Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Lucif-R

    senior tag

    válasz fsb1000 #17435 üzenetére

    Tisztelt fsb1000,

    Tisztelet teljes tisztelettel, tisztelten jelzem hogy tisztelt személyem tiszteségesen válaszolt... vagy tisztességes személyem egy nem tisztelt senki? :U :O [link]

    "nincs széles felvevő "piaca" a hibrid H2C rendszernek. Kb. ezt saccoltan. Túl drága, és nincs nagyságrendi előnye a sima vizhűtéshez képest."
    >>> Igen ezt irtam én is :U :K

    Ami a proci és peliter feleslegességét illeti... 100Mhz tényleg nem annyira nagy huha... de ha 30 -40%ot huznak az azért már csak ér valamit. Anno én is 40%ot huztam az AMD Opteron 1,8asomon és sokat ért :U ( ja amúgy van alapból 4ghz-s C2D... le vagyok maradva )

    Cyberbeni: High temp. Seal. 40x40x3.3mm 10A/15.8V 71W <--- 71W-os pleiterrel nem sokra mész egy PC-nél van ott egy 300W-os na azzal már talán de ha megnézed hogy 16A/31.6V az azé má egy kicsit na... sok... emiatt is használhatatlan a pleiter egyenlőre illetve nem használhatatlan csak nagyonNAGYON nem éri meg ( mert amit nyersz a hűtésen, az jóóóócskán meg kell fizetni sok más módon : áram, táp, szigetelés; és akkor még csak a hideg van és semmi más ami ezt szállítja leadja átadtja szigeteli stb.

    Tisztelettel,
    ^Lucif-R^

Aktív témák