Hirdetés

Aktív témák

  • Jamboo529

    senior tag

    UPC online-nak mér írtam privátot, most kiírom ide is, hátha másnak is volt ilyen gondja.

    Digital gold TV + Cisco HD DVR STB az alapfelállás nálunk.
    Tegnap nézem a TV-t, nincs benne semmi, ezért gondoltam vmit még nézek a média lejátszómon. (22:00 kor kezdődött a trónok harca az HBO HD-n).
    Átkapcsoltam a STB-ot a 11-es csatornára, és nyomtam neki egy pausét.
    Eddig ok. Átváltottam a TV bemenetijét HDMI1- ről HDMI2 re, ahol a media palyer tanyázik.
    Megnéztem a sorozatot, majd mennék vissza TV-t nézni, de a TV az írja nekem, hogy a HDMI 1 es forráson nincs ézékelhető bemeneti jel. :(
    Ugye mindenki óvatosan nyomkodja a távirányítót, ha megállított adás van, nehogy elvesszen. Na hangerőre, hasonlókra nem reagált semmit, szóval végső kínomban mondom nézzük a csatorna váltást.
    Itt jön a poén, mert a STB kicsi kijelzőjén vadul váltogatták egymást a műsorok, ahogy nyomkodtam a távkapcs CH+- gombjait.
    Alapesetben ugye ez nem is történhetne meg, hiszen amíg nem okézom le az eltolt műsorra figyelmeztető felugró ablakot, addig nem enged csatornát váltani a STB.
    Ergó, nem is volt rögzítés a háttérben????
    A STB-ben lévő winyo majdnem hogy üres, csak az asszonynak van néhány BK rész rögzítve, de folyamatosan törölgeti amit megnézett. (2-3 nap csúszásban van max) :)

    Továbbra is se kép se hang, se bemeneti jel nem jött ki a STB-ből.
    Hardveres reset és fej falba verése :W :W :W után megjavult a készülék, de ugrott a megállított műsorom. Erre megy el nekem havonta egy 1000 Ft, hogy felb***a az agyam, mert nem működik amiért fizetek?????
    Korábban már írtam a másik hibát ami szintén megállítással kapcsolatos, hogy megállítok valamit, majd ha pl 1 óra múlva folytatnám, akkor nem onnan megy a műsor ahol megállítottam, hanem visszaugrik oda amikor elkezdtem nézni az épp megállított csatornát!!!

    Volt már másnak is ilyen, vagy ehhez hasonló hiba?
    Úgy veszem észre a HD csatornákkal nem igazán tud megbirkózni ez a fekete láda!!!!

Aktív témák