Hirdetés

Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz Joco #995 üzenetére

    Ez jó 5let, Támogatom! De ugye legyünk korrektek, akkor ezt visszafelé is meg kell csinálni, nem? Van vagy 25-30 témakör, mindegyikben 3-5000 topic, de mondjuk a piacban jócskán 35000 felett, mindegyikben átlag minimum 50 hsz (szerintem jócskán alábecsültem), hol is tartunk? Alsó hangon is 4 millió hsz. No para, nincs benne cukor.
    Ráállítunk 40 modit, napi 16 órában, postonként 10 mp-t számlálva két és fél hét alatt végeznének is, ha a hétvégén is dolgoznak, ami- úgy gondolom - természetes. Meg amúgy van még vagy 15 másik tartalékban, aki ez idő alatt a fórumra figyel. Utána már csak a napi 3-4000 új hsz-t kell átböngészni, sima ügy.
    Persze úgy, hogy a 40+15 modi lehetőleg azonosnak értékelje a megfelelő hszeket, észben tartsa, ha az adott topicban mi hányszor hangzott el következésképp mennyire fontos és szóljon időben, ha valaki ismétel. WOW. ésszerűnek és kivitelezhetőnek tűnik. :R Nem is értem, miért nem jutott már korábban is valaki eszébe.

    Szerintem ez a téma már rég a ''Javítsuk a ProHardvert'' topicba tartozik [link].

    Én a modik helyében az első hsz +néhány magyarázós kivételével az összes többi hsz-t törölném és a topicot zárnám. Persze akkor néhányan lehet h megint értékes hsz-eket vesztenének...Jaj...

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Aktív témák