Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cobra.

    őstag

    SLYM: látom nagyon az alapoktól kell kezdeni a magyarázást :)
    Szóval maradhat az eredeti energiatakarékossági beállítás, azzal nem nagyon tudsz változtatni a gép fogyasztásán. A gép megy amíg megy, ha már gyenge az akku akkor először szól a program, majd ha be van kapcsolva a hibernálás, akkor hibernál, ha nincs, akkor kikapcsolja a gépet, mielőtt lemerülne az akku teljesen.
    A szünetmentes tápot ne nagyon kapcsolgasd ki, legfeljebb ha 1-2 hétre elutazol.
    A leírt bekapcsolási problémánál én inkább arra tippelek, hogy már kicsit el van öregedve a táp és kell neki pár másodperc, hogy feltöltődjenek a kondenzátorok árammal, mielőtt el tudna indulni rendesen. Azt ajánlom ne áramtalanítsd a gépet, sőt, ha minden nap használod, akkor érdemesebb kikapcsolás helyett alvó állapotba rakni vagy hibernálni.
    Utolsó kérdésedre: Teljesen nem nagyon tud lemerüln ia saját védelme miatt. Újra feltöltéshez meg természetesen elég bedugva hagyni.

    KŐ: Valami márkásabb 600VA körülit javaslok inkább (APC BE-550GR, MGE Ellipse 600VA), esetleg az új FSP-t érdemes kipróbálni, elvileg olcsóbb, mint az említett 2 gyártó, de friss fejlesztés és az FSP nem gyárt nagyon gyenge minőséget.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák