lao ce...neki esek majd...most az egyikről ennyi tünt fel izibe (munka közben)
"One of the many hypotheses for " wikis volt ha jól emlékszem
a dinós bibliás dologról hallottam/vagy olvastam...nem tudom hol, ha lesz időm rákeresek...lehet valami misén volt róla szó (bevallom az oldalborda miatt járok el, és néha követem csak nyomon a mondandót...szenteste rendszerint alszok a falmelegitőnél
)
Az a baj, hogy baromira nem tudsz a felhők tetején gubbasztó úr képzetétől szabadulni...nem Istenről, hanem vallásról szól a topic, és vicces, hogy mint irtam ez máshol megy a föld bolygón...a tudományok/technikához jobban értőknél...nem azt állitottam, hogy a keresztény vallás tanai helyesek, de Mint irtam a kettő között foglalok állást, nem mondom, hogy nincs, mert nálam okosak akik igy gondoltak is visszakoztak (pl. mint irtam Darwin...persze első körbe a visszavonása is megvolt kérdőjelezve, csakmert az nem kavart akkora port mint a "főmüve"), és azt gondolom minél többet tudunk meg, annál jobban fogjuk érezni azt, hogy mennyire is kevés az minek birtokába vagyunk.
a hitetlen sápadtarcu vicc akart lenni ...kiváncsi lennék, hogy majd remélhetőleg sok-sok év múlva halálos ágyadon kihez fogsz rimánkodni/fohászkodni...mert fogsz abban biztos vagyok...fogadni is mernék 
jahh és
"féltudású hívők martalékául " ha ez vicc akart lenni akkor ez is legalább olyan szar volt mint az enyém...ha Darwin visszakozott, ki vagy Te aki mást leféltudásúz...? ha majd akkora koponya leszel mint Ő akkor talán gondolhatod azt, hogy amit hiszel az helyes. Elfogadom, hogy nem fogadod el azt amit leirok, de ne hidd azt, hogy más buta, mert a Te tudásanyagod se támaszkodik megdönthetetlen nézetekre, csupán a józan ész szerint jelenleg tünik logikusnak....
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3: oxox#1525

Vagy csak inkább nem a te szájízed szerint van, hogy az univerzum keletkezését nem tudod megmagyarázni, mert a jelenlegi emberi felfogás szerint valahol el kellett kezdődnie...

nem akkor élsz...neked azt mondták volna az okosok, hogy a föld lapos, s a nap, és a csillagok körülöte mozognak...elhitted volna, hiszen ez volt logikus...meghát a tengerészek is látták a végét....

Ezt ugatom vagy 1000 hozzászólás óta. 

![;]](/dl/s/v1.gif)