Köszönöm az információkat és az "okosítást".
Ránézésre ez tűnik az egyetlen olyan piacon lévő hűtőnek, ami passzívba is elvisz egy i72600K-t, ezért keresem.
Üdv:
jippa
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is
Laptopba, Intel® Core™2 Duo Processor T7200 (4M Cache, 2.00 GHz, 667 MHz FSB, 64-bit)
CPU-t keresek notiba, lista: T2300, T2400, T2500, T2600, T2700
Új! Ventilátor fordulatszám szabályzó panel, fdd helyére 4 csatornás fekete, kék háttér világítás
Előlapi hang (sound) + USB kimenet, 1,44 ( floppy, 3,5" meghajtó helyére )
Tintapatron, tonerkazetta (lézernyomtató kazetta) Jó áron! áfás-számlával ha kell!

Köszönöm az információkat és az "okosítást".
Ránézésre ez tűnik az egyetlen olyan piacon lévő hűtőnek, ami passzívba is elvisz egy i72600K-t, ezért keresem.
Üdv:
jippa

Ez biztos? Mármint, hogy passzívban?
A 2600K azért nem egy Celeron E420....
Pláne, ha meg is van kicsit cincálva!
[ Szerkesztve ]
Notebook-PC alaplap, VGA, TFT javítás, chip, cpu foglalat, csatlakozó cserék, reball / Alpenföhn, Deepcool cuccok
fórumos tapasztalatok alapján passzívban házhűtéssel egy x4 BEt elvitt passzívan. szóval mennie kell
nálam a q6600at alulfeszelve (1Vig, ott még stabil) az IFX14 az asztalon nézve (tényleg nulla szellőzés) is elvitte. igaz a TY140 pushpullal volt 37 fok a legmelegebb mag (és kb 33-34 a kupak), passzívan meg felment 67fokig, de bírta. a HR02 meg nagyobb is, nehezebb is, lamellái is jobbak a célra. de D14/Arrowt is tesztelt egy német oldal, ment.
tuninggal mondjuk nem biztos.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

No majd csinálok egy gyorstesztet, hogy a 960T@X6 meddig melegszik föl. 
Eladó: 4 GB M2 (MS Micro), CREE LED-es lámpák, harisnyázott Chieftec CTG-600-80P tápegység, s754 3000+ Sempron - egyéb eladó dolgaim: http://href.hu/x/f5x7 - Újonc a lóPHaszt... Csak még keveset írtam!
érdekes lenne

Természetesen csak a CPU hőmérsékletet látom, ha erre értetted. 
Már "nyomatom" egyébként, levettem a ventillátort a bordáról.

A "turbót" elfelejtettem lelőni, így néha-néha odapirít neki 1,475V-ot. 
[ Szerkesztve ]
Eladó: 4 GB M2 (MS Micro), CREE LED-es lámpák, harisnyázott Chieftec CTG-600-80P tápegység, s754 3000+ Sempron - egyéb eladó dolgaim: http://href.hu/x/f5x7 - Újonc a lóPHaszt... Csak még keveset írtam!
és bírja?
teszt érdekes lenne, elég ritka hűtő, és kevés a tapasztalat, hogy pontosan mennyit bír.

Az IBT fűti rendesen... 
szerk.: eddig 2 kör teszt ment le, 59 fok CPU hőfok a maximum a CPU-ra. 
A borda kézzel fogva kb. 43-45 fokos lehet, tehát jól hozza le a hőt a magról. 
[ Szerkesztve ]

megj.: a CPU fan értéke azért nem 0, mert lelógattam csak a tápra, a VGA alá fújt tehát (már amennyit tudott szívni egyáltalán)
A SYSFAN (mivel 55 fok volt a határ-érték) felpörgött, de gondolom ez egy még jobb szellőzésű házban. ahol egy v. kettő 17-20 centis venti is lehet, nem jelentene gondot, de ezt ugye ki kellene próbálni.
[ Szerkesztve ]
hm, ezek nagyon jók. látom a turbo bekapcsolva maradt
[ Szerkesztve ]

