Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kunio

    csendes tag

    válasz trémobil #11268 üzenetére

    Nem, ez úgy volt, hogy DSL Családi volt eredetileg, csak szóltunk, hogy szakad, erre tessék, visszarakták a 2Mbit-et. Ha tudtam volna, kerestem volna valami jobb megoldást, pl. modem config, mert ma már szerintem 15kb/s feltöltés nem sebesség, főleg hogy Apache, FTP, Torrent is megy a gépemen majdnem non-stop. Ez a 2Mbit nem szakad, esetleg egy héten egyszer. Olvastam a D-LINK modem paraméterezést, és még talán be lehetne állítani, hogy ne szakadjon a 15Mbit (ha lehetséges), mert én nem sokat töltök le, arra meg bőven elég lenne olyan 400kb/s. Igazából azt nem néztem anno, hogy mikor szakadt, pl. ha töltöttem le, bár szerintem nem ettől függött, mert pl. haverom Apache-n letöltött 600MB-ot 2 órán belül, 100kb/s felett. :)
    No meg mindig engem kérnek meg, hogy csináljak szervert, mert ugye nincs modem, és mindenki egyszerűen bír csatlakozni, de nem mindig elég a 15kb/s feltöltés.

    Szóval csak ennyi a problémám, de a nyáron majd még megpróbáljuk újra a DSL Családit, de mostmár nem szólunk az ügyfélszolgálatnak, mert akkor visszatesznek -_-"

Új hozzászólás Aktív témák