Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • HJ.Henry

    tag

    válasz H_Zozo #5091 üzenetére

    Tudom hogy nem szerettél volna véleményt alkotni,én csak elmeséltem a saját élményeimet a blokkról hogy tisztábban láss.
    Egyébként egyetértek abban hogy maszek blokk is lehet jo,erre jo példa Sheeter blokkjai,ami tényleg tervezés alapján készülnek el,és rendes,komoly CNC marogéppel vannak megcsinálva.
    Na jo ezzel a saját malmomra hajtom a vizet,hisz az én VGAmon is Sheeter blokk van :)
    Tody blokkjairól nekem az jött le(persze ezt nem tudhatom komolyra) hogy ott tervezés semmi,csak csinálunk valamit ami hasonlit egy gyári blokkra.Nyugottan kövezzen meg bárki ha ezt rosszul tudom,kiállok és bocsánatot kérek ha nem igaz!!!
    A vásárlókat meg öszintén nem értem.Tody elsö CPU blokkjai közt volt nem egy darab amik egyikk pillanatról a másikra eresztették a vizet,nem is kicsit.Van itt egy"szaki" akinek a nevét nem árulnám el,pont az ö gépét is eláztatta egy ilyen blokk amikor kiprobálta :(
    De látod ez a vásárlóknak nem sokat jelentett :( Talán azért mert benéznek ide,rögtön a szemük elé villan Fusion blokk a nem kicsi árával,na meg a Einzotech amiröl valaki irta hogy nem volt elég sima a talpa,na meg eresztette a vizet és erre még az ára is 20e forint huuuuu!
    Na ezeknek az embereknek hiába is magyarázod hogy mercedes is lehet gyári hibás,attól a többi még jo.Ök azt látják hogy 20ért szar és akkor inkább megveszik a 8ezres tody blokkot ami végül is a célnak éppen megfelel de..... és még örülnek is neki hogy csak 8-9ezer volt.

Aktív témák