Hello.Ha valami kérdésetek,problémátok vagy csak egyszrűen beszélni valótok van a Sony lejátszókról,akkor rajta!!!
Remélem nincs még ilyen topic...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés

kardosorsi
(újonc)
szia orsi, már van 2 sony mp3 lejátszókkal foglalkozó topik, szerintem nem kell harmadik. az egyiknek asszem sony network walkman-ek vagy hasonló a neve, a másik pedig egy bizonyos lejátszóról szól(t), de átalakult általános sony mp3 lejátszós topikká.

psyattak
(újonc)
hali! van egy sony mp3 lejátszóm. ugy cseréltem szoval semmi papirom nincs hozzá, ugyhogy nem vágom h mi van.....
az történt, hogy amikor elcseréltem, kiprobáltam h működik e, csak elöbb feltöltöttem. szoval kiprobáltam és müködött. utána gyorsformáztam az egészet, és azota hiába rakok rá bármilyen számot, nem játsza le, csak azt irja ki egyfolytában h : "FORMAT ERROR"....
most akkor mi van?
tudok ezzel bármit kezdeni???

vili13
(őstag)
Az van, hogy a lejátszó menüjéből kell formázni, és akkor működni fog.

psyattak
(újonc)
király! KÖSZI, de most meg hiába huzok bele zenét, azt irja h : "NO DATA"... most mit csináljak? kell vmi szofver?? amugy egy "sony nwwm mem aad2" ról van szó...

psyattak
(újonc)
bocsi a kiirt szöveg nem no data hanem " no item"

vili13
(őstag)
Ahhoz még valószínűleg kell a SonicStage, hogy zenét másolj rá...

psyattak
(újonc)
ok de rá tudom rakni a zenét, csak simán megnyitom és behuzkodom és a gépen láto is, csak a lejátszo szerint üres. akk mi van?

vili13
(őstag)
Csak a SonicStage segítségével felrakott zenéket fogja látni a lejátszó.

psyattak
(újonc)
ok
felraktam meg minden
az összes mp3 fájlomat átváltoztatta, a gépen, legalábbis az ikonjukat.. és hogyan tovább??????

vili13
(őstag)
Elindítod, és felrakod vele a zenéket a lejátszóra... (Az újabb Sony lejátszókhoz ez már nem kell, így nem igazán tudom, hogy kell használni.)

KingofNY
(újonc)
Sziasztok! Sony walkman NW-S202 MP3 lejátszóhoz karpántot keresek. Tud esetleg vki eladót? Köszönöm előre is! 

ponti_ak
(PH! addikt)
Up! ..mást úgyse nagyon írhatnék ide...
Sony X1050/60 tulajok, gyertek-gyertek, ide gyülekezzetek, sokasodjatok...!
Mu-hahahahahahaha-haaaaaaaaaaa... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jómagam-egyelőre maradok a Cowonnál. Jóccakát! 
ponti

ponti_ak
(PH! addikt)
...ééééé-s megjött!! 

fluiid
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Vettem egy Sony NWZ-E453 4gigás cuccot, de csak 3.35-gb-t mutat, akárhogy formázom.
Valami tipp esetleg?
Kösz!
ASUS Rampage II Gene / i7 920 / 6GB 1333 Corsair / E-MU 1212m / 1TB Samsung / Intel X-25 / MSI 4850 / Samsung244T

bigmasterg
(őstag)
A lejátszó fw-jének is kell hely, plusz az 1024/1000es átváltással is mb-ok, nagyobb méretnél gb-ok "tűnnek el".
Ugye az 500gb-os hdd, sem 500gb... (nekem pl 465)
[ Szerkesztve ]
Eladó Hp ProBook 4510s: http://tinyurl.com/proboook

fluiid
(lelkes újonc)
Azt írja, 3,600,000,000,00 bytes. 400 mb volna a firmware?
ASUS Rampage II Gene / i7 920 / 6GB 1333 Corsair / E-MU 1212m / 1TB Samsung / Intel X-25 / MSI 4850 / Samsung244T

Bobrooney
(fanatikus tag)
Üdv all!
Vettem egy, Sony NW-E013F lejátszót, azt kérdezném, hogy simán sajna nem ismeri be az mp3 file-t.
Csak konverter progival lehet akkor rátölteni? SonicStage-n kívól van valami jó féle?
Köszi előre is a válaszokat 
Miller Klub Törzstag

themebuilder
(őstag)
hogy simán sajna nem ismeri be az mp3 file-t.
Ezt, hogy érted? Le kell játszania elvégre Mp3 lejátszó.
♫ Xears Bazár Számla/1év Garancia! -> xears.com + ebay.de ♫ Turbo Devices TD II/TD III v2/XE200Pro, XN1-2, Motion XMPro, Giant Force XGF500Pro, XR120Pro III/Resonance, iPhone 3/3GS/4 Headset href.hu/x/f41b ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇

Bobrooney
(fanatikus tag)
Hát ha simán felmásolom rá, ivalid file v mit ír ki most pontosan nem tudom, ha a programjával rakom rá, ami vmi más nevezetű fájl lesz, akkor meg szól szépen.
De a honlapon azt írják, hogy közvetlen mp3 lejátszás.
Miller Klub Törzstag

themebuilder
(őstag)
Egy szoftverfrissítést próbálj meg. Nekem igazából nincs ilyen Sony lejátszóm, de furcsállom az esetet nagyon.
Más mappába próbáltad? A készüléken belül formáztál?
♫ Xears Bazár Számla/1év Garancia! -> xears.com + ebay.de ♫ Turbo Devices TD II/TD III v2/XE200Pro, XN1-2, Motion XMPro, Giant Force XGF500Pro, XR120Pro III/Resonance, iPhone 3/3GS/4 Headset href.hu/x/f41b ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇

Bobrooney
(fanatikus tag)
Köszi a tanácsot! Megpróbálom ezeket, jó lenne mert nem szeretem a sw-t hozzá.
A lejátszó bejön, de ez a sw-es megoldás a halálom 
Miller Klub Törzstag

Bobrooney
(fanatikus tag)
Nah írtam a Sony-nak
ezt mondták kuksizzam meg, de még nem fejtettem meg hogyan is tudom megoldani a problémám, bár nagyon nem is erőlködtem.
http://support.sony-europe.com/tutorials/dna/sonicstage/quickstart/quickstart.aspx?site=odw_hu_HU&m=NW-E013F
Hátha vkinek hasznos lesz, hasonló gondokkal 
Miller Klub Törzstag
sziasztok bnőm véletlenül letörölt pár filet amit nem kellett volna. a lejátszója
SONY NWZ-443
honnan lehet rárakni a megfelelő programokat (v firmwaret)?
köszi.
iPhone 4S

vinnie74
(újonc)
Sziasztok tanácsotokat kérném.Nekem új Sony mp3 4GB NW2-B153F lejátszom van.A kezelési útmutató szerint folyamatos lejátszási ideje KB.18-ÓRA.Igaz vagy nem??Az enyém 9-órát bír.Vannak bizonyos beállítások mivel növelhető az akkumulátor üzem mód,de eredménytelen volt.Vagy nem jó a lejátszom,vagy nem igaz a 18óra lejátszási idő?Szerintetek??