Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) kardosorsi

kardosorsi
(újonc)

Hello.Ha valami kérdésetek,problémátok vagy csak egyszrűen beszélni valótok van a Sony lejátszókról,akkor rajta!!!
Remélem nincs még ilyen topic...

(#2) rumos14 válasza kardosorsi (#1) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szia orsi, már van 2 sony mp3 lejátszókkal foglalkozó topik, szerintem nem kell harmadik. az egyiknek asszem sony network walkman-ek vagy hasonló a neve, a másik pedig egy bizonyos lejátszóról szól(t), de átalakult általános sony mp3 lejátszós topikká.

(#3) psyattak válasza kardosorsi (#1) üzenetére

psyattak
(újonc)

hali! van egy sony mp3 lejátszóm. ugy cseréltem szoval semmi papirom nincs hozzá, ugyhogy nem vágom h mi van.....
az történt, hogy amikor elcseréltem, kiprobáltam h működik e, csak elöbb feltöltöttem. szoval kiprobáltam és müködött. utána gyorsformáztam az egészet, és azota hiába rakok rá bármilyen számot, nem játsza le, csak azt irja ki egyfolytában h : "FORMAT ERROR"....
most akkor mi van?
tudok ezzel bármit kezdeni???

(#4) vili13 válasza psyattak (#3) üzenetére

vili13
(őstag)

Az van, hogy a lejátszó menüjéből kell formázni, és akkor működni fog.

(#5) psyattak válasza vili13 (#4) üzenetére

psyattak
(újonc)

király! KÖSZI, de most meg hiába huzok bele zenét, azt irja h : "NO DATA"... most mit csináljak? kell vmi szofver?? amugy egy "sony nwwm mem aad2" ról van szó...

(#6) psyattak válasza vili13 (#4) üzenetére

psyattak
(újonc)

bocsi a kiirt szöveg nem no data hanem " no item"

(#7) vili13 válasza psyattak (#5) üzenetére

vili13
(őstag)

Ahhoz még valószínűleg kell a SonicStage, hogy zenét másolj rá...

(#8) psyattak válasza vili13 (#7) üzenetére

psyattak
(újonc)

ok de rá tudom rakni a zenét, csak simán megnyitom és behuzkodom és a gépen láto is, csak a lejátszo szerint üres. akk mi van?

(#9) vili13 válasza psyattak (#8) üzenetére

vili13
(őstag)

Csak a SonicStage segítségével felrakott zenéket fogja látni a lejátszó.

(#10) psyattak válasza vili13 (#9) üzenetére

psyattak
(újonc)

ok
felraktam meg minden
az összes mp3 fájlomat átváltoztatta, a gépen, legalábbis az ikonjukat.. és hogyan tovább??????

(#11) vili13 válasza psyattak (#10) üzenetére

vili13
(őstag)

Elindítod, és felrakod vele a zenéket a lejátszóra... (Az újabb Sony lejátszókhoz ez már nem kell, így nem igazán tudom, hogy kell használni.)

(#12) KingofNY

KingofNY
(újonc)

Sziasztok! Sony walkman NW-S202 MP3 lejátszóhoz karpántot keresek. Tud esetleg vki eladót? Köszönöm előre is! :)

(#13) ponti_ak

ponti_ak
(PH! addikt)

Up! ..mást úgyse nagyon írhatnék ide...

Sony X1050/60 tulajok, gyertek-gyertek, ide gyülekezzetek, sokasodjatok...!

Mu-hahahahahahaha-haaaaaaaaaaa... ;]

Jómagam-egyelőre maradok a Cowonnál. Jóccakát! :)
ponti

(#14) ponti_ak válasza ponti_ak (#13) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

...ééééé-s megjött!! :DDD

(#15) fluiid

fluiid
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Vettem egy Sony NWZ-E453 4gigás cuccot, de csak 3.35-gb-t mutat, akárhogy formázom.
Valami tipp esetleg?

Kösz!

