"Rendszerünk nem talált a keresési feltételeknek megfelelő illesztőprogramot." ezt válaszolja, az én típusomhoz, satelite L40 17R PSL4CE a többi driver-t megtaláltam: chip, vga, audio, touchpad...., de a "hotkey" nincs
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Hosiminh
(kvázi-tag)

benvolio
(senior tag)
Passz. És a "Hotkey Utilities for Display Devices" -el se megy semmi esetleg?
"Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. ..."

Hosiminh
(kvázi-tag)
Nah,zsír így meglett, köszi, de az xp alatt nem igazán tűnik hatásosnak ez az "energiagazdálkodási alkalmazás" semmi különbség ha max teszem, vagy min-re

benvolio
(senior tag)
Hát nem tudom neked, hogy van, de nálam az "energiagazdálkodási sémák" testre szabhatók, "monitor-, merevlemez kikapcsolás", "készenléti üzemmód" stb.. beállítható minden.
"Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. ..."

Hosiminh
(kvázi-tag)
Neked megjelenik a telepített programok között a Chipset? mert most nézem, hogy nekem a többi driver-t látom a telepített programok között de a, a chip-et nem, meg főleg az a furcsa, hogy asszem ahány drivert raktam fel, mindegyik után újra kellet indítani a gépet, és a csip telepítése után nem kérte az újra indítást :s

Hosiminh
(kvázi-tag)
jah, egyébként hiányolom még a win7-hez képest az energia gazdálkodási beállításoknál, hogy ott, tudtam állítani, hogy az energia gazdaságos,kiegyensúlyozott,teljesítménycentrikus módbokban: min-max menyit pörögjön a proci, a kijelzőnek a fény erejét tudtam állítgatni, de itt nem lehet,ezenfelül: minimális enrgiagazdálkodásom- és maxtelepen ugyan anyit fogyaszt a gép=ugyan úgy merül aksiról, sőt még hibernálni sem lehet, a gépet, csak "készenlétbe"=alvóba küldeni, ezekre nincs vmi gyógyír?

Krystal_s
(senior tag)
szia, ha simán a rendszert szeretnéd visszaállítani, akkor nem kell kiírnod semmit. ilyenkor csak elindításnál folyamatosan nyomnod kell az F8-t a Repair your Computer-t...és ott a műveleteknél lesz egy olyan rész ,hogy Toshiba HDD Recovery, amivel teljesen gyári állapotra állítja vissza a rendszert, mindent...
itt egy bővebb leírás és képek róla
Amennyiben külön is szeretnéd kiírni ezt a képfájlt a gyári rendszerről, akkor a programok között a Toshiba Helyreállítóadathordozó-készítő-t kell elindítanod és azzal lehet kiírni dvd-re vagy pendrive-ra stb.
"A tudással nő a kételkedés is."

benvolio
(senior tag)
Nálam Fn+F4-el lehet hibernálni és Fn+F6-F7-el a kijelző fényerejét állítani.

Hosiminh
(kvázi-tag)
Ez tiszta sor, mert nálam is már működnek a funkció gombok az általad javasolt Hotkey-jel, de az mán nem kóser, hogy mindig max. fény erőn indítja a kijelzőt, és ez a szememnek nagyon megterhelő, így mindig leveszem min. fényerőt. A WIN7-ben beálítottam a proci teljesítményét( de itt nem is tudom, h hol lehet, így legalább lenne különbség energia felhasználás szempontjából), kijelző fényerejét, és úgy is maradt, az energia gazdálkodás program jóvoltából, és hiába az FN+F4 parancsra is csak alvóba megy, holott hibernálni kéne. Vagy alapból Xp (SP3) nem is tudja ezeket a funkciókat amiket hiányolok?

benvolio
(senior tag)
A fényerő nálam a beállítottan marad, a hibernálás meg működik az FnF4 gombokkal ha itt engedélyezve van /pipa/.

Hosiminh
(kvázi-tag)
A nagy számok törvénye alapján, észrevettem már ezt a "hibernálás fület", de a fényerőre még mindig nem találtam rendes beállítási lehetőséget marad az Fn+F6, viszont egy másik kérdés, kb. két év használat után tönkre ment az akksim, azaz, "Everest szerint" 70%-os az elhasználódottsága szal max félórát bír. Két akksi közül vacilálok: http://www.ebay.com/itm/ORG-Battery-Toshiba-Satellite-Pro-L40-L45-PA3615U-1BRM-/250742338828?pt=Laptop_Batteries&hash=item3a6168750c#ht_2593wt_952 a szöveg szerint gyári új, ez viszont olcsóbban: és nagyobb órajellel, után gyártott: http://www.ebay.com/itm/Battery-Toshiba-Satellite-L40-PSL48E-PA3615U-1BRS-/270759551792?pt=Laptop_Batteries&hash=item3f0a86e330#ht_2569wt_1138 . Most ha abból indulok ki hogy a gyári aksim is csak 2 évet bírt, akkor már nem mind1 ha egy nagyobb órajelű utángyártottat vennék, szerinted? jah, meg olyan akksit még nem találtam amelyiknek a leírásában ott szerepelt volna az én laptopom, csak a Satelite L40 megjelölésig találtam egyezést.

