Nincs valakinek info-ja róla,hogy mikor lesz kapható nálunk a TR HR-03 Gtx???
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Laptopba, Intel® Core™2 Duo Processor T7200 (4M Cache, 2.00 GHz, 667 MHz FSB, 64-bit)
CPU-t keresek notiba, lista: T2300, T2400, T2500, T2600, T2700
Új! Ventilátor fordulatszám szabályzó panel, fdd helyére 4 csatornás fekete, kék háttér világítás
Előlapi hang (sound) + USB kimenet, 1,44 ( floppy, 3,5" meghajtó helyére )
Tintapatron, tonerkazetta (lézernyomtató kazetta) Jó áron! áfás-számlával ha kell!
Hirdetés
Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Nah lányok, gyöttem a klubba 
HR-01 Plus, és egy T-rad2 személyében beújítottam ma némi TR terméket ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nah, mentem is polírozni 
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Elmondanám csajok, hogy idáig políroztam kb a HR-01 -et (najó, azért nem full time-ban), de ez valami botrány... Nemhogy domború az alja, de ezen a komplett Dél-Dunántúl megtalálható
Teli van apró hepe-hupákkal....
Jó meló volt 
Nade holnap majd megmutathatja mit tud a wolfdale-el, talán passzivan 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

sz.j
(PH! kedvence)
"...de ez valami botrány... Nemhogy domború az alja, de ezen a komplett Dél-Dunántúl megtalálható. Teli van apró hepe-hupákkal...."
Ne is mond ...
Amit most polírozok TRUE Black 120-at talán még rosszabb, mert a hepehupa mellett a talp közepe nagyon kidomborodik ...
Közel öt órája csinálom (800-1000 papírral), de még messze van a 2500-3000 papírral történő végső polir.
Én azért nem értem a Thermalright-ot ..., nem blamázs számukra ez a minősíthetetlen talp?!
A Xigmatek hűtők talpa ehhez képest mint a biliárdasztal, olyan sík! Bár azt is felpolíroztam.
http://szjanos.atw.hu

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Olyan ez is. Kis hepe-hupák, középen nagy puklival 
[ Szerkesztve ]

sz.j
(PH! kedvence)
Mivel elég sűrűn cserélek hűtőket (pl. tesz), valami olyan felfogatási megoldást akartam, amivel
- a leegyszerüsithetem a TRUE (TRE) felfogatását, azaz nem csavaronként külön-külön, szűk helyen benyúlva kell a csavarokat becsavarni, hanem kényelmesen (úgy mint a Xigmatek-nél).
- a jelenleg TOP-on levő, különböző gyártmányú hűtők közül többet is fel tudjak fogatni azonos hátlapi merevítővel.
Íme, ilyen lett:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
És remekül működik.

És akkor most ez a legjobb hűtőd?

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Tényleg, te mint gyakran-váltogató 
HR-01-el van tapasztalat, esetleg TRUE ellenében? Baromira tetszik a Black TRUE, csak passzivan, vagy legalábbis "közel-passzivan" szeretném használni, és arra ezt találtam jobbnak tesztek alapján. Ezirányú tapasztnyalat?

sz.j
(PH! kedvence)
Nem.
Nyugdíjas
A HR-01-et még nem próbáltam. 

[ Szerkesztve ]
Bővebben? 

Savanya
(PH! addikt)
Nekem volt TRU 120 EX és sima is és van HR-01 -em . Eddig a HR-01 quad alatt pár fokot rávert a 2 féle U120-ra ,de csak akkor ha alacsony fordulatú 12cm-es ventit használtam . 1200rpm-es ventitől kezdve már kezdenek picit jobbak lenni az ultrák ,de akkor már hangos is . Passzivban nem rossz a HR-01 főleg ha van hozzá Thermalright hőcsőved is / ami a hátsó ventivel köti össze a hütőt / .

