Hirdetés

Aktív témák

  • macy49

    tag

    válasz WonderCSabo #2789 üzenetére

    Kedves WonderCSabo!
    Köszönöm a választ, utána olvastam a több TV készülék használatának rejtelmeinek és próbálom értelmezni. Van viszont egy számomra értelmezhetetlen kérdés, amelyet az UPC/Televízió/Digitális kábeltv alapcsomagok/digital gold/mi szükséges ehhez az ajánlathoz fejezetből másoltam ide. Kérdésem, hogy értelmezzem a „Fontos!” bekezdésben írtakat.

    ·Elérhetőség ellenőrzése: nézze meg, az Ön lakóhelyén elérhető-e a szolgáltatás a Szolgáltatáskereső segítségével. 2009. február 11-től a digitális kábeltévé adás a UPC szinte valamennyi kábeltv szolgáltatási területén elérhető.
    ·Technikai feltételek: csupán egy új beltéri egységre van szüksége (mediabox), melyet a UPC biztosít. DVR-ral kiegészített csomag esetén speciális mediabox készüléket kap. A mediaboxról bővebbet a Felhasználói kézikönyvben talál.
    Fontos! Meglévő tévékészülékei továbbra is használhatóak maradnak és az analóg televíziós alapkínálatot az új mediabox nélkül, az eddig megszokott módon nézheti a lakás többi helyiségében, akár egyszerre több készüléken is.
    Ha a digitális csatornákat még élesebb, jobb képminőségben szeretné élvezni, HD rendszerű (azaz nagy felbontású) tv készüléket érdemes vennie. A HD adás az eddiginél ötször nagyobb képfelbontású, digitálisan továbbított műsort jelent.
    Üdvözlet :F

    A gravitáció akkor is hat, ha már nem veszünk róla tudomást

Aktív témák