Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laci.M

    senior tag

    Sziasztok!

    Olyan problémám lenne, hogy a lakásban amikor valaki felkapcsolja a lámpát, vagy a lenti szinten a TV-t akkor mindig egy pillanatra kikapcsol a TV-m. Valószínű a kapcsoláskor valami zavarjel keletkezik a hálózatban ami miatt letilt a TV PWM tápegységét, és amíg lefut ez a tranziens jel addig nem megy a táp.
    Ez már eléggé idegesítő, és gondolom a TV-nek se tesz jót. Először egy eléggé komoly ipari beszabályzó berendezés (céges cucc) bemeneti szűrőjét iktattam be a kábelbe, de sajnos nem hozott megoldást. [kép]

    A házban alumínium MM fali kábelek vannak valószínű összesodrásos kötésekkel. 1988 ban épült, kb esélytelen a 3 szintes házat újrakábelezni. Lehetőség lenne még a kötéseket WAGO-ra cserélni az elöregedett kötések átmeneti ellenállásának csökkentése érdekében, de az is macerás, meg utána festés kellene. Szerencsére a TV-men kívül minden berendezés jól működik, nincsenek további anomáliák.

    Ilyen problémára jó lenne egy line-in szünetmentes? Vagy elég egy ilyen stabilizátor?

    Nem vagyok otthon ezekben a cuccokban. Hogy járok jobban, ha veszek egy újat, vagy ha jófogásról olcsóbban egy márkásat, amiben esetleg akksit cserélek?

    Nem cél, hogy áramszünet esetén is sokáig menjenek a dolgok, szerencsére eléggé megbízható a szolgáltató.

    Előre is köszönöm!

    Aláírás

Új hozzászólás Aktív témák