benvolio
(senior tag)
Hát ezt passzolom.

Kbali
(őstag)
Toshiba Power Saver alkalmazást nem raktad fel? Abban szépen lehet állítani fényerőt, procihasználatot, stb... Profilokat lehet létrehozni, profilok között Fn bill. kombinációval lehet váltani, stb...
nem vagyok suhanc...

Kbali
(őstag)
Olyan nincs, hogy egy akksi magasabb órajelű.
Esetleg nézd meg itt, felújítást is vállalnak.
nem vagyok suhanc...

Peak
(őstag)
pont ugyan úgy, ahogy w7ben is megoldhatod... tök felesleges egy 28. alkalmazás, amit az OS alapból is tud...
H/K AVR460 / RTi A7 / CSi A6 / RTi A3 / LG 47LD750 / InAkustik Referenz HDMI / Acer TM6594G - XBMC HTPC

Kbali
(őstag)
Csakhogy a kolléga XP-t használ, ha jól láttam.
Ha win7-et, akkor viszont valamit nagyon nem ért, mert azt meg előttem leírták.
nem vagyok suhanc...

Fityusz
(kvázi-tag)
Sziasztok! Adott egy toshiba c660-1x5 win7 és driverek nélkül vettem win7 fentvan driverek nagyrésze is de a bluetooth-hoz nem tudom melyik driver kell és a wifi nem akar az istennek se menni atheros driver fent van nem találja a wifimet , az biztos h nem a wiivel van baj . Valaki tudna segiteni?
Ha olyan képem lenne mint neked, nevetve mennék neki a körfűrésznek!:)
http://ce.computers.toshiba-europe.com/innovation/ce_entry_page.jsp
Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

hanso
(lelkes újonc)
Sziasztok,
Van nekem egy L650 es notebook-om.
Telepítettem új win7-et rá.
Írni szeretnék dvd-t,de azt modják az író szoftverek,hogy nem látható az író.(cdburnerxp,nero,stb)
Eszközkezelőben azt írja a cucc,hogy működik.
Matshita 890AS-es író van benne.
Tudnátok segíteni,hogy milyen drivert kellen leszednem?vagy mit kellene beállítanom
Bios 2.2-es(ha ez számít)
Elég süket vagyok ezekhez a témákhoz.
Köszönöm a segítséget.
Üdv
Zsolt

applause
(tag)
Van egy L500-24V laptopom és olyan gondom van vele, hogy a hűtőventillátora csak két fokozatot ismer egy kb. 60%-ost 3000rpm és max-t,illetve 0rpm. Nemrég hozzám került egy sony vaio és az sokkal csendesebb, nem hallatszik hűtési zaj. Megnéztem kb. 1500-2500 között változtatja a fordulatszámát a ventillátornak, azt is több lépcsőben.
Az L500-nál van-e lehetőség a venti finomabb szabályozására?
[ Szerkesztve ]
Sony Vaio VPC-SE2F1E

Hannibal88
(újonc)
Sziasztok!
Egy Toshiba Satellite L750D-16K vásárlásán gondolkodom!
Érdekelne ha van valakinek ilyen vagy ebből a szériából származó gépe milyen tapasztalatai vannak vele kapcsolatban?

sagvary
(senior tag)
Miért van az, hogy az U500-asomnál kikapcsolt állapotban 6 nap alatt lemerül az akksi?
Használtan vettem a notebookot, nincs még 2 éves. Töltés után 2,5 órát bírja, ha nyúzom.
[ Szerkesztve ]
Előző életemben biztos hogy huszár voltam, máskülönben meg tele vagyok hibákkal! "Ha megoldottam az időutazás problémáját, akkor a világegyetem másik nagy rejtélyét szeretném megfejteni ...." Ja és elmúltam már 31..32..33..

virkir
(PH! addikt)
Na nálam hasonló csak pepita mert a bluetooth-t nem bírom életre kelteni
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

firewolf
(tag)
Üdv nektek testvéreim!
Van nekem egy majdnem 3 éves Toshiba Satellite A300-as gépem. Az előbb össze akartam dugni, de a töltője nem ad feszkót, bezzeg hangot azt igen :S Olyan, mintha egy kis piezzo zizegne benne kb fél másodperces megszakítással. A Töltő típusa: PA3516E-1AC3 Találkozott már valaki ilyen problémával? Mit lehet tenni vele? Nem szeretném papírnehezéknek használni, úh írjatok vmi bíztatót! 
Érdekel Magyarország legjobb publikus mobil díjcsomagja? www.mentorklub.hu
Zárlat.
Húzd ki az adaptert a notiból. Ha úgy is zizeg, akkor az adapterben van zárlat, ha nem, akkor alaplaphibás a noti.
Egyébként az adapter vezetékét kell első körben vizsgálni, mert abban szokott a vezetékek szigetelése megsérülni, és ekkor összeér a + és a -.

Devil Smile
(senior tag)
Udv All
haveormnak van egy notija (toshiba satellite L300 2C5)
az a problemaja h elindul a noti hasznalhato is de folyamatosan 2x roviden sipol..
bebootol netezik minden megy csak a sipolas nem mulik... 
akksit mar kivette ramokat megmozgatta de semmi... 
-{PoH}- Patriots of Hungary Smile82 (Battlefield3,Crysis2, CoD 4 klán) Everyday I'm shufflin' ┏(-_-)┛┗(-_- )┓┗(-_-)┛┏(-_-)┓

sagvary
(senior tag)
Kiveszem az akksit ha tele van, és várok 2 napot akkor kiderül, hogy magában is lemerül-e ilyen gyorsan.
Előző életemben biztos hogy huszár voltam, máskülönben meg tele vagyok hibákkal! "Ha megoldottam az időutazás problémáját, akkor a világegyetem másik nagy rejtélyét szeretném megfejteni ...." Ja és elmúltam már 31..32..33..

firewolf
(tag)
Igen, valszeg zárlatos. Kicsit megmozgattam a kijövő kábelt, aztán elhallgatott. Most múkodik, de elviszem valamilyen műszerészhez, hogy cserélje ki a kijövő kábelt...
Érdekel Magyarország legjobb publikus mobil díjcsomagja? www.mentorklub.hu

Dontorrent
(újonc)
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kiváncsi:
Toshiba L500-as gépem van,másfél éves.250Gb-os vinyó figyel benne.Szeretném bőviteni 750Gb-ra de nem igazán tudom eldönteni,hogy belsőt rakassak bele vagy vegyek egy külsőt inkább.
Köszönöm!
Kiemeltem a topicot 
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
Én belül hagynám a mostani 250-est (esetleg később cserélném SSD-re), és a 750-est külsőnek venném.

Kbali
(őstag)
Az U500 új korában sem a túl hosszú akkuidejéről volt híres, 2 év után jó, ha ennyit bír. Ennek van olyan USB portja, ami kikapcsolás után is ad ki feszkót - na abban ne hagyj bedugva semmit (általában az ilyen USB bele sárga).
A kikapcsolás nálad kikapcsolás vagy csak hibernálás, alvó állapot?
nem vagyok suhanc...

vacs
(lelkes újonc)
Sziasztok.
Ismerősöm kapott egy szűz TOSHIBA Satellite C660D-18T gépet. Megkért, hogy hozzam működőképes állapotba (win 7 + progik).
USB-ről szerettem volna telepíteni a rendszert, mert nem volt kéznél telepítőlemez (és kivi vagyok mennyivel gyorsabb így
). El is indult a telepítés, kiválasztottam a magyar nyelvet, bill kiosztást, 64 bites win 7-et, majd ezután kiírta, hogy nem talál valamilyen cd/dvd driver-t és emiatt nem volt hajlandó tovább települni. Kilépett és kész.
Valamit rosszul csináltam, miért nem települt ?
Windows 7 élményindex: 7.2
Nem gondolom, hogy a gép problémája.
Biztos hogy az USB lévő Op. rendszer megfelelő?
Másik gépre telepítettél rendszert róla?
Ha esetleg nem menne próbáld meg a kérdést feltenni a Windows 7 topikban.
Dell Vostro 3300

vacs
(lelkes újonc)
Mind1, DVD-ről feltettem, de nincs net.
Innét melyik drivert szedjem le, hogy legyen net ?
Satellite C660D PSC24E Win7 64bit
És hogyan telepítem ?
[ Szerkesztve ]

szende_robi
(újonc)
Hali
Van egy Toshiba Satellite c660-2cf lapim..minden driver megvan csak a Bus vezérlő nincs.
ez konkrétan mi ez és honnan tudnám beszerezni? köszi a válaszokat
Toshiba█████Xperia ARC█████Sennheiser
Ezzel vagy a Toshiba hivatalos módszerével felderíted, hogy milyen márkájú WLAN van a notiban, aztán innen letöltöd az összes drivert az adott márkához. Ezeket mind kicsomagolod egy pendrivera, külön mappákba, aztán a pendriveot megadod a Windowsnak kézi drivertelepítéskor, az pedig kiválasztja és telepíti a leginkább megfelelő drivert.
Ha kész és működik, akkor megnézed a telepített eszköz típusát, és a wlan gyártójától leszeded a legfrissebb drivert, és frissíted a Toshibás drivert.
[ Szerkesztve ]
"ez konkrétan mi ez és honnan tudnám beszerezni?"
Ő a szado/mazo buszsofőr, és az Inteltől.
(A Chipsetdriver feltelepítésével ez is kap egy drivert.)

vacs
(lelkes újonc)
Köszi, sikerült az első megoldással, de még így is elszórakoztam vele egy darabig.
A progi és a google segítségével kiderítettem, hogy Atheros driver van, így csak azt szedtem le.

hzx
(újonc)
Sziasztok,
Rendeltem egy L755 i3-t 4 gb rammal, azt írja a leírás, hogy ddr3 megy bele. Kérdés:szeretnék bele még 4 Gb-t rakni de még nem jött meg a gép, milyen kell bele? olyan, amilyen benne van (az melyik gyártmány) vagy vagy az ötezerpénzes kingston 4Gb ugyanazt tudja???
SDD-t lehet bele szerelni a vinyó mellé ill érdemes? köszönöm
hzx
A jelenlegi 4GB-ból úgy lesz 8, hogy a benne lévő 2 db 2GB-os kiugrik, és a helyükre beraksz 2x4GB-ot.
(#9042) Devil Smile válasza Devil Smile (#9026) üzenetére

Devil Smile
(senior tag)

-{PoH}- Patriots of Hungary Smile82 (Battlefield3,Crysis2, CoD 4 klán) Everyday I'm shufflin' ┏(-_-)┛┗(-_- )┓┗(-_-)┛┏(-_-)┓

Dontorrent
(újonc)
Igen a Kingston is ugyanazt tudja,lényeg,hogy az órajelek egyezzenek meg .Nekem gyári Én Samsung 2 Gb-al vettem,és mellé csaptam egy Kingston 4Gb-at és felismerte,tökéletesen is működik.
[ Szerkesztve ]

Dontorrent
(újonc)
Bocsánat,ezt hzx-nek szántam. 

fil
(tag)
Az elmúlt pár nap tapasztalata alapján tetszik. Mondjuk a billentyűzete az előző Thinkpad R61-nek jobb volt ,de kárpótol néhány más dolog ami abból még hiányzott.
Tettem bele még +4Gb RAM-ot , a vinyóját kicseréltem a "régi" 750-es Balack Scorpiora ,azt' így most elég komplettnek érzem 

fil
(tag)
Ha szerencséd van akkor 1db 4Gb-os RAM van benne. Veszel bele még egy ilyen 1333MHz-es DDR3 4Gb-osat és kész. Ha 2x2Gb-al van akkor sajnos cserélned kell. Arra kell figyelni ,hogy a paraméterei (freki ,cl index) lehetőleg ugyanolyan legyen. A márka majdnem mindegy.
Az SSD-t szerintem inkább csak a vinyó helyére és nem mellé fogod tudni tenni...
"Ha szerencséd van akkor 1db 4Gb-os RAM van benne."
Ez nem éppen szerencse általánosan. Ha csak 1 modul van benne, akkor a dual-channel nem működik. A lefelezett memória sebesség viszont komoly teljesítménycsökkenést okoz egy integrált VGA-s rendszerben. Ezért -remélhetőleg- minden 4 GB-os notiban 2x2GB RAM van.

fil
(tag)
Én most vettem R850-et és 1x4Gb volt benne gyárilag ,mondjuk rögtön tettem bele mégegyet 
Viszont így volt egyszerűbb bővíteni...

hzx
(újonc)
Köszönöm a segítséget, ha megjön referálok, még magyar billentyűt kell rá variálni...
hzx

sagvary
(senior tag)
Kikapcsolás. Nincs benne semmi USB cucc. Ha használom, akkor 2,5 órát bír, talán sose volt jobb.