Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Neck

    veterán

    válasz trassher #15653 üzenetére

    A feltartókat nagyon "imádom", tömött szembejövő sáv, megérkezek egy autóra, ami 30-cal megy lakott területen. Kiérünk lakott területen kívülre, látom elkezdi "nyomni" neki, 35... aztán lassít, megáll :F , engem elenged, majd izomból berántja a kocsit a mögöttem jövő elé, úgy, hogy az én seggemet is majdnem elviszi...és meg tovább lakott területen kívül 40-nel.

    Gratulálok. Az ilyen nagyon veszélyes tud lenni.

    Viszont a "dinamikusan vezetőket " sem értem. Lakott területen belül, km óra szerint 55-57-el megyek már 50-es korlátozásnál késő éjszaka, nedves úton, mert annyira tol a kamionos (60-nal nem vagyok hajlandó menni, azon a szakaszon amúgyis sok helyen mérnek), és közben szénnéégeti a retinámat a tőlem kevesebb mint 3 méterre lévő fotonágyúkkal, erre amikor elfogynak az autók szemben, akkor elkezd a kamionos "előzni", persze annyira ő sem bír menni, mondjuk 65-tel menne el mellettem.
    Bedurrant az agyam, pont elhagytuk a lakott terület vége táblát, visszatettem 3-ba, padló, és otthagytam a fenébe... Tudom, ez mondjuk egy picit veszélyes volt, de továbbra is fenntartom, hogy én még mindig szabályosabb voltam, mint ő, tekintve hogy én végig betartottam a szabályokat úgy, hogy nem mentem lassan egyáltalán.

    [ Szerkesztve ]

    An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Új hozzászólás Aktív témák