Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    válasz WN31RD #2088 üzenetére

    Igazad van, de ebben az esetben azzal vádolt meg tildy, hogy osztályozni próbálom a különböző keresztény felekezeteket. Így, ebben az aspektusban nincs értelme a keresztényibb jelzőnek.

    A szemszög mint azt már oly sokszor leírtam, nem az adott felekezeté, csakis és egyedül a Bibliáé. Amit természetesen nagyon jól félre lehet magyarázni, legalábbis komolyabb ismeret nélkül vagy rossz szándékkal megközelítve.


    Te nem hozol döntéseket? Természetesen ha negatív eredménnyel ítélsz meg valamit (pl rájössz, hogy xy termék rákot okoz), az kizárást jelent magadra nézve, de nem azt, hogy ezentúl nekiállsz elpusztítani és mindenkit aki használja legyilkolni. Nem inkább megpróbálnád velük tudatni, hogy valami nem kóser?

    Jómagam így vagyok ezzel. Megítéltem a katolikus vallás tanait, összevetettem a Bibliával, így már tudom, hogy hamisságokat hirdetnek, ezért nem megyek a katolikus templomba. A katolikus embereknek pedig, akikben a hamis tanítás révén hamis kép alakult ki, lehetőségeimhez mérten próbálok segíteni. Akik pedig kívűlről szemlélik a dolgot, igyekszem kettéválasztani, hogy lássák és értsék, mi a különbség.

    [Szerkesztve]

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Új hozzászólás Aktív témák