Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz GEPESZ66 #15625 üzenetére

    Üdv, itt kiszámoltam: [link] és mivel ez is kb. 10%-al felé lő a konfig elméleti max fogyasztása kb. 240W. Ehhez jön egy monitor - gondolom - ami kb. 50-100W. Tehát 290-340W közötti max fogyasztással lehet számolni.

    Elég. Akár a router-t is rádughatod. Melyik típust nézted ki? Mostanában - TeeJay aktivitásának köszönhetően is :D - ajánlott az Eaton 5E 850i USB DIN 20k-ért megfelelő, van hozzá jó szoftver amivel tartós áramszünet esetén ha nem vagy a gép mellett az akkuk kritikus szint alá merülése előtt le tudja állítani a PC-t.
    (Ha az FSP NANO 800-at nézted ki az egy JÓ UPS, de OFFLINE típusú, ennél egy kicsit modernebb az EATON, ami egy LINE-INTERAKTÍV típus, legfontosabb előnye: gyorsabb átkapcsolási idő akkumultárra áramszünet esetén, feszültségszabályozás - az ideális 230V esetén +- 10-20% még belefér de ezen értékek felett vagy alatt már érdemes korrigálni, ilyenkor bekapcsol és korrigál.)

    bikfic1

    +1 zsolt501 ott valami gond, van: próbáld ki egy másik konnektorba bedugni a UPS-t és egy másik lámpát is rákötve tesztelni.
    Anno a UPS-emet egy 100W-ot - régi normál - izzóval merítettem és meg sem rezdült. Érzékeny műszerek, vagy villanymotorok amik nem szeretik a kvázi szinuszos UPS-eket, minden más nagyjából el van velük - pár gagyibb régebbi PC-s tápegység is szokott problémázni de az utóbbi időben erre nem volt panasz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák