Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Lucif-R

    senior tag

    válasz __vizipók__ #14562 üzenetére

    Nu első körben ajánlom bal fent a "KERESŐ" mezőt.

    Mostanság jó blokkok amiket legtöbben használunk:
    - XSPC Delta v2
    - D-TEK FuZion v1 / v2
    - Enzotech Water Block SCW-1 Sapphire

    Zalmant szigorúan NEM javaslom se CPU se NB/SB blokkok terén, csak a baj van vele... és sajnos nem hozza azt a minőséget amit a Zalmi tudott levegő hűtés terén.

    Hát a VGA az egy ilye mókás dolog mindig uton van a jobb és mindig más a nyák kialakítása igy mindig más blokk kell hozzá. Illetve ha nem akarsz FULL COVER blokkot, hanem csak olyat ami csak a GPU-t hűti és a ramokat pl külön bordákkal akkor az talán univerzálisabb lesz. Toddy is gyárt GPU blokkokat, szal esetleg nála is lehet érdeklődni.

    Vízhűtés ált mindig ugyanúgy néz ki ( nagy álltalánosságban ): Tartály >> Szivatyú >> CPU >> GPU >> NB >> SB >> RAM >> HDD >> GPU >> RADI >> Tartály. Ezeknek a sorrendje és darabszáma persze az aktuális rendszertől függ. ( csekkold az adatlapomon a picassawebes linket... ott vannak blokképek, és egy kész rendszer is ). Vannak szivatyúk amik egyben tartályok is... de vannak külön szivatyú tartály megoldások is... meglehetősen sokféle sokfajta van.

    Radiátor autóbontóból... hááát talán :DDD Utastér fűtéses radik kicsik, a vizes radik meg nem éppen vízhűtésre vannak kitalálva mert túlontúl is sűrű a lamellázottságuk habár nem használhatatlanok. Ha ilyen helyről veszel radit akkor nagyon figyelj oda a lamellák állapotára, hogy nem e jukas a radi, hogy nem e vízkőves. De radiátorokból is kismillió féle van. Itten van ez az oldal www.aquatuning.de nézzelődj és kérdezősködj itten. Nézegesd a mi adatlapjainkon található linkeket ott rengeteg fotó van kinek mi hogy merre lett megoldva.

Aktív témák