Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#151) arsenlupin válasza petya75 (#149) üzenetére

arsenlupin
(fanatikus tag)

Sajna nem, 150mm ami belefér! :(

Csyppa szét nézek, köszi! :)

[ Szerkesztve ]

Üdv:Arsene

(#152) arsenlupin

arsenlupin
(fanatikus tag)

Na be újjítottam egy Chieftec BA-02B-B-SL házikót. Ezzel már nem lesz gond! :D

Üdv:Arsene

(#153) paduc

paduc
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Sikerült a napokban nekem is hozzájutnom egy Thermalright Ultra 120 eXtreme hűtőhöz.
Mit ne mondjak,nagyon komoly.Hyper TX2-öt használtam eddig,az se egy rossz darab de az a TR nagyon ott van.Nagyjából ugyan olyan körülmények között(paszta,feszültségek,még a szoba hő is +/- 1-2 fok) idle csak 1 fok különbség,de terhelve 9-10 fok a TR javára.Pedig nem tudtam felpolírozni sem (nem kapni ebben a városban még rendes polír papírt sem),és csak 1db csendes ventit(1200rpm/83m3) tettem rá,így az oldalát sem ragasztottam le még.Nagyon jó hatással van így a hűtő a NB,és PWM hőfokokra is.
:C

(#154) subaruwrc válasza paduc (#153) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az szép. polírral meg ragasztással plusz a rögzítőrendszer moddingjával még jobb lesz és akkor még nincs rajta egy erős venti :C

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#155) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Üdv.
egy olyan kérdésem lenne hogy aki polírozta a hűtőjét annak nem maradt egy ovál formájú ezüst rész középen? csak azért érdekelne mert egy órája csinálok egy hr 01et és fél órája nem kopik tovább ez a rész. homorú volt a hűtő mint a franc, mostmár nem az de ez a rész nem akar lekopni róla. kérdésem hogy ez normális vagy csak nem elég ideje csinálom mert teljesen réz színűnek kell lennie?. :R

[ Szerkesztve ]

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#156) jugeen válasza subaruwrc (#155) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

polírozd még bátran. nekem majdnem egy egész órába tellett. :)

••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

(#157) subaruwrc válasza jugeen (#156) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

igen már megvan :) rohadt nehezen jött le és vagy két órámba került. :O :DDD
íme

(#158) Agyas válasza subaruwrc (#157) üzenetére

Agyas
(tag)

szép lett
Én infinity-t szeretnék ultra120 extreme-re cserélni....de durva hogy 2órát kell sikálni :((
Procival pikpak végeztem...

(#159) subaruwrc válasza Agyas (#158) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

köszönöm. közelről látszanak a mikro karcok de durván kellett csinálnom hogy leszedjem a nikkelt róla teljesen. látom jó messze laksz pedig már felajánlottam volna hogy megcsinálom :D

(#160) prmcsk válasza subaruwrc (#157) üzenetére

prmcsk
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gondolkodom a quazánom polírozásában. Szerintem érne valamit, mert curva jól
megy, de púpos szegény. :D
Garija amúgy sincs, mert oem-ként vettem, de ha polírozom, vagy "tatom" még úgy
se veszik meg, bár az eredményei csak eladhatóvá teszik egyszer..... ;]

A tükör felületet mivel éred el ? Remélem nem polír korongal, meg pasztával ?

És ne vedd kötekedésnek, komolyan kérdem.... :K

Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...

(#161) subaruwrc válasza prmcsk (#160) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szerintem 10-12fok benne van :Y
eredményei alapján én fogom megvenni amikor 45nanora váltasz :D :C
a 2500as vizes polírpapír már eléggé tükrösíti de a 3000es után lesz olyan hogy olvasni lehet belőle.Nem veszem annak alapból :) ;)
mindent kézzel csinálok :C
itt megtod nézni. topikom

(#162) Agyas válasza subaruwrc (#159) üzenetére

Agyas
(tag)

:D elboldogulok vele köszönöm :)

(#163) subaruwrc válasza Agyas (#162) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

;)

(#164) [CM]Crusher

[CM]Crusher
(senior tag)
LOGOUT blog

"Thermalright - egy léghűtés mind felett" cikk.

