Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz Grande Ale #8433 üzenetére

    Nem nekem belépő modell, hanem egyszerűen az. Mindenesetre tisztában kellene lenned a terméktámogatással, és ha nincs a gépedhez olyan driver, amilyen oprendszert fel akarsz tenni, és az nem a gyári, akkor meg kellett volna nézned előtte, mielőtt felteszed, nem itt siránkozni a saját meggondolatlanságod miatt. Szidhatod a sonyt, meg engem is, meg bármelyik gyártót ahol ugyanez van (mert ugyanez van, ezért akkor mindegyik köcsög? - a szavaiddal élve) de ezzel nem leszel előrébb, és okosabb sem leszel. Pontosan itt látni, ki ért hozzá és ki nem. Ha profi lennél, tudnod kellene, hogy a legfrissebb rendszerhez nagyon sok esteben nincs driver, mivel nem ez a fejlesztés legfontosabb része. Valószínűleg majd lesz, ez időbe telik, addig meg használd azzal ami van, vagy ne akard a régi gépeden a legújabb oprendszert hibátlanul futtatni. Ezen megint mesértődhetsz, a lényegen nem változtat.

    Miért nem próbálod meg a supportot megkérni, segítsenek a win8.1 driverek beszerzésében? Vagy mondják meg fejlesztenek-e, és mikorra várható?

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Új hozzászólás Aktív témák