Hirdetés

Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz föccer #4081 üzenetére

    Az a helyzet, hogy ez kevés. Mivel sokaknak (nekem is) ugyanez a gondja, azaz a fizetett hirdetések véletlenszeűen inaktívvá válnak, itt felmerülnek jogi problémák. Nem akarok jogászkodni, csak józan paraszti ésszel nézzük meg.

    Mi fizettünk egy szolgáltatásért, amit nem kapunk meg, illetve az előfizetett időtől rövidebb időre kapjuk meg (kiesnek azok a napok, amiket inaktív állapotban tölt a hirdetés). Mivel nem egyszeri esetről van szó, hanem tömegesen fordul elő, ezért a szolgáltatást nyújtó cég tisztességtelen haszonra tesz szert azokért a kifizetett napokért, amikor a hirdetések inaktívak. Ilyen mennyiségben ez már fogyasztóvédelmi, sőt ami rosszabb, GVH-s ügy lehet. Mostanában nagyon kemény büntetéseket mér ki a GVH (több tízmilliós tételek), a konkurencia pedig alig várja, hogy a torkotoknak essen.

    Előbb-utóbb kiderül ez a dolog (és az is, hogy nem kezelitek a panaszokat) és bukta lesz. Ezért is, de főleg azért mert KÖTELESSÉGETEK, azt kérem, hogy rövid időn belül oldjátok meg ezt a problémát, és mindenkit, akinél előfordult, személyesen értesítsetek a fejleményekről. És persze kártérítés is kell, én konkrétan azt is kérem, hogy adjatok egy statiszikát arról, mennyi kár ért a kiesett hirdetésekkel.

    Én nem akarok jelentgetni, nem az én műfajom, de sok olyan aktakukac van, aki szívesen megírja a leveleket a kellő helyre, ezt el kellene kerülni.

    Remélem kapok normális választ, nem csak egy mondatot, amivel leráztok, mint a többieket.

    Üdv: Attila

    [ Szerkesztve ]

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Aktív témák