[link]

(#165) VinoRosso

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

CSatlakzomo én is a klubbhoz. Kipróbáltam tegnap este a tr120xtremem, egyelőre gyengébb a Silent Knightomnál, igaz még nem csináltam meg rajt a modokat, meg a Silent Knight polírozva volt és 2 vetnivel toltam. De +2 Fok idle, load meg nagyon sok. Elég maca a felszerelése.

(#166) lúúúzer

lúúúzer
(tag)

Ez a HR--03 plus nektek elfér a procihűtőtől?
Nekem lefelé kell lógatnom, mert csak így ment be (a venti nem fér már el felette...), de igy a hítpájp pont elveszti lényegét és kb 10 fokkal magasabb a hő a vidkarin!!! Vagy menjen passzivban?
Valaki valami ötlet???
:O
A Giga lap ilyen szűkös vagy a scythe procihűtő ilyen nagy?
Nem igaz, hogy ezt eddig senki nem vette észre...

[ Szerkesztve ]

(#167) GanXstaZ

GanXstaZ
(tag)

Beléptem a klubba én is és mondhatni beszarás a HR03 Plus. Eddig a 8800gtxem idleben 50-60 fok között volt terhelve felkúszott 95-ig is. Most igaz 12es venti 2020 körül megy, de idleben 35 fok körül full terhelve (crysis, gears of war, stb) 55 fok. Elsőre el sem akartam hinni. (csak -40 fok ugye) Viszont a memóriákra való hűtés felragasztása egy kalap kaki.

(#168) lúúúzer válasza GanXstaZ (#167) üzenetére

lúúúzer
(tag)

Nekem van vagy 2, ami mindig leesik a memókról. Viszont én is hűltem sokat, de a bajom még mindig ugyanaz, hogy nem férek el a procihűtőtől. Neked simán bement?
Fejjel lefelé felrakva az egészet nagyon tré lenne?

(#169) GanXstaZ válasza lúúúzer (#168) üzenetére

GanXstaZ
(tag)

Nekem olyan a házam hogy a táp alul van utánna jön az alaplap és a proci + hűtő a tetejére jön a vga ráadásul úgy hogy vízszintesen van felfele állnak a mem hűtő bordák igy nem esnek le. Rendben elférek, de a 2 slotnyi hely ventivel inkább 3. Nekem most a kártyán a régi helyén van fent de állítólag fordítva is fel lehet rakni (?)

(#170) Ragadozó válasza lúúúzer (#168) üzenetére

Ragadozó
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem a másik állásban van és elfér a venti is alatta...
Lapod kialakítása lehet a lúdas...túl alacsonyan van a pci-e csati?

KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..

(#171) Hukkle

Hukkle
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Egy Asus A8N-E lap tulajdonosa vagyok. Azt szeretném megérdezni, hogy mi a különbség a Thermalright HR-05-SLI Thermalright HR-05-SLI/IFX között?

Nekem melyik lenne jó a lapora? Előre is köszönöm a választ :R !

(#172) erozsolt

erozsolt
(kvázi-tag)

CM690-be bele fér kényelmesen az Ultra 120 Extreme?

Asus Maximus Formula, Q6600@3.6 + Thermalright Ultra Extreme + S-Flex, Corsair HX520, Corsair TwinX4096 DDR2-800, Gainward 8800GTS 512

(#173) Ragadozó válasza Hukkle (#171) üzenetére

Ragadozó
(őstag)
LOGOUT blog

Az ifx-nek jobb a rögzítése, de egy linket küldj a lapról, mert ötvenezer féle képet találtam róla...és nem hiszem, hogy a sli-os kell neked :F

erozsolt: Nézd meg a honlapon, a kompatibilitás listát...

[ Szerkesztve ]

(#174) oliba válasza erozsolt (#172) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Nemrég informálódtam pont erről a párosról a házas topikban és ott írták, hogy 2-3cm van még a ház oldala és a hűtő teteje között.

(#175) lúúúzer válasza Ragadozó (#170) üzenetére

lúúúzer
(tag)

Másik állásan? Mármint az alsó pcix csatolóban? Nekem ott kb 20-30%-kal lassabb volt a vidkari, így ment a felső csatlakozóba. De mivel a hűtő a ventivel nem fért el, így fejjel lefelé raktam fel a hűtőt. Így viszont melegik jobban a kari, mivel a heat pipe rendszer fejjel lefelé nem működik jól és csak a fém hővezetésére számíthatok.

