Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hekkerman

    tag

    Csáó

    T-nek is írtam már ez ügyben, de itt is megkérdezem, nem számítok gyors, szakember által írt válaszra. :DDD

    Pirelli A225 a cucc, masszív le vagy feltöltésnél http oldalak nem töltenek be, se az admin oldal a 192.168.1.254 címen. Pingelni tudom eközben.

    Illetve délelőtt semmilyen kapcsolat nem volt, kis sárga hálózat ikon jobb alsó sarokban, de érdekes módon pingelni megintcsak tudtam. Ez eléggé idegesítő, mivel természetesen olyankor b@szik be, amikor nagyon kellene az internet, mint például ma, de ilyenkor vagy várok fél órát, és visszaáll magától, vagy kikapcsolom, visszakapcsolom, és várok, van hogy 5 perc, van hogy tovább tart. Persze ez is többször előfordul egy hónapban, hogy semmi életjel nincs, de a led-ek villognak rajta, mint amikor minden rendben van.

    Gondoltam túlmelegedésre, először ventillátorral, majd pusztán jéggel próbáltam lehűteni, dermesztő hidegben is produkálta magát. Ilyenkor ugrik be, hogy ez egy kalap sz@r és szétrúgom.
    Most hanyatt fekszik, és langyos kézrátétellel, nem 50-60 fokos, mint normál állapotban, és ígyis csinálja.
    Hívjam ki őket, hogy hozzanak másikat vagy mi legyen szerintetek?

    ui: azért érdekes, amikor http oldalak nem jönnek be, de torrent 1,5-6 MB/sec. :) megállítom, azonnal beugranak az oldalak, viszont nem hiszem, hogy a hálózattal lenne a gond, mivel az admin oldalt se tudom ilyenkor elérni. Hogyisvanez akkor? :)

Új hozzászólás Aktív témák