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Ha aszondod a hátsó bixbax ér valamit, akkor ideje beszereznem egyet 
Arra gondolsz amit a lap hátuljára teszel, vagy keverem valamivel?
p.s: Kösz az infot 

Savanya
(PH! addikt)
Erre gondolok / kicsi házamba sajnos nem fér most be , cm690-esnél jó volt még scythe-ra is /

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Áhááá. Ez durva cucc
Azthiszem beszerzek egy ilyet...
Itthon hol lehet ilyet kapni amugy?
[ Szerkesztve ]

Savanya
(PH! addikt)
TTS-nek van még pár darab .

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Gondolom nem lehet drága dolog, szóval le is csapok 
Köszi a tyippet 

sz.j
(PH! kedvence)
Elnézést, de elírtam ... 
"tesz" helyesen teszt, ill.
"TRE" helyesen TRU

Henker2
(őstag)
Üdv Nektek! Van egy ilyen procihűtőm: Thermalright Ultra 120 Extreme
Polirozni szeretném. Csinált már valaki ilyesmit ezzel a hűtővel? Leirhatná a tapasztalatait, észrevételeit. Hogy kell csinálni, mi kell hozzá, mik a fortélyok.
A válaszokat megköszönném.
Hy
Hirdetésem: http://hardverapro.hu/apro/intel_r_core_tm_2_quad_q9550_yorkfield-e0_asus_p5q/hsz_1-200.html

Henker2
(őstag)
Üdv! Nekem megvan ez a Thermalright hőcső. Savanya barátomtól vettem meg, de nem tudtam hasznositani, mert sajna a 2 hűtőventi közé nem fért be.
Szóval ha kell én oda tudom neked adni.
Hirdetésem: http://hardverapro.hu/apro/intel_r_core_tm_2_quad_q9550_yorkfield-e0_asus_p5q/hsz_1-200.html

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Már konzultáltam TTS-el, nem mondom már vissza 
A kérdésemre még mindig nem válaszoltál... 

sz.j
(PH! kedvence)
Bocsi, ment privi.

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Haláloss ez a HR-01. Nagyon meg vagyok elégedve. Mindjárt jönnek az eredmények 

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Naaszongya:
Scythe S-FLEX 1200RPM volt a venti.
Passzivan 78 fokig kúszott fel prime alatt 12perc után, utána hibázott, szóval arról a screen-t is mellőztem, de ugysem lesz teljesen légáramlat nélkül használva.
A 12V-os tesztről a prime ablak szépen lemaradt,mert ugy látszik a screenshot progi nem túl nagy barátságban van a dual-monitorral
[L:/dl/upc/2008-11/55812_prime5vreal_2.jpg]
[ Szerkesztve ]
Tényleg jó
Mondjuk rosszat nem hallottam még róla....
KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Gondolkozom rajta, hogy még lehetne kicsit munkálkodni az alján,de nem vagyok benne biztos, hogy javitana, már tényleg majdnem tökkéletessre megcsináltam. Majd talán egyszer, ha lesz időm/kedvem....
[ Szerkesztve ]

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Szép lett... 

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Hajaj, majd ha jövőhéten meggyön a kuckó 
Megy egy privi..
KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..

Achill3uS
(PH! nagyúr)
hát még erre mit mondanál [link] 
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Esztétikái szempontbú' nekem jobban tetszik a Black,de sajna passzivra jobb a HR-01, igy nálam ez szóba sem jöhet praktikus okokból,de amugy nagyon durván néz ki, teccik 
ezt komolyan, ki kellene állítani, olyan gyönyörű..
Tiétek? 
vintage eredeti focimezek eladók - http://tinyurl.com/vintagemezek

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Van egy sanda gyanúm, hogy igen ![;]](/dl/s/v1.gif)

Achill3uS
(PH! nagyúr)
azta...
nem is találok szavakat.
ps. viszont az a befőttesgumimegoldás bzmeg milyen kókler már
hogyismondjam.. nem igazán méltó a környezete színvonalához... 

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Gondolom tudod kihez beszélsz 
Innentől kérdéses a befőttesgumi?![;]](/dl/s/v1.gif)

felmerült bennem a következő kérdés: szerintetek lenne rá esély, hogy a TR féle fetfűtések beférjenek az IFX14 alá?
a befőttesgumi megural... mondjuk én egy 12es HR03GT aljára fellógatáson gondolkozom (lefelé beférne, csak a hangkártya mellett közvetlenül lévő venti még egy papstal sem szerencsés), szegény szerencsétlen 3870es nehogy már ne kapjon aktív hűtést a ramsünikre és fetekre
mindenesetre asszem képet nekem is kéne csinálnom legalább a webcammal, az alaplap lassan negyedét elfoglaló alumíniumtömbök nemkicsit durvák
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

pisztoly
(őstag)
Hoi!
Beszereztem en is tru120e-t, megpakolva 2db 120as ac ventivel igy fest a leanyzo: kep.
A 2 venti zalman szabalyzoval van kb olyan 6v-ra lekuldve (ez az indulo fesz-e a ventiknek, es kb oda lottem be a potikat, ahol mar beindulnak ebbol gondolom, h 6v korul lehet
)
Polir meg nem volt se a procin se a huton (a papirok mar meg vannak
), de mar igy is eleg jol teljesit sztem, legalabbis en meg vagyok elegedve: [link].
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» • airsoft • the real fps • «««««««««««««««««««««««
minek rá 2 ventillátor? ezt sosem értettem meg.. Felesleges zajforrás, egy bőven elég rá, a másik oldalt ugyis távozik a meleg levegő.
Nálam még egy sincs, hátulrol kap hideget, simán jó, 38/55fokos a 8500..
[ Szerkesztve ]
ti mivel políroztok?
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"
subaruval

aki házilag? (csak mert sok módszert ismerek)
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

pisztoly
(őstag)
Azert van rajta 2 venti, mert miert ne!?
Mint emlitettem kb ~6v-on megy mindket venti, ami saccper (mivel 12v-on 1000rpm-et tudnak) kb 600rpm lehet, na most el tudod kepzelni, h mekkora a hangjuk ilyen fordulatnal.. Kb, ha felcentire oda rakom a fulem, akkor hallom, de mar 10centirol sem lehet hallani semmit.
Amugy is ugytudom, altalaban a leghangosabb zajforras hallatszodik ki az osszestobbi kozul, nem igazan adodnak ossze - ez jelenesetben a vinyom hangja, de mar dolgozom az ugyon! 

jenei92
(senior tag)
Tényleg hülyeség a 2db venti..de ahogy gondolod 

pisztoly
(őstag)
Aztat mondd mar meg, h miert lenne hulyeseg? Mert, ha azt mondod, h folosleges, akkor ok, elfogadom, mert tenyleg az, csak en most igy akartam epiteni, de miert hulyeseg?
Mert hangja tenyleg egyenlo szinte a nullaval, mas negativumot meg nem tudom, h mit talalsz meg..

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Tényleg az,de ex-lakótársam a srác, szóval nem szósz bé!![;]](/dl/s/v1.gif)

jenei92
(senior tag)
Ha te így akartad építeni akkor nem szóltam.Én nem tennék rá 2db ventit csak zavarják egymás szerintem de ahogyan gondolod 
Tata ex lakótársad?no kommnet 
[ Szerkesztve ]

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Mondom visszaaa 

pisztoly
(őstag)
Persze, zavarjak egymast, ha mindketto a bordafele fuj, de ki az, aki ugy rakjak fel oket!? 
Kulonben most neztem egy small fft-t passzivan, hat elegge elharapodzott a dolog: 10perc utan 72fokosak voltak a magok, le is lottem a prime-ot.
Amugy valoban, 1 venti is eleg lenne, de mivel igy sem tobb a noise, h 2 venti van rajta (egyaltalan nem tobb) es koltottem plusz pezt azokra a felfogato pockokre, igy most mar ha tetszik, ha nem, 2 darab ventilator marad rajta!