Úgy gondolom én is, hogy a I72660K-t el kell vinnie, ahogy mondtam, nettó hűtőtérfogatban ez a legnagyobb a piacon. Tudom, mert összenéztem az összessel. Van azonban még egy hely, ahová oda fogom próbálni, a 2 GB HD6950-hez. A kialakítása olyan, hogy az aljzathoz képest csak egyik irányban terjed ki
ezért szerintem képes rá, hogy egy egykártyás rendszerben, egy egyedi felfogatóval, a ház aljához rögzítve a VGA-t is elvigye passzívban. Akkor kell majd még egy belőle
.
vrmek/ramok hűtése a kártyán necces lehet. gpu szerintem menne.
Szerintem azt csinálni kéne.
Leméred a furatátló középméretét, fogsz egy 1,5mm vastag, 10mm széles és x mm hosszú lemezt és ugyanarra a méretre fúrsz 2db lyukat. Meghajtogatod oszt' kész...
Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...

Ha valakinek van kéznél egy macho
, hozzánézhetné egy bármilyen VGA-hoz, mert ha jó, akkor egyből kettőre megy a rendelés 
A ramok és a VRMek kapnának csini bordákat, hanem inkább amiatt aggódok, hogy ha a házban elfűtök venti nélkül vagy 250-300 Wattot, az már lehet sok lesz. Lehet, hogy a két borda együtt megérdemelne egy hangtalan ventit.

Az ugye csak rész-terhelésen aktív, így nem szólt bele a teszt eredményébe.
Ha 1.325V-on lenne, plusz a hátsó venti fix, pl. a minimum 900-as fordulat környékén megy. akkor szerintem elkelne egy elölről hátra vezető légcsatorna. 
Ekkor szerintem kivitelezhető a passzív (vagyis fél-passzív) működés, most nagyon a felső határon dolgozott a rendszer.
jippa: mit kellene rajta nézni?
(közben rájöttem...
)
[ Szerkesztve ]

Ahh, átgondoltam, semmit, jónak kell lennie mindenképpen. Átlagos kinézetű konfigban a felső PCIe sínből lógva (a macho
) sehova nem akadhat be
[ Szerkesztve ]
Csak le ne sarkazd. 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

VGA-ra (főleg egy ilyen "szörnyre") szerintem nem ideális ez a borda. 

AMD Athlon HD6950 ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ez is jó: "nem ideális" 
anno volt valaki, aki true blackel hűtött egy gtx480at. viszont annak van heatspreadere, 6950nek nincs.
hr02höz: határ ja, de mégiscsak egy x6ról van szó.passzívnak ez az átka, amit az ember nyer egy ponton, az néha háromszorosan jön vissza máshol.
[ Szerkesztve ]

VGA heatspreader HD6950 GPU-hoz kerestetik. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Sziasztok.
Valószínüleg "szefósnak" néztek, de nem tudok rájönni, mi a különbség a Archon és az Archon Rev A közt a venti színén kívül.
A Thermalright oldalon a leírás szinte szóról szóra ugyanaz.
Notebook-PC alaplap, VGA, TFT javítás, chip, cpu foglalat, csatlakozó cserék, reball / Alpenföhn, Deepcool cuccok

Valóban a ventiben van a különbség,de nem csak a színében hanem a méretében is. A "Rev A"-n már 150mm-es venti van.

De jó lenne, ha tovább is lépnének, és készülne 170mm-es is ebből a f@x@ ventiből! 

Köszönöm

Sziasztok,Thermalright HR-02 Macho mennyire jó választás?
[ Szerkesztve ]
Zero Defect.No Compromise !

Eléggé...... 
Jól eltalált darab, ár értékben is kitűnő

Köszi,2600k kicsit tuningolva kellene lehűteni,esetleg jobb alternatíva aránylag jó pénzért?

Megoldja, no "para"!

