Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorgonka

    tag

    válasz ArthurShelby #49860 üzenetére

    Én azért a netflixet védelmembe venném. Kb fél éve, mikor úgy döntöttem előfizetek, nyomban lemondtam a TV előfizetésem, mert felesleges volt fenntartani kb Netflix árban a 100+ nézhetetlen, reklámokkal bőségesen dúsitott csatornát.
    Az, hogy a Netflix ajánl néznivalót, meg ne legyen már hátrány, hiszen olyasmiket ajánl, amikre előtte jó értékeléseket adtál. Nem értem, hogy ez miért lenne befolyásolás? Ha valami nem érdekel, akármennyire ajánlgatják, nem fogom megnézni :). Azt viszont utánám, ha lemaradnék valami olyasmiről, ami viszt tetszene, csak pont nem böngésztem át a műsorújságot. Persze a Netflix esetében teljesen lemaradni nem lehet, max később kezdi el nézni az ember, de csak azt akartam mondani, hogy szerintem a netflix ajánló nagyon hasznos dolog, de ezzel együtt is teljesen opcionális.
    Tartalom terén pedig nagyon széles a skála, szerintem mindenki talál rajta valamit. Nálunk a baráti körben már mindenki előfizetett. Ez persze csak kb 5 embert jelent, de akkor is, 5-ből 5, pedig ők lemezen pl soha nem vettek filmet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák