Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • explorer68

    tag

    Sziasztok!
    Többek tanácsára áprilisban vettem egy TP-Link WR1043ND v2.1 routert (Firmware version 3.17.38 Build 140613 Rel.55867n). Nagy reményeket fűztem hozzá és eddig tökéletesen működött. Az előző WDR3500 volt, de az is hamar beadta a kulcsot eldobálta a netet a kábeles kapcsolatokon. Ez most azt kezdte el csinálni, hogy szakadozik a net speedtesten hullámvölgyek vannak benne és van hogy belefagy a teszt. Egyáltalán nem stabil, mint eddig és túl hosszúak a válaszidők böngészéskor 2-30 mp.Ez nem normális egy 216/105 Mbit nettel a hátamögött és eddig pörgött is mint gép. A játékok is laggolnak kábeles kapcsolaton keresztül. Próbáltam áramtalanítással jobb belátásra bírni, de nem segített.
    Természetesen direkt bekötéssel ellenőrízve volt a net és teljesen jó akkor a kapcsolat. Van egy Synology NAS is a hálózaton, de nem töri össze magát, hogy szétfüstölje a routert a max. 1MB/s feltöltéssel.
    Tanácsolták, hogy cserélgessem le a LAN kábeleket és zárjam ki az esetlegesen zárlatos alaplapi LAN ezközt, de ezt nem tudom hogy lehetne kivitlezni, hónapokig nem használok egy-egy eszközt, hogy talán az a hibás és az cseszi szét a routereket?
    Van valakinek ötlete?
    Köszönöm, Tibor

Új hozzászólás Aktív témák