Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wyll

    őstag

    Nekem is itt az újabb szállítmány:



    Ezek a képek itt még továbbra is:

    - .png típusúak
    - nem tökéletesek, nem készek, inkább amolyan előzetesnek minősülnek, így
    - alakíthatók/alakítandók, és
    - természetesen megvannak forrásfájlként.

    Filozófiaóra:
    Mondanám, hogy felhívnám a tisztelt közönség figyelmét a két TMNT szereplőre a sorok között, Zúzóra és Krangra, mert véleményem szerint igen jól sikerültek (különösen Krang) (a forrásaik ez ill. ez a kép voltak) (nem mellesleg itt található egy csomó avatar-gyanús kép is egy csomó Marvel karakterről) – de időközben felmerült bennem a gyanú, hogy lehet, hogy az emberek nem akarnak gonosz karakterek, még kevésbé egy gonosz csúszómászó agy bőrébe bújni.
    Ellenben szinte minden második-harmadik avatar igénylő valamilyen katona, álarcos-harcos, kommandós, FPS karakter, vagy valami ilyesmi akar lenni.
    Kérdezem én: emberek! Nem volt gyerekszobátok?! Minden mai tizenévesnek csak a számítógép létezik? Ilyen szegényes mindenkinek a fantáziája? Oké, azt talán még meg is értem, hogy valaki nem akar egy csúszómászó agy lenni, tehát lehet hogy tökfölöslegesen csináltam meg avatarnak, de néha egy-egy állat, meselény, vagy valami ilyesmi is becsúszhatna igazán. Jó, tudom, néha becsúszik, de egy kicsit gyakrabban, ha kérhetném. :) Amúgymeg, tökre nyugodtan lehet gonosz karakternek is a bőrébe bújni, szerintem sokkal inkább az aktuális avatar határozza meg, hogy tényleg gonosznak fogsz-e látszani a fórumon (a hsz-eidről nem is beszélve), semmint az adott karakterhez társított eredeti szerep! Komolyan.
    Ja és még valami: hol vannak a lányok?! Nem tudom, talán egy vagy két női egyedi avatart ha csináltam (-tunk?) eddig. A lányok ilyen kevéssé aktívkodnak? Pedig rengeteg női egyedi is van már itt, de megint csak úgy tűnik, hiába...

    [ Szerkesztve ]

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll

Új hozzászólás Aktív témák