Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Edorn #17810 üzenetére

    Alapvetően nem a márka a fontos hanem a típus/technológia. A Cyber Power-nek is van "olcsó" UPS-e pl. a Value, a BU, az UT amik az olcsóbb vonalat képviselik Line-interaktívak és kvázi szinuszosak az EPFC (amit te is választottál) tiszta szinuszos - jobb elektronika -

    Az APC a "legismertebb" márka a "legnagyobb" név, de sajnos az olcsó szegmensben ő sem brillírozik, sőt ár/érték arányban túlárazottak a termékei pl. az Easy család tudásánál van jobb konkurens termék jobb áron.
    Az APC a felső kategóriában alkot jót, otthonra a csúcs a SMART család de ugye ezek 150k körül indulnak, szervereknek vannak jobbak pl. az Online típusok de ugye azok nem otthoni használatra valók, hangjuk, méretük, stb. (ezt ha jól tudom még mindig az USA-ban gyártják ellenben az olcsóbb modelleket valahol a távol-keleten)

    APC, EATON, CyberPower, PowerWalker, ezek a főbb márkák itthon, de megbízható cuccokat gyárt a Kstar, és az SPS, vagy az FSP, esetleg a Legrand-ot is ide lehet sorolni.

    Az nJoy ami kevésbé ajánlott, plusz egy csomó olyan van még amiről alig van tapasztalat, itt a fórumon de akár Magyarországon is.Ettől még lehet venni.

Új hozzászólás Aktív témák