor pedig mukodik amit szeretnék és egy negyed akkora kép lessz.

(#289) windows71024

windows71024
(újonc)

Sziasztok valamiérta VLC Media Payer-em mindig lefagy és megfagyasztja a gépet is... majd ctrl+alt+del és a rendszer megint működik, de a vlc továbbra sem... pls help :((

(#290) akaido válasza artiny (#288) üzenetére

akaido
(őstag)

A CTRL + 1 vagy a CTRL +2 CTRL+ 3 ( a numerikuson üsd le a számokat) billentyűkombinációkkal lehet negyed, fél és eredeti méretet beállítani lejátszás közben.

http://prohardver.hu/tema/ignition_autoverseny/hsz_1-100.html, Honda Jazz 1.4LS

(#291) adise

adise
(fanatikus tag)

sziasztok!
szeretném hasznalni a progit, de vmiért csúnyák a feliratok a filmeken. a fehér inkabb szurke és tiszta pixeles az egész...
bsplayerben és kmplayer alatt nem volt ilyen gondom.
windows xp-m van.
koszi

(#292) Ahab77

Ahab77
(újonc)

Sziasztok
Arra van lehetőség hogy a felirat a film alatti fekete sávban jelenjen meg, és ha igen akkor hogyan?
Válaszaitokat előre is köszönöm

(#293) Arki

Arki
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hali! Van rá valahol lehetőség, hogy a VLC lejátszás alatt kiiktassa az energiagazdálkodás beállításait (~monitor ne kapcsoljon ki, ne induljon el képernyővédő, stb.)? Valahogy nem találom ezt a beállítást :(.

Comodo:http://comodo.freegamespalace.org, blog: http://geza.freegamespalace.org, olcsó tár: http://secure.hostgator.com/cgi-bin/affiliates/clickthru.cgi?id=gabrielg

(#294) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Üdv.

Miért van az, hogy másodszorra járok a VLC media playerrel úgy, hogy VGA csere után nem hajlandó elindulni.

user32.DLL áthelyezésre került, bla bla. Majd otthon megnézem a pontos hibaüzenetet.
De már egy másik gépen is jártam így. Csak a windows újratelepítése orvosolja a problémát. :((
Nincs más megoldás? Találkozott már valaki ilyen vagy hasonló problémával?

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#295) hoffman_ válasza Arki (#293) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért akarsz azzal kezdeni? Ilyet még sose kerestem a beállítások között, nem tudom, hogy van-e, de nálam ha megy a film, akkor nem babrál semmilyen energiagazdálkodással a gép. Sőt, asszem az is elég, ha csak fut a VLC.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

(#296) Arki válasza hoffman_ (#295) üzenetére

Arki
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Pont ez a problémám: ha megy, attól még a képernyő kikapcsol (win7).

Comodo:http://comodo.freegamespalace.org, blog: http://geza.freegamespalace.org, olcsó tár: http://secure.hostgator.com/cgi-bin/affiliates/clickthru.cgi?id=gabrielg

(#297) Hooper

Hooper
(senior tag)

hello,
Be tudom azt valahol állítani, hogy a filmet onnan folytassa ahol legutóbb abbahagytam/kiléptem?
köszi

(#298) akaido válasza tzsolesz (#294) üzenetére

akaido
(őstag)

A VLC leinstallállása után töröld a saját profilodban található Application data\vlc mappát is, és így tedd újra a VLC-t.

(#299) akaido válasza Hooper (#297) üzenetére

akaido
(őstag)

Könyvjelzőt adj hozzá:[link]

(#300) tzsolesz válasza akaido (#298) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Okés. Ha hazaérek megnézem. :K

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.