ASUS Rampage II Gene / i7 920 / 6GB 1333 Corsair / E-MU 1212m / 1TB Samsung / Intel X-25 / MSI 4850 / Samsung244T

(#16) bigmasterg válasza fluiid (#15) üzenetére

bigmasterg
(őstag)

A lejátszó fw-jének is kell hely, plusz az 1024/1000es átváltással is mb-ok, nagyobb méretnél gb-ok "tűnnek el".
Ugye az 500gb-os hdd, sem 500gb... (nekem pl 465)

[ Szerkesztve ]

Eladó Hp ProBook 4510s: http://tinyurl.com/proboook

(#17) fluiid válasza bigmasterg (#16) üzenetére

fluiid
(lelkes újonc)

Azt írja, 3,600,000,000,00 bytes. 400 mb volna a firmware?

ASUS Rampage II Gene / i7 920 / 6GB 1333 Corsair / E-MU 1212m / 1TB Samsung / Intel X-25 / MSI 4850 / Samsung244T

(#18) Bobrooney

Bobrooney
(fanatikus tag)

Üdv all!

Vettem egy, Sony NW-E013F lejátszót, azt kérdezném, hogy simán sajna nem ismeri be az mp3 file-t.
Csak konverter progival lehet akkor rátölteni? SonicStage-n kívól van valami jó féle?

Köszi előre is a válaszokat :)

Miller Klub Törzstag

(#19) themebuilder válasza Bobrooney (#18) üzenetére

themebuilder
(őstag)

hogy simán sajna nem ismeri be az mp3 file-t.

Ezt, hogy érted? Le kell játszania elvégre Mp3 lejátszó.

♫ Xears Bazár Számla/1év Garancia! -> xears.com + ebay.de ♫ Turbo Devices TD II/TD III v2/XE200Pro, XN1-2, Motion XMPro, Giant Force XGF500Pro, XR120Pro III/Resonance, iPhone 3/3GS/4 Headset href.hu/x/f41b ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇

(#20) Bobrooney válasza themebuilder (#19) üzenetére

Bobrooney
(fanatikus tag)

Hát ha simán felmásolom rá, ivalid file v mit ír ki most pontosan nem tudom, ha a programjával rakom rá, ami vmi más nevezetű fájl lesz, akkor meg szól szépen.
De a honlapon azt írják, hogy közvetlen mp3 lejátszás.

Miller Klub Törzstag

(#21) themebuilder válasza Bobrooney (#20) üzenetére

themebuilder
(őstag)

Egy szoftverfrissítést próbálj meg. Nekem igazából nincs ilyen Sony lejátszóm, de furcsállom az esetet nagyon.
Más mappába próbáltad? A készüléken belül formáztál?

♫ Xears Bazár Számla/1év Garancia! -> xears.com + ebay.de ♫ Turbo Devices TD II/TD III v2/XE200Pro, XN1-2, Motion XMPro, Giant Force XGF500Pro, XR120Pro III/Resonance, iPhone 3/3GS/4 Headset href.hu/x/f41b ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇

(#22) Bobrooney válasza themebuilder (#21) üzenetére

Bobrooney
(fanatikus tag)

Köszi a tanácsot! Megpróbálom ezeket, jó lenne mert nem szeretem a sw-t hozzá.
A lejátszó bejön, de ez a sw-es megoldás a halálom :)

Miller Klub Törzstag

(#23) Bobrooney

Bobrooney
(fanatikus tag)

Nah írtam a Sony-nak :D ezt mondták kuksizzam meg, de még nem fejtettem meg hogyan is tudom megoldani a problémám, bár nagyon nem is erőlködtem.

http://support.sony-europe.com/tutorials/dna/sonicstage/quickstart/quickstart.aspx?site=odw_hu_HU&m=NW-E013F

Hátha vkinek hasznos lesz, hasonló gondokkal :)

Miller Klub Törzstag

(#24) whitezo88

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sziasztok bnőm véletlenül letörölt pár filet amit nem kellett volna. a lejátszója
SONY NWZ-443
honnan lehet rárakni a megfelelő programokat (v firmwaret)?
köszi.

iPhone 4S

(#25) vinnie74

vinnie74
(újonc)

Sziasztok tanácsotokat kérném.Nekem új Sony mp3 4GB NW2-B153F lejátszom van.A kezelési útmutató szerint folyamatos lejátszási ideje KB.18-ÓRA.Igaz vagy nem??Az enyém 9-órát bír.Vannak bizonyos beállítások mivel növelhető az akkumulátor üzem mód,de eredménytelen volt.Vagy nem jó a lejátszom,vagy nem igaz a 18óra lejátszási idő?Szerintetek??

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.