Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ArGab

    őstag

    válasz wrathchild #57039 üzenetére

    1: Ez nem technológia függő, inkább függ a képminőségétől, tömörítéstől. De nem hinném hogy egy XH95-ön rosszabb lenne a felskálázott végeredmény mint egy W80-on volt (ugyanazon képméretben). Persze ahogy a képméret nő, úgy egyre látványosabb lesz a különbség. Sony tévékben van szerintem az egyik legjobb felskálázás. 720p szerintem teljesen vállalható, én is nézek néha ilyen tartalmakat 65XF90 tévén.

    2: Én rábíznám a tévére, általában ezt jobban megoldják.

    3: Az X700 elég finnyás sajnos letöltött állományoknál. MKV esetén pl DD+, de szerintem a TrueHD, DTS-HD sem megy rajta, hanem feldobja ezt a hibát (pedig a formátumot kezeli és lemezről simán továbbküldi). Ha ezt szeretnéd továbbra is használni lejátszásra, sima DD és DTS-nél kell maradnod. XH95 viszont eARC csatlakozón keresztül vissza tudja küldeni ezeket is tévé felől (beépített lejátszó, Kodi), így onnan lejátszva menniük kellene erősítőn.

    4: Nem teljesen értem mi lenne a kérdés. USB3 szerintem minden szempontból előny. Nagyobb adatátviteli sebesség, több feszültség (külső táp nélküli merevlemezeknél fontos).
    Letöltött 4K/UHD anyagok lejátszására vsz az X700-at elfelejteném a korlátai miatt. Tévén a gyári lejátszó kicsit nyűgös, alternatívák (pl Kodi) feltelepíthetők. Az, hogy megfelel-e valakinek már egyéni preferencia. Pl nincsen teljes értékű, kadenciahelyes 24p lejátszás, csak MotionFlow-val lehet lekezeltetni (bár ez minden appra igaz, a Netflix-re is). A legtutibb megoldás minden bizonnyal egy dedikált, külső media box.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák