Hirdetés

Aktív témák

  • Joco

    aktív tag

    válasz rlazol #1004 üzenetére

    Most komolyan. Olvassa is vlki amit írok? Vagy kivesztek 2 szót és arra válaszoltok?

    Pl. az azonnali kérdések órája név szerint szerepel, mint olyan topic, amit felesleges pontozni, mivel úgyis 10 percenként új a téma, tehát abban max. keresni érdemes. A piac megint ilyen. Ott ha már szelektálni akarunk, akkor amellé, hogy napi két up, lehet megadni egy szabvány formát, amit automatikusan kivesz a motor vagy akkor már külön button rá, ami a lista elejére dobja hsz nélkül és akkor legalább nem kell anyázni emiatt sem, mert napi 2-nél többször nem érdemes megnyomni, mert úgysem történik semmi.

    Persze lehet magyar módra is csinálni, mert aki tenni akar az megoldást keres, aki nem az meg kifogást. Csak hosszútávon nem biztos, hogy az utóbbi kifizetödő. Szerintem.

    (félreértések elkerülése végett ezzel nem bántani akarok senkit. Tetszenek az újítások, attól függetlenül, hogy esetleg a súlyokkal nem értek teljesen egyet :R )


    mod:
    Rover: mertem feltételezni, hogy itt(jelzem azoknál, akik nem a duronjukat próbálják 50ért elsütni) nem úgy megy az üzlet, mint máshol. Ha jártál már a hiéna-ketrecben, akkor láthatod, hogy akinek sok minden megfordul a keze alatt az ismeri annyira a termékpalettát, mint aki végigolvassa a híreket és az oldalhoz kapcsolóan szerezte az infot, akkor miért ér kevesebbet?
    Ezt különben nagyban alátámasztja a bazárokban napi többször megeső nyuszika a répatortával esete.

    [Szerkesztve]

    ''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''

Aktív témák