Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • jones965

    Modder

    válasz RI/OS #32814 üzenetére

    Amint elnézem ezt a házat, a tetejébe lehetne egy dupla, max tripla radit betenni. A másodikat legyen az dual, csak átalakítások álltal lehetne a házban elhelyezni.
    Ha jól emlékszem BR4D-nek van ilyen háza, Ő kívül oldotta meg a radi elhelyezését, igaz hogy az extrém radi. Talán a front mögött a 3,25"-os bővítőhelyek előtt ha beférne egy dupla slim, de necces.
    A Te esetedben a hőtermelést figyelembe véve a felsorolt hardverekhez, kb 400 W hőt kellene eldisszipálni a környezetbe, amit többféleképpen lehet megoldani.

    Az általam említett tripla + dupla radival relatív alacsony fordulatú ventikkel megtámogatva, aránylag halk, jó dT-vel rendelkező vízhőmérsékletet produkáló rendszert lehetne építeni, ami a későbbi 480GTX sli-vel is megbírkózna ( + 120-150W). Itt azért load-nál a dT akár 60-70%-val is emelkedhet.
    Magam ellen beszélnék, ha nem a D5 szivattyút ajánlanám, mert én is a DDC 1T hangja miatt cseréltem le erre. De az tény, hogy a DDC munka szempontjából jobb választás.
    ( a D5 5-ös fokozaton tudja azt, amit a DDC 1T ultra.)
    A tartály csupán pénztárca, és megjelenés kérdése, mivel azt a méretéből adódóan oda teszed a házban, ahová akarod, illetve ahol elfér.Amit a korábbi hsz-ben írtál, az is kényelmesen elfér az alaplap előtt.
    Amennyiben mindenféleképpen a házon belül akarod elhelyezni a radikat, akkor lehet hogy barátságot kell kötni a különböző fúró-vágó eszközökkel.

Aktív témák