Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • madve

    tag

    Sziasztok,

    Tanácsot szeretnék kérni tőletek Vízhűtés-Guruk-tól. Előre bocsájtom, hogy kezdő vagyok a témában. Tehát az adataimnál lévő konfigot szeretném vízzel hűteni. Vagyis először csak proci meg a videokari hűtését oldanám meg, majd idővel (ha lesz rá keret) akkor a többi komponenst is.
    Namármost ugye 8800GTS-em van ami fűt rendesen. (Tulajdonképpen ezért is indult a vízhűtő projektem) Hogy érdemes megoldani a hűtést? Gondolom sorba kötögetem a blokkokat. A fő kérdésem az lenne tulajdonképpen, hogy a radiról érkező cső (ami a hidegebb vizet tartalmazza) menjen a videokártyára és onnan a víz a procihűtőre? Vagy fordítva? Az az aggályom, hogy pl. ha a procihűtőn átvezetett víz valamennyire átmelegszik, az már nem fogja olyan jó hatásfokkal hűteni a videókarit. Vagy ha videokari blokkján át vezetem a vizet, az meg tuti jól felmelegszik és az "megmelegíti" a procimat.
    És még egy kérdés: a ZALMAN 8800GTS blokkja mennyire jó hatásfokú? Láttam róla teszteket, de ha valakinek lenne vele személyes tapasztalata azt szívesen venném.

    A válaszokat előre is köszönöm!

    Nem az a baj, hogy ekkora Isten állatkertje, hanem az, hogy igen alacsony a kerítés..........

Aktív témák