Igazából csak az érdekelne, hogy az én lapom kisebb az átlagnál(Giga p35-ds4), vagy a tuningos (scythe) procihűtő méretéből adódik a probléma...

Esetleg az alsó pcix-et fel lehet gyorsítani a felső sebességére?

A megrőkönyödésemet meg az váltotta ki, hogy hihetetlen, hogy thermalrighték nem gondoltak arra, hogy ennek a hűtőnek a törzsközönsége valószinűleg nagy procihűtőt is használ, és nem fognak elférni a házban.

(#176) lúúúzer válasza Ragadozó (#173) üzenetére

lúúúzer
(tag)

Pedig sli-s kell neki, hidd el. Nekem a régi a8n-e konfigomon volt hr-5 sli, és a sima nem lett volna, mivel jó a videókártya pont belógott!!!

(#177) Ragadozó válasza lúúúzer (#175) üzenetére

Ragadozó
(őstag)
LOGOUT blog

Fejjel lefelé van a hűtő és mivel nagy a házam, nincs számottevő hűtésromlás...
A felső pcie csatiban van...
Ha nem akarsz ennyire extrém hűtőt, akkor körbe kell nézni az AC választékában...

(#178) lúúúzer válasza Ragadozó (#177) üzenetére

lúúúzer
(tag)

Köszi a választ!
Már megvan a hűtő!
Nekem is fejjel lefelé van, de nekem így pár fokkal melegebb. Bár lehet, hogy csak a pasztázást rontottam el...

[ Szerkesztve ]

(#179) y@no

y@no
(kvázi-tag)

120 eXtreme-t a 90°-al a táp felé fordítva is fellehet fogatni ?

www.UNICEF.hu

(#180) skype

sziasztok.énis ilyet akarok

(#181) nagyamte válasza y@no (#179) üzenetére

nagyamte
(tag)
LOGOUT blog

helló
igen. ezt a "kis" hűtőt 4 irányba lehet felfogatni.
kinek hogy tetszik (kinek hogy fér el)
[link]
vagy
[link]

üdv Máté

apacuka funda luka!

(#182) MiB

MiB
(tag)

Ezt a 160 mm hogy kell érteni? A proci kupakjától a hűtő tetejéig?

(#183) tlac válasza MiB (#182) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

(#184) y@no válasza nagyamte (#181) üzenetére

y@no
(kvázi-tag)

aha kösz választ
látom fasza ThermalR a NB hűtőd is
sokat számít ha róla szívja el a levegeőt cpu venti ?

www.UNICEF.hu

(#185) MiB válasza tlac (#183) üzenetére

MiB
(tag)

:R

(#186) roedie

roedie
(fanatikus tag)

Hello!

A g92 GTS-re is van ennek a gyártónak hűtője? :U

"kimentek a tankok, bejöttek a bankok!"

(#187) tlac válasza roedie (#186) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

igen
(te is megnézhetted volna)

(#188) roedie válasza tlac (#187) üzenetére

roedie
(fanatikus tag)

Köszi! :B

"kimentek a tankok, bejöttek a bankok!"

(#189) b.ricsi válasza subaruwrc (#163) üzenetére

b.ricsi
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

hali,
tegnap beléptem a klubba!!!
ultra 120 extreme + egy 12es aerocool venti(55 cfm légszáll), és eddig eléggé meg vagyok elégedve vele, (eléggé csúnyán alázza a gyári intel hűtőt) bár ahogy az alját nézegettem, elég sok karc van benne (úgy néz ki mintha valaki egy reszelőt végighúzott volna rajta egyszer, és ezek a csíkok párhuzamosak szal gyárilag ilyen)
a módosításokat még nem végeztem el rajta, de az egy kicsit zavaró, hogy a csavarok koppanásig húzva és a hűtő meg forgatható a lapon...

subaruwrc: látom a hszed már egy hónapos de azért leírom, nekem p5k-m van és ha érdekel szívesen megnézem a méreteket hogy fér el

[ Szerkesztve ]

http://b_ricsi.extra.hu

(#190) nagyamte válasza y@no (#184) üzenetére

nagyamte
(tag)
LOGOUT blog

Nem tudom, nem hiszem.:)
Nagyon lassan pörög a CPU venti szóval csak azért kell, hogy éppen legyen egy kis szellő. A NB-nek van külön ventie, de oda nagyon muszáj volt, mert ez a lap(DS3) szeret melegedni.

apacuka funda luka!

