ahh. értem, köszi
http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
[Re:] Beépített golf üzemmódot kapott a Toshiba Regza 50G5 LCD TV
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
ahh. értem, köszi
http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

Ez eléggé kivehetetlen, mi is valójában.
Hát akkor nem kell használni, ha nem jó. 
Egyébként egy kutya szárnyakkal.
Peace! | Arckép és képszerkesztés - linkgyűjtemény - http://href.hu/x/fq4z | Arckép és képszerkesztéssek kapcsolatban ne írj privátot! Mindennek megvan a megfelelő topicja, ott bátran kérhetsz segítséget!
3 db, szabad avatar:

Peace! | Arckép és képszerkesztés - linkgyűjtemény - http://href.hu/x/fq4z | Arckép és képszerkesztéssek kapcsolatban ne írj privátot! Mindennek megvan a megfelelő topicja, ott bátran kérhetsz segítséget!

Most nézem, hogy túl nagyok 
[ Szerkesztve ]
>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<
Ez talán már egész elfogadható. Kisebb is mint az előzőek.

>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<
►
► 
Gyakorlatilag az van, hogy minél több részét rajzolom újra kézzel (persze az eredeti alapján), annál meseszerűbb, és majdnem mindig annál jobb is.
[ Szerkesztve ]
Csináltam még kettőt ebből:

[ Szerkesztve ]
Hali!
Ugye jól értelmeztem, h ide random avatarokat szoktak felpakolászni? Gondoltam, megpróbálkozom én is párral, csak a megfelelő topikot keresem
.
??

Üdv.!
Itt lehet "hobbi szinten" szerkesztgetni: Képszerkesztő topik
Nala ugye még nincs? Mert én csináltam egyet 

Sziasztok!
Nekem csak egy olyan kérdésem lenne, hogy ez beleillik a ph arculatába?
Max annyit lehet belekötni, h nincs "arca".
Eladó Samsung Monte S5620, egy 25€-t érő max cover Invisible Shield fóliával!
Pontosan ez a gáz vele, hogy nincsen arca..
Nem tom, szerintem nem az igazi
Ezeknek sem nagyon van arca: 

- Üzenet vége - Eladó ez-az: http://bit.ly/iqHMJD -

Vegyes érzelmeim vannak. 
Akár használhatni is lehetne sztem, de ilyen piciben már nem olyan kifejező.
Hmm...
Tudom, meg még egy csomónak szintén nincs. A döntés nem az én feladatom, ez csak egy vélemény volt.
Teasüti, szerintem is lehetne akár még használható is, de mégsem az igazi.
[ Szerkesztve ]

Hülyére kerestem magam, de nem találtam olyant, ami tetszene és jól mutatna 80x80 pixelben. 
Egész alakos képet néztem.
Hogyhogy 80x80?
Az ideális ph-s avatar méret 40x50 px, és inkább arcot kell megjelenítenie, mint egész alakot, az utóbbi mindig nehezebb ügy. Ezen túl pedig legjobb ha rajzos-mesés jellegű, így könnyen illeszkedik/illeszthető az arculatba.
Google képkeresőnél hasznos lehet a Clipart-kép opció..
De végülis erről az előbbi figuráról is megkérdezheted pl Kidust, hogy mit szól hozzá, hátha azt mondja, hogy lehet belőle valami.
[ Szerkesztve ]
Ez milyen? 
- 
Nekem tetszik, jopofa, de a bejaratott kecskem semmi penzert nem cserelnem le 
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

Ennek mennyiben van köze capoeirához? 
Amúgy egy nagy lájkot ér! 
Ennek hozzád van köze, totál testreszabott személyreszóló egyéni avatár!! 
Azóta a száját is kijavítottam már:
- 
Csapj le rá szerintem

[ Szerkesztve ]

De ennél vmi vagányabbra gondoltam. 
Egyelőre pihentetem a témát, talán találok vmi frankót menet közben. 
Vagány süti:

[ Szerkesztve ]

LOOL. 
Srácok, segítsetek nekem egyéni avatar témában.
Valami Dead Space figurát szeretnék, de eddigi kísérleteim nem lettek az igaziak.

Nem igazán felismerhető.
[ Szerkesztve ]
http://kefetemap.deviantart.com/

Üdv.!
Nem ez a képszerkesztős topic, hanem ez: Képszerkesztő topik
Pedig nagyon baba az az avatar. 
Milyennapvan?
Elnézést, akkor húzok, mint a túzok!

http://kefetemap.deviantart.com/
Ma éjjeli termés:

Figyelem! PNG képek! Utólagos méretre igazítás, egyéb optimalizáció is kellhet még! A PSD file megvan, elmentettem. Ha kell valamelyik kép, vagy akár a PSD, szólj!
[ Szerkesztve ]
Wyll mester javaslatára bátorkodom berakni ide is új "alkotásaimat"
. Gondoltam az egész sorozatot megcsinálom, de eddig csak ezek vannak.

??
Megintcsak. Igaz ami igaz, ezekkel nincs túl sok dolga az embernek 

Az előzőre (#1031) írt megjegyzések ide is érvényesek!
Racze: hajrá hajrá! 
[ Szerkesztve ]
Ez aranyos:

Tegnapi nap szüleményei ( mondjátok, h túl sok szabadidőm van XD ):

??
Hmm... vetélytárs?!
Jók! 
Gondolom te is netről halászod ezeket, ugye? 
Köszi, és igen, ezek mind netről vannak (szerencsére nekem se kell túl sokat szöszölni velük
) .. jah, és inkább kolléga, mint vetélytárs 
??
Egyre csak nézem őket, és tényleg nagyon jók, no... 
Részemről is itt van még egy-kettő:

Beteszem ide is Poirot-ot (innen): 
[ Szerkesztve ]
woow, nagyon jók, nekem az a cápa lett a kedvencem
.
és itt a kövi sor (50ig meg se állok XD ) :

??

Dömping, váááá! 

[ Módosította: ollie ]
A jelenlegi összes használatban lévő egyéni arcképet hol találom meg? Úgy rémlik, hogy valahol egy hozzászólásban ez össze szokott lenni szedve, de hirtelen nem tudom hol...
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
sálálé
Köszi! Mindenhol néztem csak pont ott nem...
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Adok egy kis anyagot, hogyha valaki hozzáértőnek (Wyll, Ndruu, koxx, stb.) volna ideje, megcsinálhatná őket.
Angry Birds:
Kommy fórumtársnak már van Angry Birds arcképe, de ez csak az egyik madár, a többiből is lehetne csinálni avatart.
1. Itt a sárga madarat ki lehetne vágni, de sajnos belelóg a kék madár.
2. Itt a kék madarat lehetne kivágni.
3. Itt pedig a sárgát és a kéket.
Más:
1. Ebből szerintem a figurát ki lehetne vágni.
2. Pár arc: [link], [link], [link]
Ha valamelyikben láttok fantáziát, csak hajrá. Remélem tudtam segíteni. 
Még egy fel nem használt:

sziasztok
egy ilyen avatart szeretnék ha lehet
![]()
köszi
Karesz
[ Szerkesztve ]
Mentsd a fájlokat és az erdőket! Csak akkor nyomtass, ha tényleg szükséges. Magyarországon évente 830 ezer tonna papírt használunk, ez legkevesebb 10 millió fa életébe kerül.
(#1049) woland_y2k válasza ErőVarázsló (#1048) üzenetére

Még nem lehet. [link]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l