Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szajo

    őstag

    Sziasztok!
    Volna egy olyan problémám már egy ideje, hogy:
    Váltottunk szolgáltatót egy fél éve (GTS-től Telekom) valamint ekkor már egyben 10Mbit/s ről 20Mbit/s ADSL-re.
    Na most bejelentettem egy hibát, hogy mostanság megszakadt az internet, valamint 12Mbit/s jön át 20 helyett.(ami eddig is így volt csak nem zavart)
    Ki is jöttek a Telekomtól, vékony készülék kábel jött be a házba valamint a router a szűrő után volt kötve, és most vastag árnyékolt kábel lett behúzva valamint közvetlen a modemhez jön be a net és onnan szűrővel a telefonhoz.
    Mindezen munkálatok után felhívták a központot, hogy fentebb lehet-e állítani a netet és a telefon túlsó felén lévő úriember azt mondta, hogy 14Mbit/s ig tudta felvenni, 16Mbit/s et bírna de nem merik addig felhúzni.
    Na most itt a gond: A letöltésem semmit sem változott, 12Mbit/s ami nem is gond, de a feltöltésem ami amúgy is csekély 1-1,1Mbit/s volt most 0.5-0.6Mbit/s max ra esett... Mit csináltak vele vagy mi van? Soha sem lesz jó ez az internet komolyan már én érzem magam hülyén, hogy kihívom őket.
    Ja: 1600m-re vagyunk a DSLAM vagy mitől, tehát ezért nem lehet 20Mbit/s. De itt most tényleg a feltöltés a gondom, ami 1Mbit/s volt simán és stabil is volt hónapokig vele...
    Most igaz írtam nekik újra, de főként előbb merő kíváncsiságból, mitől van ez?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák