Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz deja vu #35025 üzenetére

    :K
    Bizony, szerintem még az MM-be sem látták,más hsz-ekre hovatkoznak és még csak nem is értik ami le van írva.

    (#35028) Kornel
    Az, hogy valaki egy adott márkából 2 hibásat kap nem azt jelenti, hogy a márka sz@r hanem peches, de nem az a gond, hogy olyan ír rossz véleményt adott típusról akinek saját tapasztalata van vele hanem az a baj, hogy mások ezzel "védekeznek" és erre hivatkoznak, hogy az ilyen vagy olyan.
    Te tényleg kifogtál 2 rosszat, más talán a 3-ikat kapta ami már jó lett, de azt is hozzá kell tenni, hogy már erősen a kifutott időszak végén lett ez jellemző, 2015-ben ennyi gyenge példány nem "keringett", senki sem gondolta volna, hogy 2017-ben is 2015-ös tv lesz a sláger, szóval jól kiszorták szinte az összes legyártott darabot. Nézd meg a többi márkát, tudnék mesélni mások elmondása alapján, hogy hogy járt, nekem szerencsém volt az elmúlt 20 LCD tv-mmel, ebből 2 volt amit a vásárlás napján visszavittem, mert volt valami hibája de többnyire hibátlanokat kaptam.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák