Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz baro32 #22710 üzenetére

    Mármint nem arról írtunk hogy nem járható út, ezt félreértetted.
    Csupán az általad megtalált 100k körüli egységnél jobb alternatívát javaslunk.
    Valamint ahogy Te is írod, azért vesz az ember laptopot, hogy ha kell akkor annak a saját aksiját használja, ne kelljen ehhez külső akku. :D

    Az újraértékesítésre voltam kíváncsi, mert innentől már korlátozottabb a garanciális lehetőséged. Ez az újraértékesítés bármit jelenthet, lehet hogy már használták valamennyit és ezért is gyengébb az aksid annál, mint ha tényleg teljesen új egységet vásároltál volna, ami nyilván drágább.
    Azért megérdeklődném ahol vásároltad, hogy tudod-e garanciáztatni külön az akkut így hogy az elfogadottnál véleményem szerint gyorsabban megy tönkre.

    Mert Te laikus felhasználóként nem lettél tájékoztatva hogy az aksi így reagál az első áramszünetre...azért egy ekkora gépben ha nem is órákat, de azért egy ilyen 65W-os terhelést több mint 1 óráig kikéne bírnia gyári állapotú aksival.

    Ahogy írtuk, a külső energiaforrás terén az SPS SOHO 600 Inverter, majd külső kábelen 30Ah aksi rákötése a minimum, ez valamivel olcsóbb és rugalmasabb megoldás, mert vehetsz hozzá több akku kapacitást.

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák