Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz Joshi #42708 üzenetére

    Így van, sajnos nálam egyáltalán nem stabil.
    pl. tegnap este bekapcsoltam, elhelyezkedtem, leültem filmet nézni. Videó nem játszható le. Anyád.Megpróbáltam VLC-vel, de az is csak szaggatva tudta lejátszani. Gondolom a hw dekódolás nem ment, szoftveresen meg nem bírja a mediatek. Átlag 10-12giga méretű, 1080p-s film volt. Újraindítás. Ezután elkezdtem lejátszani, de kb 1 perc után mégegyszer újraindította magát. Aztán már ment a lejátszás, de kb fél óra után kilépett, újra el kellett indítani a filmet. Akkor már végig lejátszotta.
    Ma reggel kapcsolom be a TV-t, bejön a kép, megjelenik az infós rész, de valahogy furcsa volt, mert 5 perc után is kinn volt. Csatornaváltásra nem reagál. Megint anyázás, megint újraindítás...
    Szóval én ezért nem szeretem.
    XE8505 TV, 7-es Androiddal, nincsenek szoftverek telepítve, csak a gyáriak. Rendszer nullázás (gyári beállítások visszaállítása) megvolt, attól sem lett jobb. Próbáltam a fejlesztői menüben az alkalmazások bezárása opciót, elsőre gyorsabbnak tűnt tőle a rendszer, de ez is csak pár napig tartott.
    Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy ennyire nem kellene szarnak lennie a droidnak, mert telefonon, tableten jól elvagyok vele.

Új hozzászólás Aktív témák