Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • MontyCrew

    senior tag

    Még a radi tartóállványa nincs kész, kovácsolt acél keretet kap majd ha mindenigaz, de úgy néz ki, valami ilyesmi lesz a végleges rendszerem.
    KÉP1
    KÉP2

    Még mielött, írjátok, hogy nem jó a radi elhelyezés, igen rájöttem, de már nem tudok fvele mit kezdeni, így lett csövem stb, kikapcsolásnál a radiból kifolyik a víz, de indításkor 1-2 perc alatt légteleníti is magát, van 2 szivattyú a körben, van egy amit idle használok, ez épp úgy tölti fel, hogy ne csobogjon, így kevesebb levegőt hagyva a tartályba, és van egy DDC-m phobya tetővel, amit akkor kapcsolok be, ha játszom, vagy valami nagyon proci vagy vga igényes dolgot csinálok. furmark alatt a vga 52 fogig ment max, lynx alatt a proci mondjuk elég magas 77 fokot is elérte, de ezt én a régi zalman prociblokkra fogom, hogy az nem tudja ezt a nagy hőmennyiséget gyorsan leadni. azért nem merek csak úgy egy prociblokkot venni, hátha nem hozná a várt teljesítménynövekedést és így feleslegesen vettem volna meg..
    A Radira perpill még csak egy 18as Phobya 700as venti van, amint lesz lehetőségem, beszerválok rá 3 AC ventilátort,, Számíthatok még arra, hogy 1-2 fokot esetleg levisz ez az akció?
    Hát ez az én kis rendszerem, jó darabig nem kívánok belenyúlni, Reserator II + Alphacool Nexxxos Extreme III 360 + DDC/Phobya) + T56 Reservoir + Zalman ZM-WB4 Gold + EK VGA Waterblocks HF + 16/10 es Clearflex csövezés,

    [ Szerkesztve ]

    és neked mi az erősséged? hmm, van egy Skyline-om

Aktív témák