Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • webórás

    csendes tag

    válasz zotyesz66 #101439 üzenetére

    Kedves Zoltán!

    Beépítésre kerülő óraszerkezetek és tokok általában ügyfélbeszerzés által kerülnek asztalomra (tulaj hozza a tokot és a szerkezetet), így kereskedelmével nem vagyok tisztába. Van egy "tokos" néven ismert kollega, aki a távol keletről szerzi be ezeket, de ő csak kereskedő. Magam még nem láttam ilyen kis méretben óratokot, de ha megvan az eredeti, érdemes lenne azt felújítani. Üveget csiszolnak bele, a tok anyaga pedig galvanizálható. Tudunk rá keménykrómozást galvanizálni, így megmarad az óra eredeti formavilága.

    Sajnos sok szép zsebóra nemesfém tokja került zálogba a világháborúk alatt, ezek bukkannak fel most ezek a szerkezetek a virtuális piactereken. Kultúrvilágban Frankenstein uhr - nak nevezet konverziók sok embert megbotránkoztatnak, magam is azért vállalom, mert a tokja már nincs meg. Amennyiben rendelkezésre áll az eredeti, érdemes annak felújítására koncentrálni.

    Magam kötött határidős javításokat és restaurálásokat végzek, így belátható időn belül nem tudok rendelkezésre állni :W nyáron lesz egy kis uborkaszezon, ebben az időben biztos belefér majd. Jelen vagyok a fórumon, ha eljön az idő jelentkezem. :K

    Üdvözlettel : Levente www.watchmaker.hu

Új hozzászólás Aktív témák