Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tommmysun

    senior tag

    válasz yetmanus #87820 üzenetére

    Az eszköz: ZTE ZXDSL 931VII

    A technológia alatt ha arra gondolsz, sima DSL sem optikai sem koax nem elérhető nálunk, így a technológiai előrelépés mint indok sajnos nem játszik a cserénél :( (nem is szívesen kábelezném újra, mivel most egy UTP-n jön minden)

    A többieknek köszönöm a tippeket, de egy elég minimál stílusú szobában igazán eldugni sem tudom hova, meg egy külön fa doboz is bután nézne ki, plusz elég hamar megsülne benne (vagy egy fiókba zárva), így is elég forró tud lenni.... igaz akkor megoldódna a cserekészülék probléma :D... Persze ha más nem lesz valami ilyesmi lesz, de jobb megoldás lenne számomra egy csere.

    (#87824) DJ. Ru$y Köszönöm a válaszod, de példádnál maradva, ha az ügyfél olyan "hülye", hogy csak azért mert már esztétikai hibás egy nagy teljesítményű nyomtató, és hajlandó 1-2 millát kiperkálni az új készülékért, akkor igen, zokszó nélkül kicserélem a régit. Mert ugye írtam, hogy természetesen nem ingyen kérném, hanem akár fizetnék is érte, de akkor sem hajlandók kicserélni, mivel ilyen opció nincs a Telekomnál ... én ezt nem tudom megérteni üzletileg .... és ha már nyomtató és céges környezet ... általában ezek a dolgok úgy működnek, hogy x év után szerződés függvényében, valamilyen kedvezményes konstrukcióban cserélik az eszközöket ;) ez a router viszont 20 év múlva is itt marad nálam, hacsak nem porlad szét addigra :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák