Hirdetés

Aktív témák

  • vz12

    tag

    válasz koii #1095 üzenetére

    Teljesen egyetértek, a sorrendből hiányzik a "feladás dátuma" szerinti rendezettség (oda-vissza), az "idő" az jelen esetben egy nagyon pongyola, pontatlan kifejezés. A hirdetések sorába is jó lenne betenni a feladás dátumát, hogy ne csak egy felesleges kattinttás után derüljön ki, hogy "jól emlékszem, ezt már olvastam, és akkor sem kellett". És ezzel összefüggésben természetesen kérnénk szépen az óra+perc adatot is (ahogy eddig) az adatsorba kiírni, láthatóan ez az adat is el van tárolva.

    A hirdetési "grid" sorainak magassága szerintem túl nagy (a betűméret is), így sokat kell scrollozni, illetve mint már említettem, kattintgatni is. Nem mindenki időmilliomos ...
    Amúgy a "lényeg" ebben a dizájnban nagyon beleolvad a háttérbe, a színvilág miatt így összességében nagyon-nagyon szem- és agyfárasztó módon lehet kibányászni az információkat, ez eddig nem volt így, a régi rendszert én ebből a szempontból példaértékűnek tartom. A változtatás, a "modernizálás" alapvetően nem baj, de ne hátrafelé lépkedjünk már, ha lehet.

Aktív témák