Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ArthurShelby

    addikt

    válasz Gorgonka #49869 üzenetére

    Nem kell tv-re előfizetni ahhoz, hogy nézni tudd a tv adást. Elég ha, van egy erre képes vevőd/dekódered (ami sokszor már alapból be van építve a tv-kbe) (de pl a upc-nél hiába nem fizetsz elő tv-re a kódolatlanokat tudod fogni, az utóbbi időben nem hallottam arról, hogy szűrőt tettek volna be de ez már szürke zóna). Ettől függetlenül én sem szeretem a tv adást, ami tényleg dugig van reklámokkal, csak az összehasonlítás kedvéért írtam le.

    Azzal sincs bajom, hogy hasonlókat ajánl a netflix, mint amilyet a felhasználó szeret. Viszont mesterségesen is fel lehet futtatni egy filmet úgy, hogy sok embernek beajánlja, és így ér el nagy nézettséget az adott film.
    Az, hogy egy youtube/netflix vagy bárki más él e ilyen lehetőségekkel nem tudhatjuk, ez már bizalom kérdése.

    Viszont az, hogy adott alkalmazás nemhogy előtelepítve van, de dedikált gombot is kap már szinte minden sony tv-n számomra kicsit aggasztó. Ez szerintem kb olyan, mintha minden dell laptop dedikált index.hu/origo.hu-s feliratú dedikált gombbal kerülne forgalomba. Átprogramozható (mappelhető) a gomb 3rd party programmal, de a laptopon (vagyis a gombon) ott a felirat.

    A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

Új hozzászólás Aktív témák