(#191) Mulder_

Mulder_
(kvázi-tag)

nah én is gondolkodok egy Ultra-120 Extreme-en vagy egy asus silentKnight II-ön, valakinek valami tapasztalata a 2 hűtővel kapcsolatban?

(#192) b.ricsi válasza Mulder_ (#191) üzenetére

b.ricsi
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

friss eredményekkel tudok szolgálni: c2d e4300@2,8ghz, 1,375 volt idle 35-36 fok load 60-61 fok szal én teljesen meg vagyok vele elégedve. Ha időm lesz elvégzem a módosításokat is (oldal leragasztás, polír, alátét)
silent knightom még nem volt, de most vásárlás elött végignéztem iszonyat sok tesztet és mindenhol a 120 ext a nyerő :DD
mondjuk én biztos nem vennék már csak a hang miatt se mer az ultrara rá lehet tolni 1-2 12es ventit amiből lehet halkat venni ami jó is, az asuson meg hát van ami van és az is 2000 körül pörög.
most látom quadod van szal sztem egy 120 extr egy 12 centis noctuával, mondjuk az 1300as, tökéletes választás lenne (és eléggé halk)

remélem nem voltam túl elfogult de ez egy thermalright topik :))

(#193) players111

players111
(fanatikus tag)

Sziasztok hol tudok a 8800 ultra oc karimhoz Thermalright HR-03 Plus hűtőt venni :F

(#194) b.ricsi válasza players111 (#193) üzenetére

b.ricsi
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

itt tudsz

tts: www.tts-kft.hu
ohs www.ohs.hu

[ Szerkesztve ]

(#195) Mulder_ válasza b.ricsi (#192) üzenetére

Mulder_
(kvázi-tag)

akkor lehet az lesz :D még kicsit sporolok mert eléggé drága a kicsike :D

(#196) Mulder_ válasza b.ricsi (#192) üzenetére

Mulder_
(kvázi-tag)

:DD

[ Szerkesztve ]

(#197) zLL

zLL
(kvázi-tag)

Nagyon tetszett a teszt a termalrightról: procira tuti HR-01 Plus fog menni core2-re. Vga-ra meg 8800 GTS-re kéne egy jófajta

Intel Core 2 Duo E6400 @ 3,2 Ghz + Scythe Ninja Rev B . Abit AB9-Pro . Galaxy 8800 GTS 640 MB + Thermalright HR-03 Plus . Corsair XMS2 2 Gb 800 Mhz . 3dmark05/06 17417/10272

(#198) zLL válasza paduc (#153) üzenetére

zLL
(kvázi-tag)

szép, nem gondolkoztál inkább Hr-01-en ?

Intel Core 2 Duo E6400 @ 3,2 Ghz + Scythe Ninja Rev B . Abit AB9-Pro . Galaxy 8800 GTS 640 MB + Thermalright HR-03 Plus . Corsair XMS2 2 Gb 800 Mhz . 3dmark05/06 17417/10272

(#199) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem egy Thermalright HR03-mas hűtő szolgál a 8800GTS-emen, és soha nem megy 60° fölé.Aláírásomban szerepelnek a tuningeredményeim.Nem tudtok véletlen kiegészítő ramsüniket eladót?Nekem sajna leesett szálítás közben egy pár, és nincsenek meg.Fránya lan party :D:D

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23 - Newton I. Axiómája eltörte a lábam :D -

(#200) Muton válasza Eddie141 (#199) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

pl a Zalman alu és a Swiftech réz bordáit próbáld, be is lehet szerezni. meg szerintem ha elmész egy elektronikai boltba, akkor ott katalógusból kismillió meg egy hűtőbordát lehet választani, tetszés szerint ;)

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.