Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sanyix

    őstag

    válasz petne #3479 üzenetére

    nekem nem a t online-nál volt, sávszélemelés után 2 hónapig ment a 4 mbit, majd elkezdett romlani a sávszél, szakadozott. Az akkori szolgáltatómnak (tvnet, tcom hálózaton, nem hurokátengedéses), szóltam hogy rossz, óriási a zaj a vonalon, még frekvebciát is mondtam mi fölött zajos. ok... másnap 1 mbit-re visszaállították a profilomat (egyébként ez se volt stabil már). Aztán felhívtam a tcom központi hibabejelentőt, másnap átkötöttek a 4km-re lévő dslam helyett a 200 méterre lévőre (amiről megfeledkeztek addig). Azóta jó.

    Havernál t-online (egyébként tökmindegy mi, mert hurokátengedés nélkül úgyis a t állít be mindent és az ő hálózatukon megy minden). volt 6 megája valósan, majd elkezdetett szakadozni. Szólt, a szokásos fantasztikus problémamegoldással, egyszerűen visszatették a profilját 2 megára. Megint szólt hogy szar, aztán 1 napra visszatették 8-ra, majd következő nap vissza 2 megára (szó nélkül), azóta annyin megy.

    szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

Új hozzászólás Aktív témák