Alpenföhn-ből esetleg? 
Megnéztem a kompatibilitási listát,és az én alaplapomra ezt írja :New mounting bracket required.
The back plate will come into contact with a back screw, but this will not interfere or decrease the performance/function of the cooler. Nem nagyon értek angolul,szóval elvileg jó lesz?
[ Szerkesztve ]

Alpenföhn Brocken. Nagy KIRÁLY!
Jó lehet még a Matterhorn is, de beletapsolhatsz egy Himalayába, ami szintén hihetetlen hatékony.
Szerintem az Alpenföhn hűtők messze a legszebben kidolgozott coolerek. Nincs sorja, nem eldolgozott él, görbe lamella, stb.
Neked 1155-ös lefogató kell, ugye?
PERSZE NEM AKAROM A THERMALRIGHT NIMBUSZÁT RONTANI, KITŰNŐ HŰTÉSEK.
[ Szerkesztve ]

Ha Macho és Brocken között kell döntenem,akkor melyiknek jobb a hűtése?
Igen 1155 kell.

Én Brockent vennék, de kinek a szőke, kinek a barna......

elvileg Ultra 120 extreme revision C, ha jól adta meg a leírást. 1155re átalakító kell. elvileg a H Type és a Silver Arrow féle lefogatás jó lesz Neked.
4kért remek vétel, mai napig talán a legjobb borda ultra highflow ventikkel párosítva (2500+rpm), de lowflow ventikkel is oké.
[ Szerkesztve ]

nagyon köszönöm a választ.és esetleg lehetne kérni egy linket, hogy hol lehet ilyen átalakítót kapni pesten?Légyszi segítsetek. 
üdv.
pcgear, Engusz fórumtárs elvileg tud. vagy apróban nézz körbe.
Sziasztok!
TRUE Black -re keresek LGA1366 vagy LGA2011 lefogatót. A másodikra nem sok esélyt látok, de az 1366 is tökéletesen megfelelne. Hol keresgéljek?
MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!
H type lefogató kell. esetleg az archon lefogatója is jó.
pcgear, ha nincs kint akkor írj mailt nekik.
Írtam nekik, majd elválik. Nem szívesen adnám el, jó lenne ha találnék hozzá.

én úgy tudom ez is jó Thermalright Socket 1156 Bolt-Thru-Kit Sőt ez 775 és 1156-ra is jó.[link] PC gearnál sajnos egyik lehetőség sincs. Ment pü
[ Szerkesztve ]
üdv.
No igen. De 1366 -ra már ez sem jó.
LGA2011-re meg nem is lehet kapni. 

de lehet kapni.csak itthon nem.
üdv.
Igaz.
Továbbra sem értem, hogy gyárilag miért nem adják a Venomous X-hez.

Esetleg akit érdekel:Igazi ínyencség,3000darabos példányszámban készült,full réz,1,90kg,TRUE COPER fél ár alatt,csere is![link]
üdv.
Üdv.
Ultra 120 Extreme már megvan LGA775 óta. 3 éve vettem LGA1366 lefogatót hozzá, most viszont váltanék IB-re, hol kapok LGA1155/1156-hoz való lefogatót? Google semmi hazait nem dob.
az a helyzet, hogy háromféle variáns is van a piacon, ami Neked jó lehet.
az egyik ez, ez az X felfogatás.
H Type, ebből volt socket1155/1156 is. pl Thermalright MUX120 black OEMhez adnak ilyet.
Venomous BTK, azaz "Silver Arrow/Archon" féle felfogatás. 775/1155/1156/1366/(négy plusz csavarral 2011) kompatibilis, nikkelezett körtartó, a legmasszívabb, legjobban szerelhető és egyben legdrágább variáns. nekem ilyenem van a (felfogatásra kvázi egyező) IFX14hez.
egyébként pclandnek/engusznak dobj egy mailt/privit, általában tud olyan dolgokat is szerezni, amik nincsenek kint a honlapon.
ahogy tudom, MUX, TRU, TRUE, Venomous, IFX, SA egyezik felfogatásra. különbség kb annyi, hogy az Xtypeok nem jók a kéttornyosokhoz, mert nem férni hozzá a csavarokhoz. tehát elvileg bármelyikhez találsz, annak jónak kell lennie a TRUEhoz is. SA2011ben nem vagyok teljesen biztos, az átfogató picit változott.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Van valakinek Frio-ja?Egy 2600k-t alapon mennyin tartana szerintetek?Corsair 600T házam van...
I7 2600K Sandy Rulez